2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kız istiyorum bende :dua::dua::dua: ama bu sene erkek senesiymiş öyle diyorlar :KK51:
İnanmayın ona Benim kızımda erkek çıkmıştı 😊
Hadi canim yaaa demeyin oyle😂😂 ben onceden derdim ilki erkek olsun bize bisey olursa kardeslerine sahip ciksin diye simdi niye bilmiyorum kanim kizlara acayip kayniyo severken hep agzimdan kizim diye cikiyo her gun diyorum kizim gelicek😂😂

Hadi canim yaaa demeyin oyle😂😂 ben onceden derdim ilki erkek olsun bize bisey olursa kardeslerine sahip ciksin diye simdi niye bilmiyorum kanim kizlara acayip kayniyo severken hep agzimdan kizim diye cikiyo her gun diyorum kizim gelicek😂😂

Anneler hisseder😍 Şiddetli bulantı ve lekelenme Kız çocuklarında olurmuş genellikle. Bizim kızımız var çok şükür yakaladık onu ama ikinci erkek olsa merak ediyorum nasıl olur. Kız olursa da ablası için iyi olur.

rüyalarımda kız görüyorum çok istediğimden midir malum olması mıdır bilemedim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Anneler hisseder😍 Şiddetli bulantı ve lekelenme Kız çocuklarında olurmuş genellikle. Bizim kızımız var çok şükür yakaladık onu ama ikinci erkek olsa merak ediyorum nasıl olur. Kız olursa da ablası için iyi olur.
Aynen birde diyolar cok uyuyanin kizi olurmus ben uyuyorumda bulantida dun basladi ama lekelenme erken gibi daha kizin kac yasinda canim Allah bagislasin🙏🏼

kaynana olmaya çok hazırım :bicak:bu sebeple erkek anası olasım var, heybetimleeeeeee gelinime eziyet edesim geliyor şuan çok.. evet gelinime zulüm aşeriyorum :KK54::rolleyes:

Ay oylesi daha guzel valla ne cektim bi ben bi Allah bilir insan su bile icemezmi susuyorum kusucam diye icemiyorum😢
gerçekten kötü benim arkadaşımda öyleydi 3,5 aya kadar çekmişti. biraz daha sabredin geçicek :dua: bende bulantı yanma ekşime kaynama vs hiç bir şey yok sadece felaket yorgun ve uykuluyum. bıraksalar 7/24 uyuklarım uyurum uzanırım kalkmam

kaynana olmaya çok hazırım :bicak:bu sebeple erkek anası olasım var, heybetimleeeeeee gelinime eziyet edesim geliyor şuan çok.. evet gelinime zulüm aşeriyorum :KK54::rolleyes:
Yaaaa deme oyle😂😂 valla bu hayatta yapicagim en son sey buyuk konusmiyim😂😂😂

gerçekten kötü benim arkadaşımda öyleydi 3,5 aya kadar çekmişti. biraz daha sabredin geçicek :dua: bende bulantı yanma ekşime kaynama vs hiç bir şey yok sadece felaket yorgun ve uykuluyum. bıraksalar 7/24 uyuklarım uyurum uzanırım kalkmam
Kaynama ne kiz Allah iyiligini versin😂😂 uyumakta kiz getirirmis hadi hayirlisi🙏🏼

Aynen birde diyolar cok uyuyanin kizi olurmus ben uyuyorumda bulantida dun basladi ama lekelenme erken gibi daha kizin kac yasinda canim Allah bagislasin🙏🏼
Ben kızımda uyumamıştım bunda hep uykum var. Midem de çok bulanmıyor azıcık arada. Tatlı istiyordum hep şimdi ise tuzlu. Kesinlikle tatlı yiyemiyorum şu an. Bakalım nasip. Kızım 3,5 yaşında sağ olasın. ❤️Lekelenmenin erkeni geçi Yok ki. Benim 4 ve 8 haftalıkken olmuştu.

X