2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Allah kem gözden korusun, sonuna kadar götürsün inşallah. biliyor musun ben 3 tüp bebekten sonra kendi kendime hamile kaldım o yüzden Allah'ın mucizelerine inan ve gönlünü ferah tut. çetrefilli bir yol, herkes bizleri anlayamaz, anlamalarını da bekleme. sana ve yavruna sağlık diliyorum, umarım sağlıkla burada beraber büyütürüz :nazar: :KK200::dua:
Insallah canim insallah Allah gonlumuze gore versin.🥰

Allah ın takdiri 5 ay önce düşük yaşadım doktor betan düzenli artmamış dedi çok üzüldüm 10 binlerde olması lazım fln demişti yine aynı doktora Rabbim söyletti onlar söylüyor ama içinde fırtınalar kopuyor hayırlısı unutmaya çalışıyorum

Allah ın takdiri 5 ay önce düşük yaşadım doktor betan düzenli artmamış dedi çok üzüldüm 10 binlerde olması lazım fln demişti yine aynı doktora Rabbim söyletti onlar söylüyor ama içinde fırtınalar kopuyor hayırlısı unutmaya çalışıyorum

eski tecrübelerimizi hiç hatırlamayalım. boş ver onlar geldi geçti.. Allah şimdi güldürsün bizleri :nazar:

İnşAllah canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah ❤ bel ağrısı arada da kasık ağrısı oluyor bende
Regl dönemimdeyim diye midir bilmiyorum ama bel ağrım dünden beri bende de ciddi ağrı var. Âmiiinnn inşallaaaahhhh 🙏🏽🙏🏽

Kızlar merhabalar. 2020 mayıs anneleri için birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak ne dersiniz? Bu grubun yöneticisi kim göremedim maalesef onun için etiketleyemedim ama, inşallah kimseyi kırmıyorumdur. Diğer grupta konuştuk, amacımız sadece mayıs annelerini bir arada toplamak. Ne dersiniz?
Cok iyi olur nerde toplanicaksak buraya yazin🤭

Kese yeni oluşmaya başlamış dedi beta HCG 12.500 çıktı ondn çoğul olblr dedi
Merhabaaa 🖐️ beta Hcg yuksek olunca ikiz mi oluyyor?? Cok heyecanlandim simdi.😁😁 Benim adetim 4 gun geciktiginde 2700 lerdeydi. Doktor keseyi gorememissti. Bu degerlerde gorunmesi gerekiyo demisti. Bende dis gebelik diye korkmustum. 3 gun sonra tekrr gittigimde keseyi gorduk. Bi daha hcg ölculmedi. Acayip heyecanlandim ya😆

Kızlar merhabalar. 2020 mayıs anneleri için birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak ne dersiniz? Bu grubun yöneticisi kim göremedim maalesef onun için etiketleyemedim ama, inşallah kimseyi kırmıyorumdur. Diğer grupta konuştuk, amacımız sadece mayıs annelerini bir arada toplamak. Ne dersiniz?
Hangi grupta toplanıcaz?

Merhabaaa 🖐 beta Hcg yuksek olunca ikiz mi oluyyor?? Cok heyecanlandim simdi.😁😁 Benim adetim 4 gun geciktiginde 2700 lerdeydi. Doktor keseyi gorememissti. Bu degerlerde gorunmesi gerekiyo demisti. Bende dis gebelik diye korkmustum. 3 gun sonra tekrr gittigimde keseyi gorduk. Bi daha hcg ölculmedi. Acayip heyecanlandim ya😆
Valla öyle dedi doktor ama yorumlara baktım bazen tek olunca da yüksek çıkabiliyormuş

X