saglikli bol balli bebislerimiz olsunn kizim yokki ogluna verirdimhee kız olursa burda everirim ağırılığınca altın isterim erkek olursa abooo kaçarız buralardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saglikli bol balli bebislerimiz olsunn kizim yokki ogluna verirdimhee kız olursa burda everirim ağırılığınca altın isterim erkek olursa abooo kaçarız buralardan
Bilmem belki bizim cinsiyet degisebilir saglikli olsun yavrularimizdaTutmuyor demek ben onu daha önce de duymuştum bugün de kullandığım takip programında karşıma çıkınca sizinle paylaşmak istedim ☺
Allahim yerimm saglikli olsun bebisiniz ama erkek ayina denk getirmisiz erkek erkek dolasicak bebiklerimizzGünaydın kızlar. Kontrolden geldim şimdi. Çok şükür her şey yolunda. Nasıl rahatladım, nasıl anlatamam size. Darısı hepinize olsun inşallah Başta uyanmadı miniğim, doktor epey sarstı, benden öksürmemi istedi falan. Sonunda uyandı. İlk kez hareketlerini gördüm, nasıl güzel bir duyguymuş. Minnoş minnoş kolunu, bacağını oynatıyor sıpa İsteyen herkes yaşasın, kimse eksik kalmasın inşallah. Ense kalınlığımız güzel çıktı çok şükür. Kanımı verdim, 10 gün sonra çıkıcak. Bir de doktor kesin değil henüz ama tahminim erkek yönünde dedi Yıllardır gönlümle olan hep kız ama hiç önemli değil, sağlıklı olsun da
Canım şuankinin cinsiyeti belli mi, bide kaç kızın varEşim biliyor, Bana yaşattıklarını gördüğü içinde hiç söyleme diyor, 5. aydan sonra zaten saklayamam 5.aya kadar saklıyacam.. tşk ederim
Çok şükür canım inşallah darısı diğer Dr a gidecek arkadaşlaraGünaydın kızlar. Kontrolden geldim şimdi. Çok şükür her şey yolunda. Nasıl rahatladım, nasıl anlatamam size. Darısı hepinize olsun inşallah Başta uyanmadı miniğim, doktor epey sarstı, benden öksürmemi istedi falan. Sonunda uyandı. İlk kez hareketlerini gördüm, nasıl güzel bir duyguymuş. Minnoş minnoş kolunu, bacağını oynatıyor sıpa İsteyen herkes yaşasın, kimse eksik kalmasın inşallah. Ense kalınlığımız güzel çıktı çok şükür. Kanımı verdim, 10 gün sonra çıkıcak. Bir de doktor kesin değil henüz ama tahminim erkek yönünde dedi Yıllardır gönlümle olan hep kız ama hiç önemli değil, sağlıklı olsun da
kız ben memur eşim memur napcan bize verip zengin adaylar olsunsaglikli bol balli bebislerimiz olsunn kizim yokki ogluna verirdim
hayırlısı olsun canımYa hayırlısı olsun canım kazanır inşallah teşekkür ederim canım nasip olursa haberleşiriz tabi ilk tercihimiz Van bekliyoruz bakalım şu sıralar belli olucak inşallah
Yok cnm henüz belli değil, 2 kızım var hamdolsun, ama sanki 10 kızım varmış gibi muamele görüyorumCanım şuankinin cinsiyeti belli mi, bide kaç kızın var
bicok yerde gorev yaptim hicbi yerde burdaki insanligi gormedim ben. Van’in yerlisi cok iyi. Ev sahibine zorla zam yaptırdık. İlk tayin geldik markete gittim ustumde para yokmus tanimaz etmezler veresiye yazdilar getirmesen de canin sagolsun dediler. Simdi telefonla siparis veriyorum eve getiriyorlar bi ekmek bile olsa. Hele bi de yabanci oldugunu ve memur oldugunu anlasinlar bilmezler ki ne yapsinlar, misafirsin. Sehir guzel, iki yildiz geziyoruz bitiremedik, mistik bir havasi var. Göl zaten her seye deger. (Biz de artik deniz diyoruz:) ) Ata da bindik kayak da yaptik tekne turlari ne ararsan var hic dogu imajinda korktugumuz gibi olmadi. Cok rahattik oyle goz hapsinde olmadik. Havasi zaten cok cok guzel. 