Bir de kızlar bir sorum daha olacak sizlere:) takip ettiğiniz gebelik takip programları var mı? Gerçi burada paylaşmamızda bir sakıncası var mı onu da bilmiyorum ama?? Bilgisi olanlar aydınlatabilir:)
Arkadaşlar merhaban , ikili testim de biyokimyasal risk Yüksek çıktığından nifty test yaptırdım.inşallah güzel sonuçlar gelir Kombine riskim normaldi aslında ama yine de içimde şüphe kalmasın istedim.var mı benim gibi ikili testi riskli çıkan?
Arkadaşlar merhaban , ikili testim de biyokimyasal risk Yüksek çıktığından nifty test yaptırdım.inşallah güzel sonuçlar gelir Kombine riskim normaldi aslında ama yine de içimde şüphe kalmasın istedim.var mı benim gibi ikili testi riskli çıkan?
Yaa çok geçmiş olsun patates haşla, muz, sarı leblebi, pirinç lapası hamilelikte kullanılabilecek bi bunlar aklıma geldi Allah şifa versin
Benimde bugün sağ ön kaburgamın altında bi ağrı var acaba karaciğerle mi alakalıdır diyorum karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıkmıştı da endişelendim
Evet bu testi yapan firmalar var onlardan birine karar verdik doktorumla.yaşım da 36 çünkü .o sebepten kapsamlı bir tarama yaptırmak istedim bende.eve gelip kan alıp iletiyorlar laboratuvara.10 iş gününde sonuç çıkıyormuş
Bizde de durum aynı. Doktor henüz erken, sadece ihtimal belirtiyorum dediği için herkes belki değişir bakalım modunda. Eşim hala severken kızım diyor, ağzından direkt öyle çıkıyor Annemle babama erkek olma ihtimali varmış dedik, 3-5 saniye sessizlik oldu, sonra hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da dediler Canım Dilas8292
ne yaşıyor, biz ne yaşıyoruz dimi, çok garip hep
Benim bütün kontrollerimde usg ye göre doğum 10 Ocak. Adete göre 13. Hangisini baz alsam. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldığıma göre ilkini baz alayım değil mi?
Benim bütün kontrollerimde usg ye göre doğum 10 Ocak. Adete göre 13. Hangisini baz alsam. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldığıma göre ilkini baz alayım değil mi?