Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet ama, aynı tablo orada da yapılabilir. Sadece diğer grup daha kalabalık diye oraya geçmeyi teklif ettim. Yoksa diğer grupla ekstra bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın.
Evet ama, aynı tablo orada da yapılabilir. Sadece diğer grup daha kalabalık diye oraya geçmeyi teklif ettim. Yoksa diğer grupla ekstra bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın.
Merhaba kizlarr. Bende mayis annesi olacagim. 14 aylik ikizlerim var erkek. Bu 3. Çocuğumuz olacak allah nasip ederse :) pazar gunu kan testiyle ogrendim. Cumartsi gidicez ilk kontrole bakalim. Herkes saglicakla alsin yavrusunu kucagina insallah
Benim aklıma geliyor valla ya
kızımda da hamile olduğumu öğrenince idrarda çift çizgiden sonra bırakmıştım. Sonra doğum emzirme derken, memeden ayırana kadar, kızım 25 aylık olana kadar içmemiştim. Daha yeni başladıydım. Başlamasam iyiymiş