- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
Ya özür dılerım kız yazacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya özür dılerım kız yazacaktım
Ben sabahları iyiyim ama iki gecedir ne var ne yoksa çıkarıyorum maalesef o yüzden kilo da alamadım pek başlarda iyiydim de bi çöktüm sankiGunaydinnnnmm 14 haftalik oldukk sukurler olsun rabbim saglkkla ilerlesin insallahh 2 kilo aldm suana kadar kendi kilom var gerci ama napalmm sizee durumlar ne
Insallah en yakin zamanda gecer benm cok olmadi ilk baslarda 2 3 hafta oldu olmadi bi dahaBen sabahları iyiyim ama iki gecedir ne var ne yoksa çıkarıyorum maalesef o yüzden kilo da alamadım pek başlarda iyiydim de bi çöktüm sanki
Ben çok kilolu da değilim zaten zayıflarda bulantı kusma daha Fazla oluyormuş hatta iyi atlattığımı söyleyenler bile var benim De geçer umarımInsallah en yakin zamanda gecer benm cok olmadi ilk baslarda 2 3 hafta oldu olmadi bi daha
Gecer rabbim yardim etsin cok zor ama onlar icin degerBen çok kilolu da değilim zaten zayıflarda bulantı kusma daha Fazla oluyormuş hatta iyi atlattığımı söyleyenler bile var benim De geçer umarım
Bende hiç almadım canım hatta 2 3 kilo verdim 10. haftadayım. Kusmaktan ve yiyememekten halsiz düşüyorum ne ekşi ne tatlı ne acı çekiyo canımSelam kizlar gunaydin ben hala hic kilo alamadim hatta veriyorum sanırım. Cok az yiyebiliyorum sanki midem küçülmüş gibi almıyor. Hic kilo almayan var mi?
Oh 14e gelmişsiniz ne güzel biz de 12 olduk bugün ❤ benim de bulantılarım azalacağına artıyor niye böyle oldum anlamıyorum 1,5 kilo falan aldım ben de.Gunaydinnnnmm 14 haftalik oldukk sukurler olsun rabbim saglkkla ilerlesin insallahh 2 kilo aldm suana kadar kendi kilom var gerci ama napalmm sizee durumlar ne
Canım 12 haftayı doldurdun 13 haftalık olduk diye bilirsin dr larda böyle hesaplıyorlar çünkiOh 14e gelmişsiniz ne güzel biz de 12 olduk bugün ❤ benim de bulantılarım azalacağına artıyor niye böyle oldum anlamıyorum 1,5 kilo falan aldım ben de.
Azalir yavas yavas artk aynen buyuyorz ya insallah sorunsz herkes alir bebegini kucaginaOh 14e gelmişsiniz ne güzel biz de 12 olduk bugün ❤ benim de bulantılarım azalacağına artıyor niye böyle oldum anlamıyorum 1,5 kilo falan aldım ben de.
Cnm bunları düşünüp kendini üzme. Ne mide bulantısı yaşadımSelam kizlar gunaydin ben hala hic kilo alamadim hatta veriyorum sanırım. Cok az yiyebiliyorum sanki midem küçülmüş gibi almıyor. Hic kilo almayan var mi?
Ne birşey. Ama bir kilo almışım.Selam kizlar gunaydin ben hala hic kilo alamadim hatta veriyorum sanırım. Cok az yiyebiliyorum sanki midem küçülmüş gibi almıyor. Hic kilo almayan var mi?
Aa biteni mi söylüyoruz ☺ süpermiş. 13 haftalık olduk o zaman, 1 hafta atladık süperCanım 12 haftayı doldurdun 13 haftalık olduk diye bilirsin dr larda böyle hesaplıyorlar çünki
İnşallah canım ❤Azalir yavas yavas artk aynen buyuyorz ya insallah sorunsz herkes alir bebegini kucagina
Evet tatlım aynen öyle oluyosun yani 13 hafta... dün mesela 11+5 tim yaa dr 12 haftayı dolduruyosun dedi yani bende yarın 13 haftaya giricemAa biteni mi söylüyoruz ☺ süpermiş. 13 haftalık olduk o zaman, 1 hafta atladık süper
Sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirmezseniz yasal suçmuş bildirmemiz gerekiyormuş yoksa yasal işlem uygulanıyomuşBen aile hekimligine haber vermedim simdilik bilmiyolar surekli ariyolar cok darliyolar. Tetanoz asilarimi tamamlamistim 10 yil sureyle gecerli demislerdi. Simdilik boyumu kilomu ben kendim olcuyorum zaten
Allah Allah peki bana neden tekrar yaptirmam gerektigini soylediler ki ogluma hamileligimde 2015 yilinda yaptirdim.. Sen de saglik ocaginda mi yaptirmistin canimBen aile hekimligine haber vermedim simdilik bilmiyolar surekli ariyolar cok darliyolar. Tetanoz asilarimi tamamlamistim 10 yil sureyle gecerli demislerdi. Simdilik boyumu kilomu ben kendim olcuyorum zaten
anladım canım ben etimesgutta oturuyorum oralar uzak banagata ya gidiyorum ve cinsiyet için özel keçiörende kürşat hocaya gitti 13+2 de söyledi ikisinden de çok memnunum canım