2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba kizlar bende insallah mayis annesi olacagim 6+2 ikizlere hamileyim.ilk hamileligim hem mutlu hem endiseliyim. 1ekimde kalp atislarini duycaz insallah ikiz gebelik yasayan varmi

Maşallah :KK68: gözünüz aydın. Hep özenmişimdir ikizlere:KK68::KK68: gözünüz aydın. Ben de yeni sayılırım grupta. Bakalım kaç ikiz annesi var. Ben de merak ettim

Merhaba kizlarr. Bende mayis annesi olacagim. 14 aylik ikizlerim var erkek. Bu 3. Çocuğumuz olacak allah nasip ederse :) pazar gunu kan testiyle ogrendim. Cumartsi gidicez ilk kontrole bakalim. Herkes saglicakla alsin yavrusunu kucagina insallah

Hayırlısı olsun. Gözünüz aydın. Bu kez de ikiz olabilir mi peki :rolleyes:

Merhaba kizlar bende insallah mayis annesi olacagim 6+2 ikizlere hamileyim.ilk hamileligim hem mutlu hem endiseliyim. 1ekimde kalp atislarini duycaz insallah ikiz gebelik yasayan varmi

anammmm ne kadar uzun süre vermişler, 8 gahtalık olacaksın inşallah.. daha erkene çağırsalardı keşke, ben patlardım da :işsiz:

Ayy benim de aynı hiç bulantı falan yok hamile olduğumu unutuyorum bazen çok tuhaf neden böyle acaba korkmuyor da değilim açıkçası
ağrılarımdan unutamıyorum ben hamile olduğumu :) bence hiç korkmayın hiç bir problemimiz yok gayet şanslıyız bence öyle düşünün :anneadayı::KK200:

ağrılarımdan unutamıyorum ben hamile olduğumu :) bence hiç korkmayın hiç bir problemimiz yok gayet şanslıyız bence öyle düşünün :anneadayı::KK200:
İnşAllah canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah ❤️ bel ağrısı arada da kasık ağrısı oluyor bende

Yok canim ben tup bebek yaptırdım herhangi bir nedenimiz yoktu ama olmuyordu bebegimiz tup bebek yapmaya karar verdik yas 33 olunca cok sukur ilk denemde tuttu transferden sonra 11.gun yaptırdım

Anladım canım :KK48: normale göre beklenen adet tarihinden 3 gün önce falan oluyor o zaman bu değer değil mi?

Yok canim ben tup bebek yaptırdım herhangi bir nedenimiz yoktu ama olmuyordu bebegimiz tup bebek yapmaya karar verdik yas 33 olunca cok sukur ilk denemde tuttu transferden sonra 11.gun yaptırdım

hayırlı olsun,çok zor süreçler iyi bilirim. sağlıkla kucağına al inşallah :KK200:

X