Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlarr. Bende mayis annesi olacagim. 14 aylik ikizlerim var erkek. Bu 3. Çocuğumuz olacak allah nasip ederse :) pazar gunu kan testiyle ogrendim. Cumartsi gidicez ilk kontrole bakalim. Herkes saglicakla alsin yavrusunu kucagina insallah
Aynen 8 haftalikken gitcez.ama zaten kalp atislari 8 haftalik daha net duyulurmus bide ikiz oldugundanda olabilr. Normalde gunler su gibi akardi.simdi zaman durmus gibi
Yok canim ben tup bebek yaptırdım herhangi bir nedenimiz yoktu ama olmuyordu bebegimiz tup bebek yapmaya karar verdik yas 33 olunca cok sukur ilk denemde tuttu transferden sonra 11.gun yaptırdım
Yok canim ben tup bebek yaptırdım herhangi bir nedenimiz yoktu ama olmuyordu bebegimiz tup bebek yapmaya karar verdik yas 33 olunca cok sukur ilk denemde tuttu transferden sonra 11.gun yaptırdım