2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
YOK BE KUZUM NE AYLIĞI, DAHA MİNİK 7+2 BUGÜN. HAFTAYA 2 AY OLUYORMUŞ YAHU, AAA GÖZÜME BÜYÜMÜŞ GELDİ BAK ŞİMDİ :rolleyes:
Olsun buyumus masallah annesi su 3 ayi doldursaydik riskleri ortadan kaldirabilseydik hayirlisiyla.cok sukur bir skntim yok ama insan korkuyor bide ikiz olunca daha bir tedirgin oluyorum

Bizimde aklimiza gelmiyor degil :) benimkiler tek yumurta ikizi. bakarsin bir de cift yumurta olur diyor eşim :)hayirlisi allahtan. Saglikli olsun yeterki

Kızlar merhaba benim evde bir kedim var toxoplazma ile ilgili daha önce test yaptırmıştım ama o sırada bebeğimi kaybettiğim için doktora göstermemiştim bilen var mı bu virüsü
Merhaba;

Bağışıklığın var yani bu virüsü daha önceden kapmışsın, şanslısın. Benim de kedilerim var, toksoplazma ikisi de negatif çıktı yani bağışıklığım yok o yüzden kedi kumundan uzak duruyorum.

hoşgeldin canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200: ilk bebeğin mi?

gözün aydın. benim de kızım 16 aylık ve ikinci geliyor :) Allah kolaylıklar versin hepimize :) hangi şehirdensin?

darısı başımıza :dua: ben salı günü gidicem bakalım
Hayir ikinci bebegim 3.5 yasinda bir kizim var suan 5+2 yim degerim 3 binlerde cikti doktor biraz dusuk dedi 😶sizin degerler nasil

Olsun buyumus masallah annesi su 3 ayi doldursaydik riskleri ortadan kaldirabilseydik hayirlisiyla.cok sukur bir skntim yok ama insan korkuyor bide ikiz olunca daha bir tedirgin oluyorum

ah be kuzum, bizler zor bulan insanlarız bu sebeple bu riskler bence bizim için doğurana kadar devam eder. sanmıyorum ki ohhh diyeyim.. hala kimseler bilmiyor ve ne ben ne eşim hala hayal bile kuramıyoruz. nasıl bir tedirginlikse bu..

ah be kuzum, bizler zor bulan insanlarız bu sebeple bu riskler bence bizim için doğurana kadar devam eder. sanmıyorum ki ohhh diyeyim.. hala kimseler bilmiyor ve ne ben ne eşim hala hayal bile kuramıyoruz. nasıl bir tedirginlikse bu..
Seni cok iyi anliyorum ama bende esimde saklayamdik nerdeyse mikrofonu alip tum dunyaya haykircaktik sevincimizden.sonradan pisman oldum nazar falan deger bisey olur diye haklsn biz kucagimiza alana kadar oh diyemicez malesf

Seni cok iyi anliyorum ama bende esimde saklayamdik nerdeyse mikrofonu alip tum dunyaya haykircaktik sevincimizden.sonradan pisman oldum nazar falan deger bisey olur diye haklsn biz kucagimiza alana kadar oh diyemicez malesf

Allah kem gözden korusun, sonuna kadar götürsün inşallah. biliyor musun ben 3 tüp bebekten sonra kendi kendime hamile kaldım o yüzden Allah'ın mucizelerine inan ve gönlünü ferah tut. çetrefilli bir yol, herkes bizleri anlayamaz, anlamalarını da bekleme. sana ve yavruna sağlık diliyorum, umarım sağlıkla burada beraber büyütürüz :nazar: :KK200::dua:

X