2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de kızlar bir sorum daha olacak sizlere:) takip ettiğiniz gebelik takip programları var mı? Gerçi burada paylaşmamızda bir sakıncası var mı onu da bilmiyorum ama?? Bilgisi olanlar aydınlatabilir:)
Hapy mom ve Dr banu çiftçi 2 sinide kullanıyorum çok güzel

Arkadaşlar merhaban , ikili testim de biyokimyasal risk Yüksek çıktığından nifty test yaptırdım.inşallah güzel sonuçlar gelir Kombine riskim normaldi aslında ama yine de içimde şüphe kalmasın istedim.var mı benim gibi ikili testi riskli çıkan?

Merhaba nifty test nasıl yapılıyor acaba özelde mi yapıyorlar? Benim henüz 2li test zamanım gelmedi ama kararsızım

İnşallah sonuçlarınız tertemiz güzel gelir Rabbım kimseyi evladıyla sınamasın hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim beni dün gece mahvetti ağrısı halsizlik de cabası sabah baktım yüzüm kireç gibi olmuş

Merhaba nifty test nasıl yapılıyor acaba özelde mi yapıyorlar? Benim henüz 2li test zamanım gelmedi ama kararsızım

Evet bu testi yapan firmalar var onlardan birine karar verdik doktorumla.yaşım da 36 çünkü .o sebepten kapsamlı bir tarama yaptırmak istedim bende.eve gelip kan alıp iletiyorlar laboratuvara.10 iş gününde sonuç çıkıyormuş

aynen cnm Allah hepimizin gönlündekini sağlığıyla versin inş :)

Benim bütün kontrollerimde usg ye göre doğum 10 Ocak. Adete göre 13. Hangisini baz alsam. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldığıma göre ilkini baz alayım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…