Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız istiyorum bende ama bu sene erkek senesiymiş öyle diyorlar
Hadi canim yaaa demeyin oyle ben onceden derdim ilki erkek olsun bize bisey olursa kardeslerine sahip ciksin diye simdi niye bilmiyorum kanim kizlara acayip kayniyo severken hep agzimdan kizim diye cikiyo her gun diyorum kizim gelicekİnanmayın ona Benim kızımda erkek çıkmıştı
Sadece bir kez doğurdum ben doğurmaktan değilde kızım delirtti benimillette ne g*t var arkadaş doğurmaktan bıktılar da bağlatacaklar. bizim ki 5 sene sonra ancak becerdi çocuk işini
Benim ikiside kiz ciktibenimde çin ve rus takvimi erkek gösteriyorrrrrrrr
Ben korkarim oyle cinli minli seylerde ya edebimle 14.haftayi beklerimAynen tabi orasi oyle internette cin takvimi diye bisey varmis cinsiyet soyluyomus ben yaptim kiz cikti
Ahahahahha kiz cin degil benimki ingilizce klavye çin takvimi yoksa bende korkarim Allah korusun isim olmazBen korkarim oyle cinli minli seylerde ya edebimle 14.haftayi beklerim
Ay Çinmis yanlış anladim ahahahah o zaman yapayımBen korkarim oyle cinli minli seylerde ya edebimle 14.haftayi beklerim
Hadi canim yaaa demeyin oyle ben onceden derdim ilki erkek olsun bize bisey olursa kardeslerine sahip ciksin diye simdi niye bilmiyorum kanim kizlara acayip kayniyo severken hep agzimdan kizim diye cikiyo her gun diyorum kizim gelicek
rüyalarımda kız görüyorum çok istediğimden midir malum olması mıdır bilemedimHadi canim yaaa demeyin oyle ben onceden derdim ilki erkek olsun bize bisey olursa kardeslerine sahip ciksin diye simdi niye bilmiyorum kanim kizlara acayip kayniyo severken hep agzimdan kizim diye cikiyo her gun diyorum kizim gelicek
o zaman benim kesin erkek sıfır bulantıAnneler hisseder Şiddetli bulantı ve lekelenme Kız çocuklarında olurmuş genellikle. Bizim kızımız var çok şükür yakaladık onu ama ikinci erkek olsa merak ediyorum nasıl olur. Kız olursa da ablası için iyi olur.
Cinsiyet rüyada tersi çıkarmış öyle diyorlar. Bende hep erkek görürdüm hepsi seviliyor merak etmeyinrüyalarımda kız görüyorum çok istediğimden midir malum olması mıdır bilemedim
Aynen birde diyolar cok uyuyanin kizi olurmus ben uyuyorumda bulantida dun basladi ama lekelenme erken gibi daha kizin kac yasinda canim Allah bagislasinAnneler hisseder Şiddetli bulantı ve lekelenme Kız çocuklarında olurmuş genellikle. Bizim kızımız var çok şükür yakaladık onu ama ikinci erkek olsa merak ediyorum nasıl olur. Kız olursa da ablası için iyi olur.
Ay oylesi daha guzel valla ne cektim bi ben bi Allah bilir insan su bile icemezmi susuyorum kusucam diye icemiyorumo zaman benim kesin erkek sıfır bulantı
sağlıklı olsunlarda artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, hayırlı evlatCinsiyet rüyada tersi çıkarmış öyle diyorlar. Bende hep erkek görürdüm hepsi seviliyor merak etmeyin
Ama gebelere ve lohusalara da malum olurmus benim arkadasim kayninin motor kazasini gormustu birebir bence olabilir hadi insallahrüyalarımda kız görüyorum çok istediğimden midir malum olması mıdır bilemedim
gerçekten kötü benim arkadaşımda öyleydi 3,5 aya kadar çekmişti. biraz daha sabredin geçicek bende bulantı yanma ekşime kaynama vs hiç bir şey yok sadece felaket yorgun ve uykuluyum. bıraksalar 7/24 uyuklarım uyurum uzanırım kalkmamAy oylesi daha guzel valla ne cektim bi ben bi Allah bilir insan su bile icemezmi susuyorum kusucam diye icemiyorum
Yaaaa deme oyle valla bu hayatta yapicagim en son sey buyuk konusmiyimkaynana olmaya çok hazırım bu sebeple erkek anası olasım var, heybetimleeeeeee gelinime eziyet edesim geliyor şuan çok.. evet gelinime zulüm aşeriyorum
Kaynama ne kiz Allah iyiligini versin uyumakta kiz getirirmis hadi hayirlisigerçekten kötü benim arkadaşımda öyleydi 3,5 aya kadar çekmişti. biraz daha sabredin geçicek bende bulantı yanma ekşime kaynama vs hiç bir şey yok sadece felaket yorgun ve uykuluyum. bıraksalar 7/24 uyuklarım uyurum uzanırım kalkmam
Ben kızımda uyumamıştım bunda hep uykum var. Midem de çok bulanmıyor azıcık arada. Tatlı istiyordum hep şimdi ise tuzlu. Kesinlikle tatlı yiyemiyorum şu an. Bakalım nasip. Kızım 3,5 yaşında sağ olasın. Lekelenmenin erkeni geçi Yok ki. Benim 4 ve 8 haftalıkken olmuştu.Aynen birde diyolar cok uyuyanin kizi olurmus ben uyuyorumda bulantida dun basladi ama lekelenme erken gibi daha kizin kac yasinda canim Allah bagislasin