• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinnnnmm😊😊😊 14 haftalik oldukk :emir_bebek: :emir_bebek: sukurler olsun rabbim saglkkla ilerlesin insallahh🤲🤲 2 kilo aldm suana kadar kendi kilom var gerci ama napalmm sizee durumlar ne👍
Ben sabahları iyiyim ama iki gecedir ne var ne yoksa çıkarıyorum maalesef o yüzden kilo da alamadım pek başlarda iyiydim de bi çöktüm sanki 🙄

Selam kizlar gunaydin ben hala hic kilo alamadim hatta veriyorum sanırım. Cok az yiyebiliyorum sanki midem küçülmüş gibi almıyor. Hic kilo almayan var mi?
Bende hiç almadım canım hatta 2 3 kilo verdim 10. haftadayım. Kusmaktan ve yiyememekten halsiz düşüyorum 😔 ne ekşi ne tatlı ne acı çekiyo canım 🙈

Selam kızlar ben de şuan diyetisyendeyim kendime değil bebise kilo aldırmak için hamilelik boyunca diyetisyenle devam edicem inşallah işe yarar ben değil o kilo alir

Gunaydinnnnmm😊😊😊 14 haftalik oldukk :emir_bebek: :emir_bebek: sukurler olsun rabbim saglkkla ilerlesin insallahh🤲🤲 2 kilo aldm suana kadar kendi kilom var gerci ama napalmm sizee durumlar ne👍
Oh 14e gelmişsiniz ne güzel 😊biz de 12 olduk bugün ❤ benim de bulantılarım azalacağına artıyor 😪 niye böyle oldum anlamıyorum 😐 1,5 kilo falan aldım ben de.

Ahh bu kusmalar ahh bu bulantılar😔aynı seyleri yemekten tiksinti geldi aklıma yemek gelmıyor 😩 saate bakıp acıkcam migdem bulancak die geriliyorum 🙈 Allhım biran önce balayı dönemimiz gelsin inş çok amin 🤲

Oh 14e gelmişsiniz ne güzel 😊biz de 12 olduk bugün ❤ benim de bulantılarım azalacağına artıyor 😪 niye böyle oldum anlamıyorum 😐 1,5 kilo falan aldım ben de.
Canım 12 haftayı doldurdun 🤗13 haftalık olduk diye bilirsin 😉 dr larda böyle hesaplıyorlar çünki 🥰

Kızlar havadan mıdır bilmiyorum ama içime bir sıkıntı geliyor, boğuluyor gibi olurum, agresif oluyorum,
Selam kizlar gunaydin ben hala hic kilo alamadim hatta veriyorum sanırım. Cok az yiyebiliyorum sanki midem küçülmüş gibi almıyor. Hic kilo almayan var mi?
Cnm bunları düşünüp kendini üzme. Ne mide bulantısı yaşadım

Ben aile hekimligine haber vermedim simdilik bilmiyolar 🙈 surekli ariyolar cok darliyolar. Tetanoz asilarimi tamamlamistim 10 yil sureyle gecerli demislerdi. Simdilik boyumu kilomu ben kendim olcuyorum zaten 🙄
Sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirmezseniz yasal suçmuş bildirmemiz gerekiyormuş yoksa yasal işlem uygulanıyomuş

Ben aile hekimligine haber vermedim simdilik bilmiyolar 🙈 surekli ariyolar cok darliyolar. Tetanoz asilarimi tamamlamistim 10 yil sureyle gecerli demislerdi. Simdilik boyumu kilomu ben kendim olcuyorum zaten 🙄
Allah Allah peki bana neden tekrar yaptirmam gerektigini soylediler ki😐 ogluma hamileligimde 2015 yilinda yaptirdim.. Sen de saglik ocaginda mi yaptirmistin canim

Back