Benim ilk doğumda da kabarık olarak kalmıştı, tamamen geçmemiştiPeki hafif hala kabarik mi o kabariklik hala gitmedi bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk doğumda da kabarık olarak kalmıştı, tamamen geçmemiştiPeki hafif hala kabarik mi o kabariklik hala gitmedi bende.
Bizde de kucakçı var bir tane Aşıya on gün geç mi götürdünüz, gitmeden önce görüştünüz mü sağlık ocağıyla? Bizim de yaklaşıyor aşı zamanımızSelam kızlar benim yavru kuşumda 4 ay 11 günlük oldu 4.ay aşısını dün oldu huzursuzluk ve huysuzluk olmadı diğer günlerden farkı yoktu 4 ay aşısı yaptırıcak anaların bilgisine
1 ay erken doğduğu için tosbik buldu hemşiremiz minik serçemi
Onun dışında hepsi aynı demek ki salyalar akıyo,eller sürekli ağzında..oyun halısında(pek uzun kalmıyo),kucakta gezinerek geçiyo günlerimiz.abisine bayılıyo gördüğü anda sevinçten çığlık atıp bi şeyler anlatıyo bende abisini karşısına oturtturup ikisini izliyorum
En sevdiği şey ıslak mendil paketi ve hışırtılı ambalajlar çıkardığı sesi çok seviyo hışırtılı kitap aldım ama cips ve bisküvi paketinin yerini tutmadı
Evet sadece anne sütü ile besliyorum. Boy ve kafa cevresini de ölçmemizi soylediler sağlık ocaginda ölçüyoruz bizdeMaşallah anne sütü mu aliyor. Benimki anne sütü aliyor boy ve kafa çevresini ölçemedim
Evet benimde 3.5 aylık kilo alımı durdu hatta verdi bile istahsizlikdq var eskiye gire az emiyor . Sürekli salya akıtıyor birşeyleri ısıtma isteği var ve huzursuz biraz daKızlar diş çıkarma döneminde kilo veriyor mu bebekler
3 aylıkken nerdeyse 6.5 kg idi şimdi salya başladı emerken kavga halinde eli sürekli ağzında diş çıkarttığını düşünüyorum 4 ay 12 günlük şu anda uzun müddet 6.2 devam etti kilo bugün bir daha ölçtüm 6 kg geldi
Yarın sağlık ocağı doktorunu arayacağım ama panikledim biraz böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda
Benim bu perşembe bitecek.Mudur o gün başlama yapacak, ayın 31ine kadar kapalı hemde emziren anneler idari izinliydi cumhurbaşkanlığı genelgesi birşey vardı.Ek ders yok dedi,bende sıkıntı yok dedimÖğretmen olup izni biten anneler neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz
Örgün eğitime geçilirse dersÖğretmen olup izni biten anneler neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz
Okul açılsaydı rapor alacaktım dedim idareye, ders vermediler bana. Düz maaş almaya devam ediyorumÖğretmen olup izni biten anneler neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz
Sudocrem'i her alt değiştirmede tabaka gibi sürün, kısa sürede geçirecektir.
bepanthol hemen geciriyor. oneririm
Hametan mavi. Hemen geçiyor.
Yok değil. Kabarıklığı geçenlerde indi. Düz ve kırmızı.Peki hafif hala kabarik mi o kabariklik hala gitmedi bende.
Var ben. Haftaya 4 aylık oluyoruz ama 2.5 aydan beri eli sürekli ağzında ve salyalara önlük yetiştiremiyoruz. Ne bulursa ağzına götürüyor. Ağzına sığmayan oyuncaklara sinir olup onlarla kavga ediyorBebeği 3.5 aylık olup diş çıkarma belirtisi olan varmi
kan ilaci bize de dun verdiler icinde iki turlu paraben var. bunlar iyice kafayi yemis. biz bezini bile parabensiz alirken, yedirmek neymis. şu an vermeyi düşünmüyorum ben ki doktorlar bile kan degeri düşükse verin diyorlarmis. dvitamini de ocean kullaniyoruzBenim oğluşumda 4 ay 3 günlük oldu bugün aşı yaptırdık 8 kılo oldu oğluşum kan ilacı aldık ferrum sız başladınız mı nasıl verıyosunuz salya bizdede çok eli sürekli ağzında
Teşekkür ederimkan ilaci bize de dun verdiler icinde iki turlu paraben var. bunlar iyice kafayi yemis. biz bezini bile parabensiz alirken, yedirmek neymis. şu an vermeyi düşünmüyorum ben ki doktorlar bile kan degeri düşükse verin diyorlarmis. dvitamini de ocean kullaniyoruz
Kucakçı bebek zor omuzlarım çok ağrıyo evet aşıya geç gittik.sağlık ocağından arayıp aşı için haber vericez dediler.haber verdikleri gün gittikBizde de kucakçı var bir tane Aşıya on gün geç mi götürdünüz, gitmeden önce görüştünüz mü sağlık ocağıyla? Bizim de yaklaşıyor aşı zamanımız
Benimde tam tatile denk geldi başlangıcımj yaptı onu da ben soyledım yapar mısınız baslangıcımı normal maaşımı alıyorum ek ders tabi verilmedi düz maaşÖğretmen olup izni biten anneler neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz
Bende olmadım süt emzzirmeden dolayı mı acba anlamadmBen yeniden hamile olmaktan korkuyorum adet olmadım hala . Karnmda sancı var ama olmadim
Onun dışında huzursuzluk varmı. Ben bazen ne yapsam.memnun edemiyorum son çare diş jeli aradım ara masaj yapıyorum.Var ben. Haftaya 4 aylık oluyoruz ama 2.5 aydan beri eli sürekli ağzında ve salyalara önlük yetiştiremiyoruz. Ne bulursa ağzına götürüyor. Ağzına sığmayan oyuncaklara sinir olup onlarla kavga ediyor
Huzursuzluğu yok ama çok düşkün olmaya başladı. Sürekli kucak istiyor ve kendini bana doğru itiyor. Bazen elimi ağzına sokup dişlerini kaşıyor. Diş jelini de düşünüyorum da şekersizini bulmak lazımmış.Onun dışında huzursuzluk varmı. Ben bazen ne yapsam.memnun edemiyorum son çare diş jeli aradım ara masaj yapıyorum.