- 31 Ocak 2015
- 783
- 1.295
Çoğumuz nisan annesi oluruz büyük ihtimalbirde doktor doğum tarihini nisan'a kaydırdı.
25 nisan-2 mayıs arası yazıyor ultrason kağıdında, nisan annesine kaydırıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğumuz nisan annesi oluruz büyük ihtimalbirde doktor doğum tarihini nisan'a kaydırdı.
25 nisan-2 mayıs arası yazıyor ultrason kağıdında, nisan annesine kaydırıldım
banada öyle geliyor nisan sonu hepimizÇoğumuz nisan annesi oluruz büyük ihtimal
bende çalışıyorum işe git eve gel ailene git arkadaşlarınla ol nerde olursam olayım hep kalbim ve aklım bebekte. kimse anlamıyor anlamadığı içinde anlatmıyorum bende artık dediğin gibi sempatik değiller, insanın başına gelmeyince anlamıyorlar halden, adım takıntılıya çıkacak ama hiç alakası yok annelik iç güdüsü hormonlar bu şekilde yapıyor. normal hayatımda bu kadar evhamlı değildim hamilelikte böyle oldum. ve herşey kontrolum altında olsun istiyorum her gün yeni şeyler keşfetmek öğrenmek istiyorum. bu kötü bir şey değil bence :) nerde olursam olayım geri kalan 6 buçuk aydada hep bebeğimi merak edicem ve günler geçmeyecek kabul ediyorum bunu kendime
evet mayıs anneleri biraz sessiz ya da çok az kaç haftalık oldu senin
evrene pozitiflik gönderiyoruz güzel şeyler düşünüyor Allahıma sonsuz şükür ve dualarla endişeleri erteliyoruz artıkben anlatmıyorum değil, anlatamıyorum. çünkü böyle biri değildim ve bize stres yapma diyenlerin grubundaydım. ama ne oldu anlamadım. ilk gebeliğimde kalp atışı duyamamıştım,sanırım şimdi duyunca analık güdüleri de yüklendi bu endişelerimi bilseler, önceki hallerimi yüzüme vururlar
8+4 benim ki de üzümcük7+2 daha körpecik
Sağlıkla gelsin kuzucuklarbanada öyle geliyor nisan sonu hepimiz
Ben de bu bir iki gündür tembelim. İşyerinde grubaa bakıp duruyorum birşeyler yazan var mı diye. Ama çok az mesaj geliyor
Bir kaç haftaya buralar çok güzel olur ekim 2015 anneleri grubumuz vardı hamileliğimiz ilerledikçe coşmuştuk ne alalım, hangi sitede indirim var, doğum çantasına ne koyalım ve bir sürü konularımız olurduBen de bu bir iki gündür tembelim. İşyerinde grubaa bakıp duruyorum birşeyler yazan var mı diye. Ama çok az mesaj geliyor
2015 ekim annesimiydinizBir kaç haftaya buralar çok güzel olur ekim 2015 anneleri grubumuz vardı hamileliğimiz ilerledikçe coşmuştuk ne alalım, hangi sitede indirim var, doğum çantasına ne koyalım ve bir sürü konularımız olurdu
Ekim görünümlü eylül annesi oldum2015 ekim annesimiydiniz
bende 2015 eylül annesiyim ve suan bende hamileyim 6+6 haftalıkEkim görünümlü eylül annesi oldum
Oyy maşallah ilk çocuklarımız yaşıt sağlıkla kavuşalım inşallah minnaklarımıza Bende 7+1 im bugünbende 2015 eylül annesiyim ve suan bende hamileyim 6+6 haftalık
Ekim görünümlü eylül annesi oldum
bende 2015 eylül annesiyim ve suan bende hamileyim 6+6 haftalık
amin inş. benimde normalde sat 28 temmuz 7+4 olmam gerekiyor ama dün ultrasonda 6+5 diOyy maşallah ilk çocuklarımız yaşıt sağlıkla kavuşalım inşallah minnaklarımıza Bende 7+1 im bugün
başka bir mayıs grubu daha var, sadece okuyorum orayı ben. ama birleşmek iyi olabilirdi aslında.