2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Katı şeyleri kendi elle yemek istiyor bazen veriyorum. Çorba ıcirirken de oynuyorum olmuyor iki kaşık sonra içmiyor. Panel denemedim bir de onu deneyeyim. Teşekkür ederim cevabınız için.
Valla ben artık kendi yediklerimden fln veriyorum yani yemekleri az salçalı ve tuzsuz yaparak çoğu şeyi veriyorum.
Gurmeannem sayfasında irmikli güzel tarifler var benimki onları çok iştahlı yiyor. Ağrısı olduğu günler onları da tavsiye edebilirim

Valla ben artık kendi yediklerimden fln veriyorum yani yemekleri az salçalı ve tuzsuz yaparak çoğu şeyi veriyorum.
Gurmeannem sayfasında irmikli güzel tarifler var benimki onları çok iştahlı yiyor. Ağrısı olduğu günler onları da tavsiye edebilirim
Kendi yemeklerimizden daha çok yiyorlar Sanki. Ona özel hazırlıyorum yok istemiyor. O siteye bakacağım. Gece beslenmesi nasıl kestiniz mi tamamen

Kendi yemeklerimizden daha çok yiyorlar Sanki. Ona özel hazırlıyorum yok istemiyor. O siteye bakacağım. Gece beslenmesi nasıl kestiniz mi tamamen
Yani tam tamamen sayilmaz arada (haftada birkac gece)davula kalkıp agliyor susmuyor o zaman mecbur az bir mama yapıp veriyorum.
Dün gece mesela 2-3 kere uyandi ama kucakta sallayıp uyuttum mama vermedim uyumasaydi verirdim

Merhaba güzel anneler nasılsınız. Benim bebeğim çok istahsiz ya bugün hiçbir şey yediremedim. Çok üzülüyorum. Farklı tarifler deniyorum yok yemiyor. Tatmiyor bile. Bir de mama kullanıp bırakan var mı
Merhabalar canım ☺️ iyi olmaya çalışıyorum.İstah dönem dönem normale dönüp arasıra kapanacaktır.Dişlerden, büyümeden herseyden etkileniyorlar artık, yemeyen cocuk zor cidden😞 haftaici annem bi sekilde yediriyor ama haftasonu geldiğinde benim resmen omuzlarım çöküyor ağzını açmayacak yine diye😭
Mamaya 8. Ayda basladim ben , müptelası olamadi tabii ek gidadan sonra basladigim için, sadece geceleri veriyorum.yani 9 da yatiriyorum 9 da veriyorum bir de gece uyanirsa 3 gibi falan..birakmayi düşünmüyorum ben, en azindan yediremedigim zamanlarda mama veriyorum

Merhabalar canım ☺️ iyi olmaya çalışıyorum.İstah dönem dönem normale dönüp arasıra kapanacaktır.Dişlerden, büyümeden herseyden etkileniyorlar artık, yemeyen cocuk zor cidden😞 haftaici annem bi sekilde yediriyor ama haftasonu geldiğinde benim resmen omuzlarım çöküyor ağzını açmayacak yine diye😭
Mamaya 8. Ayda basladim ben , müptelası olamadi tabii ek gidadan sonra basladigim için, sadece geceleri veriyorum.yani 9 da yatiriyorum 9 da veriyorum bir de gece uyanirsa 3 gibi falan..birakmayi düşünmüyorum ben, en azindan yediremedigim zamanlarda mama veriyorum
Senin işin daha zor hem çalışıyorsun hemde bebek bakıyorsun. Yemiyorlar. Zorlayamiyoruz da. Ben iki gündür 12 den sonra vermemeye başladım. Meme de öyle belki daha az uyanır böyle. Bende pembe hayaller kuruyorsun 6 aydan sonra yemek yer rahatlarım diye ama öyle olmuyormuş. Nerdeyse yaşına girecek düzen olmadı bir türlü

Merhaba bizim dis cikarma donemlerinde iatahsiz oluyor en son 20 gun once 7.dişini çıkardı o gunden beri rahatladik simdi tane eksik kaldi suan bisey yok ama o da cikarken yemegi kesecektir 1 hafta kadar atak donemlerinde de oyle oluyor cok ustelemeyin hepten ters tepmesin.gecici bir donem bu mutlaka yemeye baslayacaktir.yiyorsa bolca meyve verebilirsiniz.

