Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emerkenden çok terliyor bizimki diğer terlemerin hepsi bizdede mevcut 4 aylık kontrolde inmemiş testis sıkıntısı var bir yumurtalığında dedi oda beni çok korkuttu takip edecek doktor 5.5 aylıkken kontrole çağırdıBebeği terleyen varmı benim ki uykuda kafası ve sirti çok terliyor. Gündüzleri de hareket halindeyken asiri terliyor
Kusması emdikten sonra gazının iyice çıkmamasıyla ilgili olabilir. Bizde öyle olmuştu yani. Gece bile olsa emdikten sonra gazını çıkarana kadar yatırmamaya başladım kusması kesildi çok şükür.Merhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim bebeğim 4 aylık 8 günlük oldu demir ilacı verildi ama istemiyor doktorun önerisiyle Treelife aldık birde bebeğim dönmeye başlamadı daha hep kucakta gezdirdiğimiz için nasıl alıştırabilirim bizimde diş kaşınması salya akması agularımız var birde doğduğundan beridir hep kusuyor emdikten sonra kilo alıyorsa kusmasında sıkıntı yok dedi doktor kilo 6.6 gram boy 62 cm baş 42 ölçtü 1 hafta önce sizinki nasıl
Bizimkinin boyu biraz kısa sizinkinin Boyu çok iyi maşallah kilosuda normal bence mama bizde kullanmıyoruz gazını çıkarıyorum bende ama yine kusuyor çok emiyor diye düşünüyorum doktor kilosu iyi bebekler kusabilir böyle dediKusması emdikten sonra gazının iyice çıkmamasıyla ilgili olabilir. Bizde öyle olmuştu yani. Gece bile olsa emdikten sonra gazını çıkarana kadar yatırmamaya başladım kusması kesildi çok şükür.
3 ocak doğumlu benimki. Şu an 6.6 gr 65cm 43cm. Doktor zayıf kaldığını mama takviyesi gerektiğini söyledi. Mama da almıyor kaldık öyle
Kaç saatte bir emziyorusunuz . Benim ki gazlı bebek karnı hepngurul gurul gaz damlası kullanıyorum ama fayda etmiyor gazi olduğu içinde pek istahli emmiyor bu aralar kilo alımı yavaşladı sankiKusması emdikten sonra gazının iyice çıkmamasıyla ilgili olabilir. Bizde öyle olmuştu yani. Gece bile olsa emdikten sonra gazını çıkarana kadar yatırmamaya başladım kusması kesildi çok şükür.
3 ocak doğumlu benimki. Şu an 6.6 gr 65cm 43cm. Doktor zayıf kaldığını mama takviyesi gerektiğini söyledi. Mama da almıyor kaldık öyle
Biz sag tarafina oyuncak halısı koyduk. Oyuncaklara uzanmaya calisirken yüzüstü dönmeyi öğrendiMerhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim bebeğim 4 aylık 8 günlük oldu demir ilacı verildi ama istemiyor doktorun önerisiyle Treelife aldık birde bebeğim dönmeye başlamadı daha hep kucakta gezdirdiğimiz için nasıl alıştırabilirim bizimde diş kaşınması salya akması agularımız var birde doğduğundan beridir hep kusuyor emdikten sonra kilo alıyorsa kusmasında sıkıntı yok dedi doktor kilo 6.6 gram boy 62 cm baş 42 ölçtü 1 hafta önce sizinki nasıl
Saat başı emiyor neredeyse ama az az. Biogia kullanmıştık gazi için çok faydasını gördük. 4-6 ay arası doğum kilosunu ikiye katlaması gerekiyormuş ona göre hesaplayın. Benim yazdığım rakamlar ortalama gibi görünüyor ama bebeğim iri doğduğu için şu an daha fazla büyümesi gerekirdi dedi doktor. Sizin bebeğin doğum kilosuna göre bakınKaç sa
Kaç saatte bir emziyorusunuz . Benim ki gazlı bebek karnı hepngurul gurul gaz damlası kullanıyorum ama fayda etmiyor gazi olduğu içinde pek istahli emmiyor bu aralar kilo alımı yavaşladı sanki
Bizimki daha uzanamıyor sadece kucak istediğinde ellerini çırpıştırıyor inşallah döner bizimkide yakındaBiz sag tarafina oyuncak halısı koyduk. Oyuncaklara uzanmaya calisirken yüzüstü dönmeyi öğrendi
Benim oğlanda ekstra bir durum oldu kilo verdi pat diye ondan başladık mamaya 6800 den 6000 e kadar geriledi kilosu bu benim ölçtüğüm ama doktor tartın bozuk muhtemelen dedi 6000 geldi doktorda da 21 Aralık doğumlu 5 aylık olacak yaniKilo alımı yeterli değil miymiş canım, 18 mayısta ne kadarlık olacak?
