2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hahhhaha alınan çok zor veriliyor malesef canım bu sefer de süt olsun diye homili gırtlak yerim gideceğine gelenler olmazsa daha iyi
Deme öyle korkarım haklısın ama biz yemesek bile yedirenler çok olacak Hele ki çocuk görmesine gelenler şunu ye süt olsun bunu iç süt olsun diye diye bizi 100 e çıkarırlar İnş yiyip yiyip kilo verenlerden oluruz çok amin

kızlar selam. bugün doktora gittiğimde artı 1 tane daha folic asit verdi. normalde pregnacare kullanıyorum 19 vitamin ve mineral var içinde folic asit dahil. bugün de biotin+b12+folic asit verdi. hiçbir eksikliğim de yok ilerisi için veriyorum saçların dökülmesin diye dedi. fazlası sorun yaratıyor diye okudum ama illa kullan bir şey olmaz diyor. biraz pimpirik yaptım sanırım kullanan var mı günde 800lük? 400'lük mü devam etsem acaba?

Her yazdığına işte ben dedim ne zaman geçecek diye söylenip duruyorum. Birde kızım var 2 yaşında bu halde onun da ardından koşturmak mahvetti beni bazen o kadar güçsüz ve çaresiz hissediyorum ki

Günaydın canım
Ay niyiz hafta olarak 2 ki taramayı yaptirdn mi

Gunaydin kizlar bende anormal sekilde erkenden kalkiyorum kizim ne guzel uyuyor dogumdan sonra bugunleri cok arayacagim

kızlar hamilelik nası geçerse bebekte öyle oluyor dediler :) bende ne kdr geç yatarsam yatayım 7 8 gibi gözümü açıyorum . gün içinde tekrar uyuyorum sanırım bebişlerimizde sabahın köründe kalkacak :)

Günaydın canım hepimiz öyleyiz galiba 3te yatmama ragmen 8de uyandım
Aynen bnde valla ya aslinda uyanmama sebep olacak birsey de yok
Valla dogru benim kizimda gece hic hareket etmez gunduz hareketliydi kizim dogdugu gunden itibaren 11 de kalkardi 4 yasina geldi hala gec kalkar erkende yatsa ama bu hic oyle degil valla yandim

Beni bir kez cagirdilar. Kilo tansiyon olctuler. Ve tetenoz asisi icin tarih verdiler o kadar..
Ben aile hekimligine haber vermedim simdilik bilmiyolar surekli ariyolar cok darliyolar. Tetanoz asilarimi tamamlamistim 10 yil sureyle gecerli demislerdi. Simdilik boyumu kilomu ben kendim olcuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…