Masallah canımBenimki cuma günü 1269 çıktı çok şükür Rabbime
Bende adet gunu kan da öğrendim canım belirtiler olunca duramadım erkenden öğrendimİlk gebeliğimde adet günü öğrendim bu ikinci adetim 3 gün geçince öğrendim :) inşallah canım seninkide katlanır yaz burdan merak ederim
Benim ilk olacak canım eğer inşallah bana tutunursa minnoşKızlar yaşlar kaç nerdensiniz ilk gebelik mi herkesin?
Salı günü görmeye gidicem inşAllah canım dua edin nolur bi aksilik çıkmasınMasallah canımsen keseyi görürsün o zman bu hafta canım
Stres yapma canım bebeğin inşallah seninle kalır ben de 31 yaşımdayımBenim ilk olacak canım eğer inşallah bana tutunursa minnoşgeçen sene eylül ayında kurtaj oldum 8 haftalık kalbi durmustu . Geçen ay da kimyasal geçirdim. Hiç adet olmadım hamile olduğumu öğrendim o yüzden korkularım var dha önceki ler de kötü şeyler yaşayınca. 27 yaşındayım bu arada
İnşallah canım hayırlısı ile görürsün bebeğiniSalı günü görmeye gidicem inşAllah canım dua edin nolur bi aksilik çıkmasın
Yapmamaya çalışıyorum canım ama elimde değil inşallah bu sefer iyi şeyler olur . Bende bide kan pihtilasmasi var her gün koldan igne yaptırıyorumStres yapma canım bebeğin inşallah seninle kalır ben de 31 yaşımdayım
Hayırlısıyla görürsün inşallah canımSalı günü görmeye gidicem inşAllah canım dua edin nolur bi aksilik çıkmasın ❤
Stres yerine bebeği düşünYapmamaya çalışıyorum canım ama elimde değil inşallah bu sefer iyi şeyler olur . Bende bide kan pihtilasmasi var her gün koldan igne yaptırıyorum
Aynen canım ben gbi hemen hemen herkeste varStres yerine bebeği düşünpıhtılaşma çok sorun edilecek bişey değil bi çok insanda maalesef var bu sorun
Allah razı olsunİnşallah canım hayırlısı ile görürsün bebeğinidualarımız seninle canım bizlerinde haberdar et ilk gebelik mi senin de
Aminn Allah razı olsun canımHayo
Hayırlısıyla görürsün inşallah canım
bhcg kaç çıktı canımKizlar. Son doktor kontrolünde aset tarihine gore 6 haftaliktim. Kan degerlerim de 6 haftalikti ama ultrason 4 bucuk haftalik dedi doktor. Sorum şu: gec dollenme olsa kab degerim de 4 bucuk haftalikla uyumlu olmasi gerekmez miydi? Kan degeri ve adet tarihine gore 6 haftalik ama ultrason 4 buçuk haftalik. Sizxe neden olabilir. Gec dollenme yasayanlarin hespsinin kan degeri dusuk.cikiyormus. benim yuksek
Canını sıkma, sonuçta bu değerler ortalamaya göre belirleniyor ve herkeste birebirKizlar. Son doktor kontrolünde aset tarihine gore 6 haftaliktim. Kan degerlerim de 6 haftalikti ama ultrason 4 bucuk haftalik dedi doktor. Sorum şu: gec dollenme olsa kab degerim de 4 bucuk haftalikla uyumlu olmasi gerekmez miydi? Kan degeri ve adet tarihine gore 6 haftalik ama ultrason 4 buçuk haftalik. Sizxe neden olabilir. Gec dollenme yasayanlarin hespsinin kan degeri dusuk.cikiyormus. benim yuksek
geç dölenme olabilir bhcg degerin kaç çıkmıştıbhcg kaç çıktı canım
Hayırlı olsun hoşgeldin aramızaAyy hayırlı olsun Rabbime çok şükür bende gördüm bu ay çift çizgi
Benim 24 aylık bir kızım daha var. Allah nasip eder de bu minnak tutunursa kardeş gelecek kısmetse. Ben 36 yaşındayımKızlar yaşlar kaç nerdensiniz ilk gebelik mi herkesin?