30 dereceyi gormedik daha. Hem deniz kenari luksu, hem bahar havasi. Sonra her sey dogal. Yumurta, süt, et, bal; her seyin dogalina doyduk. Ankarada biz ne yiyormusuz dedik buraya gelince. Sevmeyen sevmiyor artik beklenti midir elektrik midir bilmem. Ama biz cok sevdik. Ayrilik da hüzünlü oldu..Siz dönüyorsunuz, ben geliyorum tabi neresi belli değil ama gönlümüzdeki yer Van yerleşmek istediğine göre sende memnun kalmışsın galiba
Valla yukarda da anlattim biz iyi insanlarla karsilastik belki en cok ondan sevdik. Hicbir haftasonu acaba bugun ne yapsak demedik civari da gezdik. Cok guzel bi tecrube oldu feyza hanıma bi arkadasim gitti memnun kaldi. Baska biri gitti kizi terslemis durduk yere dusuk riskin var falan demis kiz cok agladi yıprandı. Ters bi anina geldi heralde. Ben ozel muayenehaneye gittim. Marasta ipekyolu belediyesinin karsisinda goldvan ismerkezinde tugba atasaral cavusoglu var. İki kontrole gittim sadece tabi bi hamilelik donemi gecirsem daha rahat yorum yapardim ama memnundum. Devletten yeni ayrildi cok talep goren bir doktormus. İnternette yorumlar da iyiydikız ben alışamadım daha. boludan geldim buraya orası da çok güzeldi belki de o yüzden zorlanıyorum bu kadar. ama tabi çok şükür çoğu yere göre iyi. kime gidiyorsun doktor olarak ben gülsüm feyzaya gidiyorum özel lokman hekim hayatta
Allahim yerimm saglikli olsun bebisiniz ama erkek ayina denk getirmisiz erkek erkek dolasicak bebiklerimizz
Çok şükür canım inşallah darısı diğer Dr a gidecek arkadaşlara
kayınvaliden de ne fenaymış yaYok cnm henüz belli değil, 2 kızım var hamdolsun, ama sanki 10 kızım varmış gibi muamele görüyorum
Ben merkezde sayılırım ama bende gölcük aile konak numan beye gidiyorum normalde İzmit merkez konak bana 5 dk. Dr um için oraya gidiyorumCanım ben merkezde değilim gebzedeyim konak hastanesine gidiyorum doktorum müge hanım
Aslında çok çok fena değil, ama bu düşüncesinden dolayı ona çok kırgınımkayınvaliden de ne fenaymış ya
bana çok iyi davranıyor henüz terslemedi doğru diyorsun canım dediklerine katılıyorum şehir konusunda benim sadece iş, eş, ev derken baya bi düzenim değişti daha yeni adapte oluyprum ama biz de bir sorun yaşamadık çok şükür.bicok yerde gorev yaptim hicbi yerde burdaki insanligi gormedim ben. Van’in yerlisi cok iyi. Ev sahibine zorla zam yaptırdık. İlk tayin geldik markete gittim ustumde para yokmus tanimaz etmezler veresiye yazdilar getirmesen de canin sagolsun dediler. Simdi telefonla siparis veriyorum eve getiriyorlar bi ekmek bile olsa. Hele bi de yabanci oldugunu ve memur oldugunu anlasinlar bilmezler ki ne yapsinlar, misafirsin. Sehir guzel, iki yildiz geziyoruz bitiremedik, mistik bir havasi var. Göl zaten her seye deger. (Biz de artik deniz diyoruz:) ) Ata da bindik kayak da yaptik tekne turlari ne ararsan var hic dogu imajinda korktugumuz gibi olmadi. Cok rahattik oyle goz hapsinde olmadik. Havasi zaten cok cok guzel. 30 dereceyi gormedik daha. Hem deniz kenari luksu, hem bahar havasi. Sonra her sey dogal. Yumurta, süt, et, bal; her seyin dogalina doyduk. Ankarada biz ne yiyormusuz dedik buraya gelince. Sevmeyen sevmiyor artik beklenti midir elektrik midir bilmem. Ama biz cok sevdik. Ayrilik da hüzünlü oldu..
