Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ciddi misin yaaa benim de ağrılarım var. İdrar yaparken yanma falan oluyor muydu anormal bi durum sezmiş miydin
Hayır idrar yaparken yanma, zorlanma ya da her zamankinden farklı hiçbir şey yoktu. Bel ve kasık ağrısı her zamankinden fazla olunca bebekle ilgili sandım. Enfeksiyon epey yüksek çıktı. Kum dökme bir kaç yıl önce de olmuştu.

Aha sende izmirden ahsjdjd baya izmirli varmışızz 🤩♥️ sorma canm hayatımın hayatı manyak kadn yüzünden mafoldm. Ama tabiki gidişim sessiz sedasız değildi asla yerle göğü birbirine katıp çektm gittim ondan. Sonra emrah beyi buldum. Allah yüzüme baktı 🤩 bu kadar içime sinen baska doktor olmadı ki kaç tane doktor gezdm hamileliğimin ortalarında o kadn yüzinden. Ama dedm emrah beye 10 tanese doğursam siz nerdeyseniz oraya ahsjdjd
Merhaba Karataştaki o kadın doktorun adı neydi. Bende İzmirdeyim özel muayenehaneye gidiyorum o da Karataştan geçmiş.

Yemin ederim o😂😂😂 o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum yani resmen doktorluk mesleğine ihanet bi kadın😂
Ben şimdi egepol gökalp hocaya gidiyorum candır kendisi💕😍 pozitif enerji kaynağı
Aa bende Egepole gittim geçen haftalarda bende Şükran Kopal a gitmiştim. Kendi doktorum 6+3 de bebek karından görünmeyince haftaya bakarız deyip gönderdi tabi ben dayanamayıp ertesi gün Egepole gitmiştim. İki yıl önce aşılmamamı da o yapmıştı.

Uyanırken bir istemsiz gerindim iç çamaşırım ıslandı biraz hemen baktım su gelmiş biraz dua edin inşallah öncemli bir şey değildir doktora yazdım hemen giderim dokuzda falan

Uyanırken bir istemsiz gerindim iç çamaşırım ıslandı biraz hemen baktım su gelmiş biraz dua edin inşallah öncemli bir şey değildir doktora yazdım hemen giderim dokuzda falan
Merhaba bende gerinerek uyandım kaç kez. Farkında olmadan yapıyorum ve tam o sırada uyanıyorum. Gece de uyurken sıçrıyormuşum eşim deprem oluyor sanıyorum dedi. Merak etme birşey olmamıştır akıntın olmuştur. Progestan fitil kullanıyor musun.

Merhaba bende gerinerek uyandım kaç kez. Farkında olmadan yapıyorum ve tam o sırada uyanıyorum. Gece de uyurken sıçrıyormuşum eşim deprem oluyor sanıyorum dedi. Merak etme birşey olmamıştır akıntın olmuştur. Progestan fitil kullanıyor musun.
Evet gece yatarken kullandım ama o geri aktığında beyaz falan oluyordu bu su gibiydi inşallah altıma kaçırmışımdır en iyi ihtimalle 😂

1000015947.webp

Arkadaşlar kusura bakmayın bilmiyorum konuyla alakalı mı Ama açıkçası en erken konuşan siz olduğunuz için sormak istedim deneyimlisinizdir zaten benim bata 4 gün var belirtilerim olduğu için ve açıkçası içime doğduğu gibi bir his olduğu için sabah bu markadan test yaptım ve anında silik çizgi oluştu açıkçası Testere çok güvenmiyorum Çünkü neredeyse 1 yıldır deniyoruz eşimle ve test konusunda çok mağduriyet yaşadım Sizce şu an sevinmeli miyim

Eki Görüntüle 3573357
Arkadaşlar kusura bakmayın bilmiyorum konuyla alakalı mı Ama açıkçası en erken konuşan siz olduğunuz için sormak istedim deneyimlisinizdir zaten benim bata 4 gün var belirtilerim olduğu için ve açıkçası içime doğduğu gibi bir his olduğu için sabah bu markadan test yaptım ve anında silik çizgi oluştu açıkçası Testere çok güvenmiyorum Çünkü neredeyse 1 yıldır deniyoruz eşimle ve test konusunda çok mağduriyet yaşadım Sizce şu an sevinmeli miyim
Fotoğrafta biraz daha silik çıkmış ama gözle görülür şekilde ikinci çizgi net

