- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)bugün tammmm 7 haftaya başladı.
Bulantilarin var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)bugün tammmm 7 haftaya başladı.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Bulantilarin var mi
Benim de randevum 16sinda insallah duyarım cok heyecanliyim. Hamileligimi ogrendikten sonra ilk defa gitcemİki hafta sonra duyabiliriz dedi
Şuan sadece kesecik oluşmuş
Ve dış gebelik var mı yok mu onu gördük dedi :)
Yaaa ne güzel bnde iki hafta sonra tekrar gidicem kalp atışı için (;Benim de randevum 16sinda insallah duyarım cok heyecanliyim. Hamileligimi ogrendikten sonra ilk defa gitcem
Henüz sadece idrarda öğrendim
Kanda baktirmadim
[/QUOT
Henüz sadece idrarda öğrendim
Kanda baktirmadim
ben de 2 saat önce kan verdim, sonuç bekliyorum
Arkadaslar merhabalar. Benim de sat 12 agustos. Bugun test yaptim 2. Cizgi silik gibi ince bisi cikti cumartesi sabahtan ozele randevu aldim yarin sabah yine test yapicam evdem. Sizce olumlu.
Ben burdayım diyor annesiArkadaslar merhabalar. Benim de sat 12 agustos. Bugun test yaptim 2. Cizgi silik gibi ince bisi cikti cumartesi sabahtan ozele randevu aldim yarin sabah yine test yapicam evdem. Sizce olumlu.
Bende sigara tiryakiydim hamile kaldığımı öğrendiğimde de içtim ama içime çekmedim deyip kendimi kandırdım. Ama kalp seslerimi duyunca bebeğimin otomatik olarak içmek istemedim nefret ediyorum şuan sigaradanCanım sıgarayı nasıl nezaamn bırakfın?
D vitamini bendede düşük ne verdi size ilaçKesinleştirmek için gittiğim doktor
Bana 6 haftalık keseyi gördüğünü söyledi
Emin misinz diye ısrarla sordum
Birde dvitaminm düşük ve idrar yolu enfekisyinm da çıktı bravo hayat gel
Aynı haftayı belirtilerimiz aynı kasık rahim batmalarım benimde geçti çok şükür midem bulanmıyo bazı kokulara sadece salı kontrol benimde sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin Allahımamin hepimize nasip etsin inşallah. sürekli değil, canı istediğinde bazen gün içinde gelip geçiyor. uzun süren bir şey değil ama. şuana kadar sıkıntı olmadı bana hiç. adet ağrılarım kasık ağrılarım bir kaç gündür ancak geçti, sadece göğüs uçlarımda azıcık hassasiyet var ve sürekli tuvaletteyim gece gündüz. dün sabah ta akıntım kahverengi geldi sadece 1 kez, progestan içtim çok şükür bir daha bir şey gelmedi. normal gidiyor her şey şimdilik, cumartesi kontrol var umarım her şey yolundadır. allah'a emanet.
Henüz vermedi üç aylıkken vericem dediD vitamini bendede düşük ne verdi size ilaç
Benimde bir sürü kan testi istedi bugün yaptırdım çoğu çıkmadı daha, ama kansızlık var ilaç içiyordum kesti 3 aydan sonra başlarsın dedi. demek ki vitaminler 3 aydan sonra önemlileşiyorHenüz vermedi üç aylıkken vericem dedi
folik asit baya işlevli verdi
Dün gittiğimde 6 haftalık dediBenimde bir sürü kan testi istedi bugün yaptırdım çoğu çıkmadı daha, ama kansızlık var ilaç içiyordum kesti 3 aydan sonra başlarsın dedi. demek ki vitaminler 3 aydan sonra önemlileşiyor
kalp sesini falan duydunuz mu siz aynı gidiyor hamileliğimiz
Biraz rahat olmasın. Düşmeyecek bebeği düşüreceksin yoksa bu soruların cevabını bilmek çok zor bizim için. İyi giden gebeliklerde bile risk varken bu kadar başında iken birşey bilemeyiz. Beklemekten başka çare yok. Tadını çıkarmaya bak.Kızlar yaa aklıma birşey takıldı ben dün tam 5 haftalıktım. Ultrasonda 0,58cm olarak ölçtü ve haftayla uyumlu kese boyutu dedi. Ama kendi doktorum değildi acile gittim hasta olduğum için. Şimdi sorum şu 0,58cm iyi mi tam 5 haftalık gebelik için? Ve keseye baktım içinde yolksac kesesi yok o anda yolksac aklıma gelmedi gelse sorardım eve gelince geldi aklıma ve korktum acaba boş gebelik mi diye bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu arada karından baktı vajinal değil...
bende duyamadım duysam rahatlıcam yaaDün gittiğimde 6 haftalık dedi
İki hafta sonra kalp atışını duyabiliriz dedi :)
Bebek üç ayda oluşuyor belki ondan olabilir
Şuan sadece bir sıvı dedi
Siz duydunuz mu
Daha anca duyarsın canmbende duyamadım duysam rahatlıcam yaa
forumlarda valla 6 haftalıkken duyanlar o kadar çok ki insan sorguluyor ister istemezDaha anca duyarsın canm
8 haftalıkken net duyuluyor
İçini rahat tut bnce