- 19 Nisan 2012
- 1.977
- 2.186
Grup yöneticisi grubun başına ekleyebiliyor aynen. Ben de aynısını söyledim.Tabloyu da taşırz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grup yöneticisi grubun başına ekleyebiliyor aynen. Ben de aynısını söyledim.Tabloyu da taşırz
Yok estağfurullah bence de tek konuda toplanmak iyi olur. Burda 2020 mayıs annesi sanırım 3 konu vardıEvet ama, aynı tablo orada da yapılabilir. Sadece diğer grup daha kalabalık diye oraya geçmeyi teklif ettim. Yoksa diğer grupla ekstra bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın.
Yok estağfurullah bence de tek konuda toplanmak iyi olur. Burda 2020 mayıs annesi sanırım 3 konu vardı
Ama burda da tablo olayı güzel
Evet ama, aynı tablo orada da yapılabilir. Sadece diğer grup daha kalabalık diye oraya geçmeyi teklif ettim. Yoksa diğer grupla ekstra bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın.
ilk doktora gidişim 5+5 kese göründü dün gitmiştim kontrole 6+5 di kalp atışı duyulduHerkese merhaba, ben de 4+4 hamileyim ama daha doktora gidemedim. Kalp atışını en erken kaçıncı haftada duydunuz acaba?
Teşekkürler cevabınız için. 5+2ye denk gelecek şekilde randevu aldım bakalım inşallah ben de keseyi görüp sonra da kalp atışını duyarımilk doktora gidişim 5+5 kese göründü dün gitmiştim kontrole 6+5 di kalp atışı duyuldu
Benim iki tane 1. Kalite embriyo kondu bir de. Ikiz olabilir cumartesi anlayacağız bakalım
Ayyy bende bıraktım bugün sigarayı biraz stres yaptı ama dayanicam bunu oma yapma hakkım yok çünkü
ama benim hesabıma göre 6+3 dü ultrasonda 5+5 çıkmıştıTeşekkürler cevabınız için. 5+2ye denk gelecek şekilde randevu aldım bakalım inşallah ben de keseyi görüp sonra da kalp atışını duyarım
Ben de bıraktım
çift çizgiyi gördüm, kan vermeye gittik sonuç çıkana kadar 2 tane içtim ve sonrada helalleştik kendisiyle aklıma bile gelmiyor yalan yok.
Ayy benim de aynı hiç bulantı falan yok hamile olduğumu unutuyorum bazen çok tuhaf neden böyle acaba korkmuyor da değilim açıkçasıo zaman benim kesin erkek sıfır bulantı
Oyy masallahh cnm tsk ediyorum cvp için saglikla al ins kucaginaCanim ben adete 3 gun kala yaptigimda 10 cikmisti 1 gun kala 59 cikti yarin 6 haftalik olacam 2 gun once 15bin cikti