Valla yukarda da anlattim biz iyi insanlarla karsilastik belki en cok ondan sevdik. Hicbir haftasonu acaba bugun ne yapsak demedik civari da gezdik. Cok guzel bi tecrube oldu feyza hanıma bi arkadasim gitti memnun kaldi. Baska biri gitti kizi terslemis durduk yere dusuk riskin var falan demis kiz cok agladi yıprandı. Ters bi anina geldi heralde. Ben ozel muayenehaneye gittim. Marasta ipekyolu belediyesinin karsisinda goldvan ismerkezinde tugba atasaral cavusoglu var. İki kontrole gittim sadece tabi bi hamilelik donemi gecirsem daha rahat yorum yapardim ama memnundum. Devletten yeni ayrildi cok talep goren bir doktormus. İnternette yorumlar da iyiydi
yani erkek veriyor sonuçta cinsiyet kromozomunu buna rağmen kadınlar neden suçlanıyor hiçbir zaman anlayamadımAslında çok çok fena değil, ama bu düşüncesinden dolayı ona çok kırgınım
Cnm hiç bir zaman kabul etmezler erkeğin belirlediğini.yani erkek veriyor sonuçta cinsiyet kromozomunu buna rağmen kadınlar neden suçlanıyor hiçbir zaman anlayamadım
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin. Bi sehri guzel de beter de yapan insan faktoru. İnsallah sizin de burdan sonra gonlunuze gore olurbana çok iyi davranıyor henüz terslemedi doğru diyorsun canım dediklerine katılıyorum şehir konusunda benim sadece iş, eş, ev derken baya bi düzenim değişti daha yeni adapte oluyprum ama biz de bir sorun yaşamadık çok şükür.
Ah nasıl özendim, hiç bilmiyordum Van'ın böyle olduğunu. Biz de Erzurumda'yız. Burda en fazla 2-3 haftasonu gezecek yer bulunur. Memurum dedin mi ev fiyatlarını daha fazla söylerler. Hele üniversitede memurum dedin mi yandın ki ne yandın. Sebzenin tazesine o kadar hasret kaldım ki anlamam. Annemler memleketten gelirken bavulu sebzeyle doldurur gelirler. Biz de mi Van'a geçsek acaba :)bicok yerde gorev yaptim hicbi yerde burdaki insanligi gormedim ben. Van’in yerlisi cok iyi. Ev sahibine zorla zam yaptırdık. İlk tayin geldik markete gittim ustumde para yokmus tanimaz etmezler veresiye yazdilar getirmesen de canin sagolsun dediler. Simdi telefonla siparis veriyorum eve getiriyorlar bi ekmek bile olsa. Hele bi de yabanci oldugunu ve memur oldugunu anlasinlar bilmezler ki ne yapsinlar, misafirsin. Sehir guzel, iki yildiz geziyoruz bitiremedik, mistik bir havasi var. Göl zaten her seye deger. (Biz de artik deniz diyoruz:) ) Ata da bindik kayak da yaptik tekne turlari ne ararsan var hic dogu imajinda korktugumuz gibi olmadi. Cok rahattik oyle goz hapsinde olmadik. Havasi zaten cok cok guzel. 30 dereceyi gormedik daha. Hem deniz kenari luksu, hem bahar havasi. Sonra her sey dogal. Yumurta, süt, et, bal; her seyin dogalina doyduk. Ankarada biz ne yiyormusuz dedik buraya gelince. Sevmeyen sevmiyor artik beklenti midir elektrik midir bilmem. Ama biz cok sevdik. Ayrilik da hüzünlü oldu..