Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar ben de yazamasam takipteyim . Transfer olan arkadaslar insallah Rabbim hayırlı haberler aldırsın. Bebişlerinizi kucaüfınaü aldırsın. Yarım doktor randevum var ve bugün ignemin 7. günü. Dua edin korkuyorum yumurta cıkmaz diye. Birde ben de 300 lük vurdugum igne

İnşallah kaliteli sağlıklı yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah sonunda mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰👼

Canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲
Allahım yüzüne baksın emeklerini çabanı boşa çıkarmasın inşallah dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur bırakmaz Allah’ın izniyle Amin 🤲👼💕
Allah razı olsun canım benim iyi ki varsınız 🥰 valla heyecan yeni başladı. Hem korku hem sevinç var Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲

Oy hadi al bebişini gel btnm su gibi aksın geçsin inş Rabbim kolaylaştırsın pozitif haberlerle gel inşAllah canım benm
Yaaa canim benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲🤲 dualarınızı hissetmek öyle kiymetli ki anlatamam 🥰🥰 Rabbim hepimizin transferlerimizi olup pozitif sonuçlar almayı nasip etsin 🤲🤲🤲

Daha önce nerde yaptırmıştın canım
Bursa pembe mavi canım hastanenin ismi çok berbat dalga geçer gibi davranıyorlardı benim umudumla oynadılar doktor her iki defasında tutmaması için neden yok diyordu ve ikinci tedavi sırasında hastaneden ayrılmış bizim haberimiz yok gidiyoruz elimize kâğıt tutuşturuyorlar danışman sen düşün yani biz negatifi danışmandan alıyoruz hatta almıyoruz kâğıdı elimize verip gönderiyorlar

Bende Sabri hocadayım daha sonuç belli değil ama bu zamana kadar ilgi alaka ve yaklaşımdan çok memnunum ✨✨
İnş sağlıkla tutunmuştur sana minnoş 🙏🏻🙏🏻 doktorumuza pazartesi günü maalesef veda etmek zorunda kaldık devam edemiyorlarmış keşke Sabri hocamızla devam etseydik ama bebek olana ve kalbini duyana kadar kalıyorlar bizimle 😭

Kız sorma, 8-17 çalışıyorum vaktim olmuyor buraya bakmaya.
İşten sonrada biraz kendime biraz aileme vakit ayırıp sonrada dizi keyfimi bile yarıda kalıyor erkenden yatıyorum 😂😂
Oy kıyamam ya hem hamiş her yere koşturuyor 🥰🥰 tabiki kendine de vakit ayir kuzum 😍😍 sen iyi ol bebişte iyi olsun biz hep özleriz sıkıntı değil güzel hamişim 🥰🥰🥰😘😘

Sor kuzum bakalım ben günde 2 prolutex oluyorum 😁 Bulması biraz zor diye depoladım bitince mecbur kalçaya döncem🥺
Nazli kuşum yanlış bilmiyorsam prolutex ve progestan dex ayni. Şey duymuştum prolutex yakiyor ama progestan dex yakmiyor. Ben hergün progestan dex oluyorum gerçekten hiçbirsey hissetmiyorsun. Acaba diyorum doktoruna danisip progestan dex'e geçsen. En azindan canin yanmazdi 🤔🤔

Memleketten bugün geldim. Afedersiniz bir tarafıma pervane taktım işleri bitirmek için anneme kıyamıyorum. Daha yeni oturdum. Yeni başladı heyecanım 🥰
Canım bende öyleyim işler yeni bitti desem yalan olmaz. Bende yardim edecek kimsem yok yanimda bende transferden sonra rahat edeyim diye yapayim dedim. Yarinda giremezsem topige şimdiden bakıyorum buraya 🥰🥰

Selam Kızlar Mart 28 adet oldum transfer hazırlığı için ilaçlara baslandi 1 haftadir ilaç kullanıyorum ateş basması aşırı şişlik uykusuzluk iştah artışı adet olacak gibi hafif sancı normal mi daha artacak mı bunlar tranfer sonrası düzelir mi

Selam Kızlar Mart 28 adet oldum transfer hazırlığı için ilaçlara baslandi 1 haftadir ilaç kullanıyorum ateş basması aşırı şişlik uykusuzluk iştah artışı adet olacak gibi hafif sancı normal mi daha artacak mı bunlar tranfer sonrası düzelir mi
Ahanda kendim gibi birini buldum bir ben değilmişim bunları yaşayan. Kuzum ben geceleri resmen çok afedersin şortla yatiyorum. 🤭🤭 uykusuzluk tam tersine var. Ama hamile gibi bulantim oldu hangi ilaç yapti bunlari bilmiyorum ama estrofem galiba iştah acıyormuş öyle söylemişlerdi 🤔🤔🤔

Mayalam opu günün belli oldumu canım gruba çok katilamiyorum ama aklım hepinizde Allah'ım hepimizi muradına erdirsin inş 🙏 🙏 🙏
Amin canım inşallah 🤲🤲 mayala katar mayala katar bugün son kontrolüne gidip cuma günü de Allah’ın izniyle opu olacak inşallah 🥰🥰🤲🤲 mayalam yoldayim gördüm diye senin yerine yazdim beni affet 🥲🥲

Nazli kuşum yanlış bilmiyorsam prolutex ve progestan dex ayni. Şey duymuştum prolutex yakiyor ama progestan dex yakmiyor. Ben hergün progestan dex oluyorum gerçekten hiçbirsey hissetmiyorsun. Acaba diyorum doktoruna danisip progestan dex'e geçsen. En azindan canin yanmazdi 🤔🤔
Canım sordum doktoruma ama önermiyormuş progestan dexi o yüzden ya progestan ya da prolutex dedi🥺

Back
X