- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 18
- 32
Deme öyle korkarımHahhhaha alınan çok zor veriliyor malesef canımbu sefer de süt olsun diye homili gırtlak yerim gideceğine gelenler olmazsa daha iyi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme öyle korkarımHahhhaha alınan çok zor veriliyor malesef canımbu sefer de süt olsun diye homili gırtlak yerim gideceğine gelenler olmazsa daha iyi
![]()
Merhaba ben istanbuldan Ebru. 29 yaşındayım. 2. hamileliğim. Cinsiyet henüz belli değil.Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Ayak yanmasıBenimde ayaklarım yanıyor hele akşamları ölüyorum sıcaktan ayaklarım hep duvarda
Her yazdığına işte ben dedimSelam herkese.
Bu ara hala hayat enerjim yerinde değil ama psikolojik olduğunu düşünüyorum
Resmen depresyonda gibiyim hiçbir şeyden zevk almıyorum, günleri öyle geçiriyorum resmen
Mide bulantım mı artık ne olduğunu anlamadığım mide ağrısı, acısı, tuhaf bi rahatsızlık ağızda geçmeyen kötü bir tat hala devam ediyor.
Şu hormonlarım bi düzelse de ben de kendime gelsem ya
Günaydın canımGünaydın arkadaşlarsaat bir de yattım ama 7 de kalktım. İster erken yatayım ister geç sabah 7-8’de ayaktayım. Okul bitsin boyuna yatacam diyen ben sabahın nurunda gözler ve bilinç açılıyor
uyuyamayanlara slm
![]()
Ben özellikle kahvaltıda çok yiyorum bundan sonra biraz azaltmaya çalısacagım böyle giderse doguma kadar 30 kg alcamSende yalnız değilsin canımEkmeği kessem zaten gider de ama malesef ekmeğe AŞ ermiş gibi sürekli ekmek yemek istiyorum
![]()
ben yaptırdım cnm dün sonuçlar çıktı ptesi verdim dün çıktı merak ettiklerin varsa yardımcı olayımmerhaba kızlar 2 li tarama testlerini yaptırdinız mı ?
Maalesef hamilelik süresince oluyormuş. Normalde de sıcagı hiç sevmem bir an önce kış gelsin diye dua ediyorumAyak yanmasıen büyük derdim , uyutmuyo kesinlikle, ne zaman geçer acaba
gata ya gidiyorum ve cinsiyet için özel keçiörende kürşat hocaya gitti 13+2 de söyledi ikisinden de çok memnunum canımANKARADA OLANLAR HANGİ HASTANEYE GİDİYORSUNUZ
Günaydın canım hepimiz öyleyiz galiba 3te yatmama ragmen 8de uyandımGunaydin kizlar bende anormal sekilde erkenden kalkiyorum kizim ne guzel uyuyordogumdan sonra bugunleri cok arayacagim
![]()
Aynen bnde valla ya aslinda uyanmama sebep olacak birsey de yokGünaydın canım hepimiz öyleyiz galiba 3te yatmama ragmen 8de uyandım![]()
Valla dogru benim kizimda gece hic hareket etmez gunduz hareketliydi kizim dogdugu gunden itibaren 11 de kalkardi 4 yasina geldi hala gec kalkar erkende yatsakızlar hamilelik nası geçerse bebekte öyle oluyor dediler :) bende ne kdr geç yatarsam yatayım 7 8 gibi gözümü açıyorum . gün içinde tekrar uyuyorum sanırım bebişlerimizde sabahın köründe kalkacak :)
Pardon ya kız olurmus dıyecektım , ben de kız çocuğuna düşkünüm de nasıpŞansız mıyım yaniiiinşallah önemli olan da o
Ben aile hekimligine haber vermedim simdilik bilmiyolarBeni bir kez cagirdilar. Kilo tansiyon olctuler. Ve tetenoz asisi icin tarih verdiler o kadar..
Yok cnm haftaya Cuma gidicem inş doktor Cuma’ya çağırdı.Günaydın canım
Ay niyiz hafta olarak 2 ki taramayı yaptirdn mi