2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İlk gebeliğimde adet günü öğrendim bu ikinci adetim 3 gün geçince öğrendim :) inşallah canım seninkide katlanır yaz burdan merak ederim
Bende adet gunu kan da öğrendim canım belirtiler olunca duramadım erkenden öğrendim inşallah kat kat artar hayırlısı ile

Kızlar yaşlar kaç nerdensiniz ilk gebelik mi herkesin?
Benim ilk olacak canım eğer inşallah bana tutunursa minnoş geçen sene eylül ayında kurtaj oldum 8 haftalık kalbi durmustu . Geçen ay da kimyasal geçirdim. Hiç adet olmadım hamile olduğumu öğrendim o yüzden korkularım var dha önceki ler de kötü şeyler yaşayınca. 27 yaşındayım bu arada

Stres yapma canım bebeğin inşallah seninle kalır ben de 31 yaşımdayım

Yapmamaya çalışıyorum canım ama elimde değil inşallah bu sefer iyi şeyler olur . Bende bide kan pihtilasmasi var her gün koldan igne yaptırıyorum
Stres yerine bebeği düşün pıhtılaşma çok sorun edilecek bişey değil bi çok insanda maalesef var bu sorun

İnşallah canım hayırlısı ile görürsün bebeğini dualarımız seninle canım bizlerinde haberdar et ilk gebelik mi senin de
Allah razı olsun tabiki haber veririm inşAlllah hayırlı haberler daha önce kimyasal geçirdim bi tane malesef

bhcg kaç çıktı canım
[/QUOTE]
geç dölenme olabilir bhcg degerin kaç çıkmıştı

Canını sıkma, sonuçta bu değerler ortalamaya göre belirleniyor ve herkeste birebir
aynı olması zorunlu değil. Tespit edilen hafta bence önemli değil gelişimi sağlıklı olsun. Bebeğin belki kendi keyfince büyümeyi seçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…