2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende çalışıyorum işe git eve gel ailene git arkadaşlarınla ol nerde olursam olayım hep kalbim ve aklım bebekte. kimse anlamıyor anlamadığı içinde anlatmıyorum bende artık dediğin gibi sempatik değiller, insanın başına gelmeyince anlamıyorlar halden, adım takıntılıya çıkacak ama hiç alakası yok annelik iç güdüsü hormonlar bu şekilde yapıyor. normal hayatımda bu kadar evhamlı değildim hamilelikte böyle oldum. ve herşey kontrolum altında olsun istiyorum her gün yeni şeyler keşfetmek öğrenmek istiyorum. bu kötü bir şey değil bence :) nerde olursam olayım geri kalan 6 buçuk aydada hep bebeğimi merak edicem ve günler geçmeyecek kabul ediyorum bunu kendime :spor: :spor: :halay:

ben anlatmıyorum değil, anlatamıyorum. çünkü böyle biri değildim ve bize stres yapma diyenlerin grubundaydım. ama ne oldu anlamadım. ilk gebeliğimde kalp atışı duyamamıştım,sanırım şimdi duyunca analık güdüleri de yüklendi :rolleyes: bu endişelerimi bilseler, önceki hallerimi yüzüme vururlar :işsiz:

ben anlatmıyorum değil, anlatamıyorum. çünkü böyle biri değildim ve bize stres yapma diyenlerin grubundaydım. ama ne oldu anlamadım. ilk gebeliğimde kalp atışı duyamamıştım,sanırım şimdi duyunca analık güdüleri de yüklendi :rolleyes: bu endişelerimi bilseler, önceki hallerimi yüzüme vururlar :işsiz:
evrene pozitiflik gönderiyoruz güzel şeyler düşünüyor Allahıma sonsuz şükür ve dualarla endişeleri erteliyoruz artık:anneadayı: :rolleyes:

Ben de bu bir iki gündür tembelim. İşyerinde grubaa bakıp duruyorum birşeyler yazan var mı diye. Ama çok az mesaj geliyor :KK51:

Ben de bu bir iki gündür tembelim. İşyerinde grubaa bakıp duruyorum birşeyler yazan var mı diye. Ama çok az mesaj geliyor :KK51:
Bir kaç haftaya buralar çok güzel olur 💙 ekim 2015 anneleri grubumuz vardı hamileliğimiz ilerledikçe coşmuştuk 😃 ne alalım, hangi sitede indirim var, doğum çantasına ne koyalım ve bir sürü konularımız olurdu 🥰

Kızlar var mı sizce varsa ben de mayıs annesi olucam👍 E5634723-1B98-4E42-B882-7153F808C4BC.jpeg

X