2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
forumlarda valla 6 haftalıkken duyanlar o kadar çok ki insan sorguluyor ister istemez :işsiz:
hayırlısı bakalım sağlıkla büyüsünde :KK200:
Her bebeğin gelişim süreci farklıdır
Gelişimi de farklıdır aynı ayda olup briisinin bebeğinin kilosu fazlayken birisi düşüktür bunlar hep olabilecek şeyler

Her yazılanı okumayın bnce

forumlarda valla 6 haftalıkken duyanlar o kadar çok ki insan sorguluyor ister istemez :işsiz:
hayırlısı bakalım sağlıkla büyüsünde :KK200:
Doktorun ultrasonuna göre değişiyor. Çok iyi biryere gidersen 7. Haftada duyma ihtimalin çok yüksek. Kızıma hamile iken gittiğim dr a gideceğim tekrar bende 7. Haftada duymuştum o zaman erkenden. Ama buradaki en iyi cihazı olan dr lardan biriydi. İkinci gebelik olduğu için şimdi Relax bir durum söz konusu ☺️

Doktorun ultrasonuna göre değişiyor. Çok iyi biryere gidersen 7. Haftada duyma ihtimalin çok yüksek. Kızıma hamile iken gittiğim dr a gideceğim tekrar bende 7. Haftada duymuştum o zaman erkenden. Ama buradaki en iyi cihazı olan dr lardan biriydi. İkinci gebelik olduğu için şimdi Relax bir durum söz konusu ☺
Üçüncü de daha relax oluyorsun :KK70:

Aynı haftayı belirtilerimiz aynı kasık rahim batmalarım benimde geçti çok şükür midem bulanmıyo bazı kokulara sadece salı kontrol benimde sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin Allahım😊😊

Amin hepimize sağlıklı bebekler nasip olsun inşallah. Ben kalp atışlarını geçen cumartesi 6+2 iken çok güzel bir şekilde gördüm,ve 33.5 yıllık ömrümün bakışı,felsefesi değişti. Bu cumartesi kontrolüm var gene 7+2 olacak, doktorumuz duyacağımızı söylemişti, inşallah sağlıkla duyarız hepimiz.

Kesinleştirmek için gittiğim doktor
Bana 6 haftalık keseyi gördüğünü söyledi :KK70:

Emin misinz diye ısrarla sordum :KK70:

Birde dvitaminm düşük ve idrar yolu enfekisyinm da çıktı bravo hayat gel :KK70:
Ne zaman gittiniz anlamadim ben. Yeni mi. Benimde cok yakin size. Gitmek istiyorum yarin. kalp atisini duyamaz miyiz daha 😕

yanlışlıkla hamile kalanlara, kaza kurşunu ile hamile kaldım diyenlere evlendiğim günden beri bebek sahibi olmaya çalışan biri olarak daima nefretle baktığımı buradan itiraf etmek istiyorum :rolleyes: :rolleyes: Oh be söyledim içimde kalmadı..

yanlışlıkla hamile kalanlara, kaza kurşunu ile hamile kaldım diyenlere evlendiğim günden beri bebek sahibi olmaya çalışan biri olarak daima nefretle baktığımı buradan itiraf etmek istiyorum :rolleyes: :rolleyes: Oh be söyledim içimde kalmadı..
Şimdi nfrt mi ediyorsun bizden :KK70:

Merhabalar, ben de 6. haftamın içindeyim. 12 Temmuz son adet tarihim, geç döllenme 😊 İstanbul'da yaşıyorum. Tahmini doğum tarihimi bilemiyorum, önümüzdeki hafta doktorum bebişin ölçülerine göre yeni bir adet tarihi vereceğini söyledi. Ama mayısta olacak muhtemelen doğumum 😊

X