Doktoruna danışmadan bişey yapma da bir arkadasim mamayı pekmez ile verebilmisti sadeceBizimki de kilo verdi. Doktor mama takviyesi önerdi ama kesinlikle hiçbir mamayı almıyor. Ek gıdaya başlayacağım böyle giderse
Benimkinde olmadı aşıdan da olmayabilir çünkü ishal yapıyor diye duydum bence aşısını yaptirin çünkü önemli. 10 güne kadar normalmişHanımlar merhaba, rotavirüs aşısını yapalı iki hafta kadar oldu ve çocuğum her gün bir ya da iki kez kakasını yapabiliyorken aşıdan beri üç, dört günde bir yapar oldu. Yavrum ıkınıyor ıkınıyor ama yok :/ böyke olan oldu mu? Ne yapsam bilmiyorum. Galiba diğer aşıyı yaptırmayacağım. Zaten evdeyiz şu meselelerden dolayı. Ağrımayan başımıza iş açtık.
Ben yaptırdım bizde isal yaptı çok kötü geçti karin ağrısından çocuğum ememedi bile yan etkisinde geçici isal yazıyordu zaten benim ki ağır geçirdi ilk dozu sağlık ocagındaki hemşire danış istersen yada doktorunaHanımlar merhaba, rotavirüs aşısını yapalı iki hafta kadar oldu ve çocuğum her gün bir ya da iki kez kakasını yapabiliyorken aşıdan beri üç, dört günde bir yapar oldu. Yavrum ıkınıyor ıkınıyor ama yok :/ böyke olan oldu mu? Ne yapsam bilmiyorum. Galiba diğer aşıyı yaptırmayacağım. Zaten evdeyiz şu meselelerden dolayı. Ağrımayan başımıza iş açtık.
Belki pamukçuk falan olmuştur alt iki çıkar ilk önceArkadaşlar merhaba oğlum yan dişlerini çıkarmış hemde 2 tane bugün gördüm 4 ay 10 günlüğüz annem ilk alt dişler çıkar diyor korktum ya...
İkinci aşıyı mutlaka yap yapmamazlik etme kaka yapmaması iki haftaya kadar normal sadece süt ile besleniyorsaHanımlar merhaba, rotavirüs aşısını yapalı iki hafta kadar oldu ve çocuğum her gün bir ya da iki kez kakasını yapabiliyorken aşıdan beri üç, dört günde bir yapar oldu. Yavrum ıkınıyor ıkınıyor ama yok :/ böyke olan oldu mu? Ne yapsam bilmiyorum. Galiba diğer aşıyı yaptırmayacağım. Zaten evdeyiz şu meselelerden dolayı. Ağrımayan başımıza iş açtık.
Yok elime geliyor sert şekildeBelki pamukçuk falan olmuştur alt iki çıkar ilk önce
Senin ikizlerin vardı dimi canım? Allah kolaylık versin öncelikle ikiz bebek hem çok güzel hem zor. 3 saatte bir emzirme olayını uygulamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar gece uykularına karışmıyorum. Gündüz vakti gözüm genelde ne zaman emzirdim ne zaman emzircem diye saatte kilo alımı emzikle yavaşlamıştı dikkat ediyorum o yüzden. Emzirmek süt yapıyor diye de aslında saati kovalıyorum ki sütüm azalmasın.
Ben emİrmiyorum bşberonla besleniyolar sütümü sağıp veriyorum ama 3 saat aç tutmam mümkün değil saat başı 50 civarı içiyolar gündüz düzgün beslenmedikleri için gece 3 saatte bir içiriyorum o zaman doyduklarını hissediyorum. Oğlum zaten bu ay 200 gram almış sadeceSenin ikizlerin vardı dimi canım? Allah kolaylık versin öncelikle ikiz bebek hem çok güzel hem zor. 3 saatte bir emzirme olayını uygulamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar gece uykularına karışmıyorum. Gündüz vakti gözüm genelde ne zaman emzirdim ne zaman emzircem diye saatte kilo alımı emzikle yavaşlamıştı dikkat ediyorum o yüzden. Emzirmek süt yapıyor diye de aslında saati kovalıyorum ki sütüm azalmasın.