- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah çok ilginç konuş bir doktorla olabilir mi sor bakalımYok elime geliyor sert şekilde
Burada çok fazla damla deneyen oldu canım deneye deneye bulursun muhtemelen doğru damlayıBebeğinizin gaz sorunu için ne yapıyorsunuz benim oğlanın karnı gurul gurulduyor. Biogia gaz damlası sabah 5 akşam 5 damla olarak veriyorum ama fayda etmiyor bu akşam yine costuk ancak arabayla dışarı çıkarsak sakinleşiyor masaj yapip karnina kiraz çekirdegini de isitip koyuyorum damlayı mi değiştirsem acaba 4 aylığız
Aa ben bunu duymadım hiç bakmak da aklıma gelmedi inan bir eczeneyle falan konuşursan bir marka bulursan haberdar et beni dedemir ilacı ne kullaniyosunuz? vegaferon verdi saglik ocagi içinde bin cesit paraben var yine kullanmadim tabii ki, ocean dan var mi acaba takviye acaba dvitin var da
Rotavirüs 5 yaş altı çocuk ölümlerinin en büyük sebebi. Üstelik çocukların çoğu 5 yaşına kadar bu virüsü kapıyor. Tedavi süreci Aşılı çocuklar için zor geçiyor, aşısız çocuklar için Ölümcül olabiliyor. 3-4 gün değil, 10 gün bile kaka yapmaması normal. Benim bebe de başta her gün yapıyordu, büyüdükçe 3-4 günde bir yapmaya başladı. Yeğenlerim haftada 1 yapıyordu. Çok normal bişey.Hanımlar merhaba, rotavirüs aşısını yapalı iki hafta kadar oldu ve çocuğum her gün bir ya da iki kez kakasını yapabiliyorken aşıdan beri üç, dört günde bir yapar oldu. Yavrum ıkınıyor ıkınıyor ama yok :/ böyke olan oldu mu? Ne yapsam bilmiyorum. Galiba diğer aşıyı yaptırmayacağım. Zaten evdeyiz şu meselelerden dolayı. Ağrımayan başımıza iş açtık.
6 ay gaz sorunu yaşadık, eskisi kadar şiddetli olmasa da hala arada yaşıyoruz. Dönmeyi öğrendi, osura osura dönüyor da biraz rahat ettim. damlaların faydasını göremedim, biogaia iyiymiş, düzenli kullanmak lazımmış. Düzenli kullanmadım, biogaia da kullanmadım. Gaz için sırtına ve karnına masaj yaptım, bacaklarını hareket ettirmesi için vurdukça ses gelen oyuncaklar iyi, o oyuncaklar da bayağı rahat ettirdi.Bebeğinizin gaz sorunu için ne yapıyorsunuz benim oğlanın karnı gurul gurulduyor. Biogia gaz damlası sabah 5 akşam 5 damla olarak veriyorum ama fayda etmiyor bu akşam yine costuk ancak arabayla dışarı çıkarsak sakinleşiyor masaj yapip karnina kiraz çekirdegini de isitip koyuyorum damlayı mi değiştirsem acaba 4 aylığız
S Si33lHanımlar merhaba, rotavirüs aşısını yapalı iki hafta kadar oldu ve çocuğum her gün bir ya da iki kez kakasını yapabiliyorken aşıdan beri üç, dört günde bir yapar oldu. Yavrum ıkınıyor ıkınıyor ama yok :/ böyke olan oldu mu? Ne yapsam bilmiyorum. Galiba diğer aşıyı yaptırmayacağım. Zaten evdeyiz şu meselelerden dolayı. Ağrımayan başımıza iş açtık.
Biz rota olduk bizi biraz etkiledi .evet isteğe bağlı ilk dozu yaptık bağırsakları baya hareketlendirdi birazda huzursuzluk yaptı . Ikinci dozu yapıp yapmamakta kararsizim dogrusu
Olabilir dedi doktor sorun olmaz sadece çok erken çıkmış dedi çok dişlerim ağrıyordu benim hamileliktede çok çektim diş ağrısı hatta kanal tedavi oldum kalsiyum koymuşlardı dişime benim belki ondan erken çıktıAllah Allah çok ilginç konuş bir doktorla olabilir mi sor bakalım
Kimyonlu su içsene eğer emziriyorsan gaz için çok iyi gelmişti oğluma biz gaz sancısı hiç çekmiyoruzBebeğinizin gaz sorunu için ne yapıyorsunuz benim oğlanın karnı gurul gurulduyor. Biogia gaz damlası sabah 5 akşam 5 damla olarak veriyorum ama fayda etmiyor bu akşam yine costuk ancak arabayla dışarı çıkarsak sakinleşiyor masaj yapip karnina kiraz çekirdegini de isitip koyuyorum damlayı mi değiştirsem acaba 4 aylığız
Bizede treelife verdi ama beğenmedi oğlum pekmezli tadı onu verdiğimde öfkeleniyor çığlık atıyor zor sakinleştiriyoruzDemir ilacı siderfer verdi doktorum, parabensiz. Yenidoğan Ve prematüre aşamalarını atlattığımız için vegaferon kullandırmadı.
Maşallah maşallah çok tatlıEki Görüntüle 2634460
Şuraya dört aylık bi kedicik bırakıyorum
Sıkıntı yok sevindimOlabilir dedi doktor sorun olmaz sadece çok erken çıkmış dedi çok dişlerim ağrıyordu benim hamileliktede çok çektim diş ağrısı hatta kanal tedavi oldum kalsiyum koymuşlardı dişime benim belki ondan erken çıktı
Bakalım bakalım teşekkür ederim fikir verenlere
canim benim bebegimde sut alerjisi oldugu icin sidefer almadim. arastirdim icinde süt aromasi varmış. onun yerine ocean aldim microferBakalım bakalım teşekkür ederim fikir verenlere