- 31 Ocak 2015
- 783
- 1.295
Nacizane tavsiyem kürtaj geçmişiniz varmış lütfen ilk fırsatta doktora gidin.Ben de öyle 7 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım günüm geçti ara ara leke geliyor erken olduğu için doktora da gitmek istemiyorum inş bi sıkıntı olmaz
SonucuSen ne zaman yaptın testi
Sonucu buraya da yaz canimDaha yapmadım belirginleşsin diye bekliyorum ama yerleşme kanaması oldu 2 gün kahverengi leke ara ara çok az bugün yapıcam idrarda
Yarın tekrar doktora gidiyorum bakalım ne diyecek gelişmeleri yazarımefsanehayat S Su_cinar_88 ikoikoo F Ftskrcm
Kızlar günlerimiz birebir aynı.. Tek tek okudum burayı ve ne alemdesiniz merak ediyorum aslında.
Yarın tekrar doktora gidiyorum bakalım ne diyecek gelişmeleri yazarım
Merhabalar hayirli olsun insallah:) ben dun gittim doktora keseyi gorduk cok sukur 10 mm su anda:) haftaya da kalp atisi ve tahliller icin cagirdi bakalimefsanehayat S Su_cinar_88 ikoikoo F Ftskrcm
Kızlar günlerimiz birebir aynı.. Tek tek okudum burayı ve ne alemdesiniz merak ediyorum aslında.
Benim kesem dr 1 cm. Siizn kesenin icinde bebek göründü mü?Pazartesi-salı deli gibi midem
Cumartesi 0.66 cm yazıyordu. Bugün midr bulantım 2 gündür aniden kesilince gittim düşük riski olunca bişey mi oldu diye. Çok şükür sıkıntı yokmuş. Bugün verilen kağıtta da 1.42cm yazıyor. 5+1 bugün. Herkes te farklıdır tabi de haftası bizden önce gidenlere göre bizim kese daha büyük normal mi acaba bu durum.
Keselerimizin boyutu ayni. Icinde bebek gorundu mu sizin?Merhabalar hayirli olsun insallah:) ben dun gittim doktora keseyi gorduk cok sukur 10 mm su anda:) haftaya da kalp atisi ve tahliller icin cagirdi bakalim
Merhabalar hayirli olsun insallah:) ben dun gittim doktora keseyi gorduk cok sukur 10 mm su anda:) haftaya da kalp atisi ve tahliller icin cagirdi bakalim
Kizlar. Hcgb 3900de keseyi gorememistik 4 gün önce. Bugün vajinal ultrasonla keseyi gördük. 10mm yani 1 cm dedi doktor. Adetme gore 6. Hafta ama gec yumurtlamissin 4 ya da 4 bucuk haftadasin dedi. Sizcr 4 bucuk hafta icin 1 cm kese buyuk degil mi? Icinde bebek de gorunmemesi normal mi. Sizce normal mi hersey yorumlar misiniz.
Canim cok sagol cevabin icin. Kan degerin 4 gün once 3920ydi kese gorunmedi. Bugun kan degerin muhtemelen cok cok daha yuksek ama 4 4 bucuk haftalik dendi. Yani kan degerine göre 4 hafta degrinden ondeyim. Ondan endise ettimgayet sağlıklı bir kese gibi görünüyor kuzum, 4 hafta için de içinde bebek olmaması çok normal, neden endişelendin sen? baksana ne kadar güzel bir kesedoktoruna bunları sormadın mı ki?
Kızlar benim kesem niye küçük ya 3.5 mm dedi sağlıksız gebelik mi acaba kafama takıldı günlerdirMerhabalar hayirli olsun insallah:) ben dun gittim doktora keseyi gorduk cok sukur 10 mm su anda:) haftaya da kalp atisi ve tahliller icin cagirdi bakalim
Canim cok sagol cevabin icin. Kan degerin 4 gün once 3920ydi kese gorunmedi. Bugun kan degerin muhtemelen cok cok daha yuksek ama 4 4 bucuk haftalik dendi. Yani kan degerine göre 4 hafta degrinden ondeyim. Ondan endise ettim
Aradım doktorumuz progestan başlattı hemen.tşk cnm tavsiyen içinNacizane tavsiyem kürtaj geçmişiniz varmış lütfen ilk fırsatta doktora gidin.
3.5mm bebeğiniz olmasın ?Kızlar benim kesem niye küçük ya 3.5 mm dedi sağlıksız gebelik mi acaba kafama takıldı günlerdir
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinSonucu
Sonucu buraya da yaz canim ☺ ben yumurtlamanin 12.gunu idrar testi yapmistim 13.gun kan testinde ogrenmistim.
4buçuk haftalıkken benimde kesem 1.06cm'di bebek görünmemişti bence normalKizlar. Hcgb 3900de keseyi gorememistik 4 gün önce. Bugün vajinal ultrasonla keseyi gördük. 10mm yani 1 cm dedi doktor. Adetme gore 6. Hafta ama gec yumurtlamissin 4 ya da 4 bucuk haftadasin dedi. Sizcr 4 bucuk hafta icin 1 cm kese buyuk degil mi? Icinde bebek de gorunmemesi normal mi. Sizce normal mi hersey yorumlar misiniz.