Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne sütü ile mi bu kiloBenim oğluşumda 4 ay 3 günlük oldu bugün aşı yaptırdık 8 kılo oldu oğluşum kan ilacı aldık ferrum sız başladınız mı nasıl verıyosunuz salya bizdede çok eli sürekli ağzında
Günde bir bazen 2 mama veriyorumAnne sütü ile mi bu kilo
Al bendende o kadar. Diş sancılarıda başladı gecede en az 10 lere uyanıyor. Uykusuzluktan mahvoldum. Dün itibari ile evden çalışmaya da başladım. Bu uzaktan çalışma bitene kadar evden çalışacağım. Temmuz ayında 6 aylık ücretsiz almayı düşünüyorum. Şu uyku işini bir çözsek çok mutlu olacağım. Uyku eğitimi almayı düşünüyorum. Sizin bebişler nasıl uyuyor kaç kere kalkıyor? Önerileri olan var mı?0yahu bu 4.ay atagi ne zaman biter mahvoldum
Bu dönemde uyku reddi başlarmış normalmiş bir iki hafta sürer daha sonra normale donermis hatta normalden de öte 7-8 saat uyumaya başlarmışAl bendende o kadar. Diş sancılarıda başladı gecede en az 10 lere uyanıyor. Uykusuzluktan mahvoldum. Dün itibari ile evden çalışmaya da başladım. Bu uzaktan çalışma bitene kadar evden çalışacağım. Temmuz ayında 6 aylık ücretsiz almayı düşünüyorum. Şu uyku işini bir çözsek çok mutlu olacağım. Uyku eğitimi almayı düşünüyorum. Sizin bebişler nasıl uyuyor kaç kere kalkıyor? Önerileri olan var mı?0
Yapacak olan doktor ne derse o sanıyorummerhaba. bebeklere menenjit aşısı yaptiran var mi? bir yasindan once olursa uc doz,bir yasindan sonra olursa tek doz diye duydum sanki,bilgisi olan var mi?
Bizimki de kilo verdi. Doktor mama takviyesi önerdi ama kesinlikle hiçbir mamayı almıyor. Ek gıdaya başlayacağım böyle giderseKızlar diş çıkarma döneminde kilo veriyor mu bebekler
3 aylıkken nerdeyse 6.5 kg idi şimdi salya başladı emerken kavga halinde eli sürekli ağzında diş çıkarttığını düşünüyorum 4 ay 12 günlük şu anda uzun müddet 6.2 devam etti kilo bugün bir daha ölçtüm 6 kg geldi
Yarın sağlık ocağı doktorunu arayacağım ama panikledim biraz böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda
Kilo alımı yeterli değil miymiş canım, 18 mayısta ne kadarlık olacak?Ben benim oğlanı doktora götürdüm kızlar mamaya başladık günde iki kere veriyorum 100 ml bizim mama sıvı
18 Mayıs'ta başlayacağım ek gıdaya doktorun tavsiyesi ile önce meyve sularıyla bir liste verdi
Demir ilacı çok çok önemliymiş aman ihmal etmeyin IQ etkileniyormuş benden bir tavsiye daha önlüksüz aman ne olacak diye vermeyin çıkmıyor o lekeler çocuk kavgadan çıkmış gibi geziyor sonra internette okudum limon suyu çıkartır diye bir limon sıktım bana mısın demedi
Benim oğlandan 4 aylık salya ve diş kaşımasi var .6.600 kilosu benimkide çok kusuyor hatta süt kesiği gibi kusuyor kusunca yeterince doymuyor gibime geliyor baş ve boyu bilmiyorum bu hafta aşisi var sağlık ocağında ölçerler. Ayrıca benimki de çok dönüp yuvarlanmiyorMerhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim bebeğim 4 aylık 8 günlük oldu demir ilacı verildi ama istemiyor doktorun önerisiyle Treelife aldık birde bebeğim dönmeye başlamadı daha hep kucakta gezdirdiğimiz için nasıl alıştırabilirim bizimde diş kaşınması salya akması agularımız var birde doğduğundan beridir hep kusuyor emdikten sonra kilo alıyorsa kusmasında sıkıntı yok dedi doktor kilo 6.6 gram boy 62 cm baş 42 ölçtü 1 hafta önce sizinki nasıl
Demekki normal bu 4 aylık bebeklerde bu oluyormuş arkadaşım çok üzülüyorum ocağın kaçında doğdunuz biz 2 ocak doğumluyuzBenim oğlandan 4 aylık salya ve diş kaşımasi var .6.600 kilosu benimkide çok kusuyor hatta süt kesiği gibi kusuyor kusunca yeterince doymuyor gibime geliyor baş ve boyu bilmiyorum bu hafta aşisi var sağlık ocağında ölçerler. Ayrıca benimki de çok dönüp yuvarlanmiyor
16 ocak doğumlu benimkinin kilosu 2 800 du düşük kilolu doğdu banada zayıf gibi geliyor başka bebeklerle kiyaslayinca internetten bakınca bebek kilosu normal yazıyor. Birde sadece anne sütü ile besliyorumDemekki normal bu 4 aylık bebeklerde bu oluyormuş arkadaşım çok üzülüyorum ocağın kaçında doğdunuz biz 2 ocak doğumluyuz
Benimde sadece anne sütü 3160 doğdu benim oğlum sadece anne sütü veriyorum boyu 2 cm kısa normal ölçülerde boyu ne kadar kilosuna göre terzi ölçüsünle ölçtük boyunu sağlık ocağındaki ebede öyle ölçüyor 4 aylık aşımız oldu ama rota virüs aşısı olmadık biz doktor gerek yok dedi isteğe bağlı dedi16 ocak doğumlu benimkinin kilosu 2 800 du düşük kilolu doğdu banada zayıf gibi geliyor başka bebeklerle kiyaslayinca internetten bakınca bebek kilosu normal yazıyor. Birde sadece anne sütü ile besliyorum
Bizimkide dönmüyor daha çok huysuz gecede gündüzde uyku haram oldu banada bizimkide dönmüyor eline oyuncak biz verdiğimizde tutuyor yakalamıyor daha benim oğlumda 2 ocak doğumlu aynı gün doğdular sanırımGünaydın herkese benim oğlanda gecelerı güzel uyuyo gündüz cok huysuz cok zor uyuyo 4 ay 9 günlük olduk hala dönmeye başlamadı sızınkıler kac aayda dönmeye başladılar
Biz rota olduk bizi biraz etkiledi .evet isteğe bağlı ilk dozu yaptık bağırsakları baya hareketlendirdi birazda huzursuzluk yaptı . Ikinci dozu yapıp yapmamakta kararsizim dogrusuBenimde sadece anne sütü 3160 doğdu benim oğlum sadece anne sütü veriyorum boyu 2 cm kısa normal ölçülerde boyu ne kadar kilosuna göre terzi ölçüsünle ölçtük boyunu sağlık ocağındaki ebede öyle ölçüyor 4 aylık aşımız oldu ama rota virüs aşısı olmadık biz doktor gerek yok dedi isteğe bağlı dedi
Benim oğlanda geceleri guzel uyuyor gunduz uykusu var 1 saat sallıyorum uyusun diye sadece 20 dk şekerleme yapiyor dönmeye başlamadı ama hareketli tabiGünaydın herkese benim oğlanda gecelerı güzel uyuyo gündüz cok huysuz cok zor uyuyo 4 ay 9 günlük olduk hala dönmeye başlamadı sızınkıler kac aayda dönmeye başladılar