2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bhcg degerleriniz nasıldı acaba benim baya 2 kala 25.96 çıktı ben yüksek bekliyodum aslında

23 agustos dün olmam gerekiyordu olmadım başka testim de yok yarın alabilirim inşallah 2. Bebeğim olucak olursa

Adet tarihiniz daha çok geçmediği için silik çıkmıştır. Benim de silik çıkmıştı ilk adet olacağım gün yapmıştım. Yarın bir daha yaparsınız emin olmak için hayırlısı olsun inşallah:KK24:

Kızlar merhabalar. 2020 mayıs anneleri için birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak ne dersiniz? Bu grubun yöneticisi kim göremedim maalesef onun için etiketleyemedim ama, inşallah kimseyi kırmıyorumdur. Diğer grupta konuştuk, amacımız sadece mayıs annelerini bir arada toplamak. Ne dersiniz?

Hayırlı olsun 😊 vücut şu an bebiş için çalışıyor çabuk yorulman çok normal. Ama tatlıyı kesmelisin. Gebelikte potansiyel şeker hastasıyız. Ben ilkinde 10 kilo almıştım. Bu sefer de canim bişey istemiyor. Sevdiğim yemekler bile kokuyor. Yine de iyi beslenmeye calisiyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağınıza aliriz bebisleri 😍

Ben 24 kilo aldım :skandal::KK70:

Kızlar merhabalar. 2020 mayıs anneleri için birden fazla grup var. En aktif olan grupta toplansak ne dersiniz? Bu grubun yöneticisi kim göremedim maalesef onun için etiketleyemedim ama, inşallah kimseyi kırmıyorumdur. Diğer grupta konuştuk, amacımız sadece mayıs annelerini bir arada toplamak. Ne dersiniz?

G Gunesece merhaba, yönetici sensin sanırım değil mi? Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Evet ben iki grubu da takip ediyorum. Gruplar birleşirse daha rahat olur

X