Evet gece yatarken kullandım ama o geri aktığında beyaz falan oluyordu bu su gibiydi inşallah altıma kaçırmışımdır en iyi ihtimalle 😂
Progestan fitil çok akıntı yapıyor ondan olmuştur. Benim fitil sonrası beyaz oluyor sonra şeffaf oluyor gün içinde. Özellikle biraz yürüdüysem hareket ettiysem çamaşırım ıslanıyor hissediyorum.
Çok idrara sıkışık uyandıysan kaçırma da olabilir 🤣

Fotoğrafta biraz daha silik çıkmış ama gözle görülür şekilde ikinci çizgi net
Pozitif bence. Bugün kan verin kesinleşsin yada sabreder beklerim diyorsanız aynı markanın testlerinden birkaç tane daha alıp her sabah ilk idrarla tekrarlayın koyulaşma varsa pozitifirr.

Bu gerinme ıstegı neden oluyor acaba gece sabah sürekli gerinme ıhtıyacı duyuyorum ozellıkle bacaklarım ve belımden asagısına sonra aklıma gelıyo engellemeye çalışıyorum kendımı sürekli benım gıbı olan varmı

Pozitif bence. Bugün kan verin kesinleşsin yada sabreder beklerim diyorsanız aynı markanın testlerinden birkaç tane daha alıp her sabah ilk idrarla tekrarlayın koyulaşma varsa pozitifirr.
Çok teşekkür ederim ama çok sabırlı biri değilim maalesef zaten stresten dolayı bu kadar gecikti Bugün hemen gidip kan vermeyi düşünüyorum şu an kahvaltı yapıyorum Çok heyecanlıyım Umarım bu sefer hevesim kırılmaz Çok teşekkür ederim tekrardan

Progestan fitil çok akıntı yapıyor ondan olmuştur. Benim fitil sonrası beyaz oluyor sonra şeffaf oluyor gün içinde. Özellikle biraz yürüdüysem hareket ettiysem çamaşırım ıslanıyor hissediyorum.
Çok idrara sıkışık uyandıysan kaçırma da olabilir 🤣
Doktor cevap verdi bu haftalarda rahimde biriken sıvı akıntı olabilirmiş suyum falan değildir dimi dedim yok dedi takip edeceğim yine. Sıkışık uyandım ama bilmiyorum ki insan emin de olamıyor hiçbir şeyden

Bu gerinme ıstegı neden oluyor acaba gece sabah sürekli gerinme ıhtıyacı duyuyorum ozellıkle bacaklarım ve belımden asagısına sonra aklıma gelıyo engellemeye çalışıyorum kendımı sürekli benım gıbı olan varmı
Aşırı oluyor bende de azıcık uykuda farkında olmadan bacaklarımla gerindiğimde korkup uyanıyorum bir de o an kasıklarıma bir şey oluyor sanki

Senin belin basindan beri agriyor belinden korkma bence. Bak ben de dillendirmiyorum ama sagim ağrıyor bazen, sag yumurtaligimda kistim var cunku ona yorup geciyorum artik napayim. Bence herkesin de ayri bir yerinde odak olusturuyor agri sizi. İki hafta once basim kopacakti mesela agridan kimseden de duymadim o donem o kdr yogun bas agrisi filan falan…
Doğru söylüyorsun ya abartıyoruz cok

Aa bende Egepole gittim geçen haftalarda bende Şükran Kopal a gitmiştim. Kendi doktorum 6+3 de bebek karından görünmeyince haftaya bakarız deyip gönderdi tabi ben dayanamayıp ertesi gün Egepole gitmiştim. İki yıl önce aşılmamamı da o yapmıştı.
Şükran kopal da çook tatlı ya ağzı dualı bir doktor

Şu hayatta beni sinirlendirebilen ve çileden çıkarabilen nadir insanlardan onu tebrik ederm bu yüzden shdjdjf ama aynı doktor olmasna şok oldm. Gerçi neye şaşırıyorsam nasıl biri oldugu belli.
Yeni doktorunu sevmene cok sevindm canm , benimkide çok pozitif cok detaycı ve rahat cool en sevdiğim doktor özellkleri hajsjdf
Evet insanı çileden çıkarabilecek bi tip gerçekten hiç sevmedim gördüğüm anda snndjd

Back
X