- 31 Ağustos 2019
- 46
- 30
- 34
Canim bebek göründü mü icindeMerhabalar hayirli olsun insallah:) ben dun gittim doktora keseyi gorduk cok sukur 10 mm su anda:) haftaya da kalp atisi ve tahliller icin cagirdi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bebek göründü mü icindeMerhabalar hayirli olsun insallah:) ben dun gittim doktora keseyi gorduk cok sukur 10 mm su anda:) haftaya da kalp atisi ve tahliller icin cagirdi bakalim
Cevabın icin sag ol canimGenelde drgerin 5000 leri gectigi zamn ultrasonda kese gorunuyor kalp atisida 6. 7. Hafta da oluyor hayırlı olsun
10 gün sonra görebilirsinKizlarr benim sat 29temmuz. Ben ilk 12 agustosta merak edip test yaptirdim kan değerim 1.2 cikti. Cok üzüldüm dogum kontrol hapini bu ay birakmistim daha sonra mide kramplarim kahverengi akinti başladı boyle Allahim dedim noluyor 26 ağustos sabahi acillik oldum orda gebelik testi yaptilar degerim 12 cikti ayin 29unda tekrar gittim degerim 103 kusur cikti sizce ne zaman hem kese hem de kalp atisini gorup duyabilirim
Hayır canım 5+1 de gittim vajinal usg ile baktı burda küçük bir kese var cumartesi tekrar gel karından görünecek mi bakalım dedi3.5mm bebeğiniz olmasın ?
Hayır görünmedi. Bir öncekine göre daha büyümüş ve beslenme kanalları oluşmuş görübüyor dedi sadeceBenim kesem dr 1 cm. Siizn kesenin icinde bebek göründü mü?
Benimde bugun 5+5 ayniyiz heralde. Ama doktor 4 gün geriden dedi ilk gittigimde. Siz yarin kalbi duyarsaniz bende giderim tekrar haberlerinizi bekliyorumben 4+3 te gördüm kesecği de tabi boyutu vs bişiler dedi kadın ama heyecandan aklımda bile değil. yarın gidiyoruz yeniden ama yarın 5+4 oluyoruz, kalp atışı henüz duyulmaz sanıyorum.
Benimde bugun 5+5 ayniyiz heralde. Ama doktor 4 gün geriden dedi ilk gittigimde. Siz yarin kalbi duyarsaniz bende giderim tekrar haberlerinizi bekliyorum
Tahlilleri yapmadiysa onun icindir evet. Ben verdim kanlari hep ama hic takviye falan vermedi. Size verecek mi bakalimben 5+3 üm bugün. yarın kalp atışı duyabileceğimizi sanmıyorum ya daha küçük değil mi? tahliller için çağırıyordur diye düşündüm açıkcası.
Ben bugün Dr gittim ,5 hafta değil 6 hafta 6 günlükmüş bebek,kalp atışını da duydum ,Allah hepimizin sağ salim kucağınıza almamızı nasip etsin
Ne demek sağlıkla gelsin miniğinAradım doktorumuz progestan başlattı hemen.tşk cnm tavsiyen için
Aynısı bende de var ara sıra geliyor sanki bıçak sağlamış gibi ağrıyor ama saniyelik doktora sordum normal dediAynen aşırı değil ama ara ara geliyo sancı siznde öyle mi
Teşekkür ederimm ayin 16sinda randevu aldim bakalim inşallah10 gün sonra görebilirsin
Sağol desteğin içinÖyle mutlaka . Ama ters bir durum olduğunda da doktorlar dile getirliyorlar hiç çekinmeden bu yükselme pek normal değil ya da beklenen durum değil diyebilirdi. Onların kayıp sebebini rabbim biliyor sadece. Ona sığınıp,gönlümizden geçenin halkımızda hayırlı olmasını dilemekten başka biçbirimizin başka yapacak hiçbir şeyi yok arkadaşım. Sabredeceğiz, inan tüm riskler şu dönemde hepimiz için aynı.
Benden toplamda 3kez istedi.ilk sonucum catlatma ignesinin 13.gunuydu bu yuzden 15. ve 17.gunlerde tekrar sonuc istedi. eger igne falan kullanmadiysan iki sonuc yeterli benceKızlar doktorlarınız kan tahlilini kaç kez istedi? Benimki ilk öğrendim iki gün sonra yine yaptır dedi bir daha istemedi. Sizce yaptırmalı mıyım bir tane daha?
Cümlemizinki inş.Rabbim senin de hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinNe demek sağlıkla gelsin miniğin
Canim senin son adetin ilk günü ne zaman?Canim bebek göründü mü icinde