2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Bulantilarin var mi

amin hepimize nasip etsin inşallah. sürekli değil, canı istediğinde bazen gün içinde gelip geçiyor. uzun süren bir şey değil ama. şuana kadar sıkıntı olmadı bana hiç. adet ağrılarım kasık ağrılarım bir kaç gündür ancak geçti, sadece göğüs uçlarımda azıcık hassasiyet var ve sürekli tuvaletteyim gece gündüz. dün sabah ta akıntım kahverengi geldi sadece 1 kez, progestan içtim çok şükür bir daha bir şey gelmedi. normal gidiyor her şey şimdilik, cumartesi kontrol var umarım her şey yolundadır. allah'a emanet.

Arkadaslar merhabalar. Benim de sat 12 agustos. Bugun test yaptim 2. Cizgi silik gibi ince bisi cikti cumartesi sabahtan ozele randevu aldim yarin sabah yine test yapicam evdem. Sizce olumlu.

Eklentiler

• 20190912_084810.jpg
    20190912_084810.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaslar merhabalar. Benim de sat 12 agustos. Bugun test yaptim 2. Cizgi silik gibi ince bisi cikti cumartesi sabahtan ozele randevu aldim yarin sabah yine test yapicam evdem. Sizce olumlu.

tabi en doğrusu kan tahlilinde çıkar ama bence bebiş var canım :anneadayı::KK200:

Kızlar yaa aklıma birşey takıldı ben dün tam 5 haftalıktım. Ultrasonda 0,58cm olarak ölçtü ve haftayla uyumlu kese boyutu dedi. Ama kendi doktorum değildi acile gittim hasta olduğum için. Şimdi sorum şu 0,58cm iyi mi tam 5 haftalık gebelik için? Ve keseye baktım içinde yolksac kesesi yok :KK43: o anda yolksac aklıma gelmedi gelse sorardım eve gelince geldi aklıma ve korktum acaba boş gebelik mi diye:KK43: bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu arada karından baktı vajinal değil...

Kesinleştirmek için gittiğim doktor
Bana 6 haftalık keseyi gördüğünü söyledi :KK70:

Emin misinz diye ısrarla sordum :KK70:

Birde dvitaminm düşük ve idrar yolu enfekisyinm da çıktı bravo hayat gel :KK70:
D vitamini bendede düşük ne verdi size ilaç🙃

amin hepimize nasip etsin inşallah. sürekli değil, canı istediğinde bazen gün içinde gelip geçiyor. uzun süren bir şey değil ama. şuana kadar sıkıntı olmadı bana hiç. adet ağrılarım kasık ağrılarım bir kaç gündür ancak geçti, sadece göğüs uçlarımda azıcık hassasiyet var ve sürekli tuvaletteyim gece gündüz. dün sabah ta akıntım kahverengi geldi sadece 1 kez, progestan içtim çok şükür bir daha bir şey gelmedi. normal gidiyor her şey şimdilik, cumartesi kontrol var umarım her şey yolundadır. allah'a emanet.
Aynı haftayı belirtilerimiz aynı kasık rahim batmalarım benimde geçti çok şükür midem bulanmıyo bazı kokulara sadece salı kontrol benimde sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin Allahım😊😊

Henüz vermedi üç aylıkken vericem dedi
folik asit baya işlevli verdi :-)
Benimde bir sürü kan testi istedi bugün yaptırdım çoğu çıkmadı daha, ama kansızlık var ilaç içiyordum kesti 3 aydan sonra başlarsın dedi. demek ki vitaminler 3 aydan sonra önemlileşiyor :KK49:
kalp sesini falan duydunuz mu siz aynı gidiyor hamileliğimiz :anneadayı::KK49:

Benimde bir sürü kan testi istedi bugün yaptırdım çoğu çıkmadı daha, ama kansızlık var ilaç içiyordum kesti 3 aydan sonra başlarsın dedi. demek ki vitaminler 3 aydan sonra önemlileşiyor :KK49:
kalp sesini falan duydunuz mu siz aynı gidiyor hamileliğimiz :anneadayı::KK49:
Dün gittiğimde 6 haftalık dedi
İki hafta sonra kalp atışını duyabiliriz dedi :)

Bebek üç ayda oluşuyor belki ondan olabilir
Şuan sadece bir sıvı dedi

Siz duydunuz mu

Kızlar yaa aklıma birşey takıldı ben dün tam 5 haftalıktım. Ultrasonda 0,58cm olarak ölçtü ve haftayla uyumlu kese boyutu dedi. Ama kendi doktorum değildi acile gittim hasta olduğum için. Şimdi sorum şu 0,58cm iyi mi tam 5 haftalık gebelik için? Ve keseye baktım içinde yolksac kesesi yok :KK43: o anda yolksac aklıma gelmedi gelse sorardım eve gelince geldi aklıma ve korktum acaba boş gebelik mi diye:KK43: bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu arada karından baktı vajinal değil...
Biraz rahat olmasın. Düşmeyecek bebeği düşüreceksin yoksa😊 bu soruların cevabını bilmek çok zor bizim için. İyi giden gebeliklerde bile risk varken bu kadar başında iken birşey bilemeyiz. Beklemekten başka çare yok. Tadını çıkarmaya bak.

X