Merhaba bizim dis cikarma donemlerinde iatahsiz oluyor en son 20 gun once 7.dişini çıkardı o gunden beri rahatladik simdi tane eksik kaldi suan bisey yok ama o da cikarken yemegi kesecektir 1 hafta kadar atak donemlerinde de oyle oluyor cok ustelemeyin hepten ters tepmesin.gecici bir donem bu mutlaka yemeye baslayacaktir.yiyorsa bolca meyve verebilirsiniz.
7. Diş miii maşallah 🧿

Bizimki son gunlerde geceleri uyumaz oldu arkadaşlar maalesef 3.katta olmamiza rağmen davula uyaniyor ve en az 2 saat uyumuyor. Dun uykusuzluktan saci başı yolacak kıvama gelince babasi aldı ve kucaginda dik şekilde uyutmus (eski köye yeni adetler).
Sabaha kadar birlikte uyumuslar ben de yatak odasina gectim. İnanın bu davul gurltusu yüzünden ramazandan soğudum ya Allah günah yazmasın 😞 çok mağduruz

Hanimlar merhaba nerelerdesiniz ne durumdasiniz🤗🤗 bebisleriniz neler yapiyor yurume dis cikarma vs

Hanimlar merhaba nerelerdesiniz ne durumdasiniz🤗🤗 bebisleriniz neler yapiyor yurume dis cikarma vs
Merhabalar benim minikte maşallah üsttede dişleri çıkıyor önceden yoktu😅yürümeyi seviyor maşallah. Yemesi azaldı.eskisi gibi yemiyor. Dışarıyı çok seviyor birazda babacı minik kuş.

Merhabalar benim minikte maşallah üsttede dişleri çıkıyor önceden yoktu😅yürümeyi seviyor maşallah. Yemesi azaldı.eskisi gibi yemiyor. Dışarıyı çok seviyor birazda babacı minik kuş.
Masallah kuzucuga 😘Bizde daha yurume belirtisi yok tayda durmuyor.en buyuk problemimiz su biberonda iciyordu alistirma bardagi aldim alisamadi simdi suicmeyide kesti 2 gundur idrari cok agirkokuyor ne yaptiysam su iciremiyorum anne sutu aliyor sadece sivi olarak

Dün doğum günümüzdü. Sen hamile kalamazsın dediklerinin üstünden çok zaman geçmemişken dün kızımın doğum gününü kutladık. Hissettiklerimi anlatamam sanırım. Küçük bir pasta aldık, üçümüz mum üfledik. Bir kaç fotoğraf çektik. Üçümüzün aynı anda kameraya baktığı bir fotoğraf yok tabi:))) Çok sade ama her saniyesi anlamlı bir gündü benim için:) Bayramdan sonra buradaki bir kaç arkadaşla tekrar kutlama yapacağız inşallah.

Dün doğum günümüzdü. Sen hamile kalamazsın dediklerinin üstünden çok zaman geçmemişken dün kızımın doğum gününü kutladık. Hissettiklerimi anlatamam sanırım. Küçük bir pasta aldık, üçümüz mum üfledik. Bir kaç fotoğraf çektik. Üçümüzün aynı anda kameraya baktığı bir fotoğraf yok tabi:))) Çok sade ama her saniyesi anlamlı bir gündü benim için:) Bayramdan sonra buradaki bir kaç arkadaşla tekrar kutlama yapacağız inşallah.
Ayy bizimde dün doğum günümüzdü çok duygusaldım ne ara büyüdü minnoslar🥺 bizde bayramda bi kutlama yapıcaz insallah🎈

Masallah kuzucuga 😘Bizde daha yurume belirtisi yok tayda durmuyor.en buyuk problemimiz su biberonda iciyordu alistirma bardagi aldim alisamadi simdi suicmeyide kesti 2 gundur idrari cok agirkokuyor ne yaptiysam su iciremiyorum anne sutu aliyor sadece sivi olarak
Kızlarımız pek inat olacak belli.
havalar ısındıkça terleme başladı bizde..
Geceleri su icin uyaniyor hep, idrarda koku varsa enfeksiyon olur Allah korusun, yemek yediriken falan kasikla verseniz yine de içmiyor mu?

Kızlarımız pek inat olacak belli.
havalar ısındıkça terleme başladı bizde..
Geceleri su icin uyaniyor hep, idrarda koku varsa enfeksiyon olur Allah korusun, yemek yediriken falan kasikla verseniz yine de içmiyor mu?
Hic istemiyor suyu anne sutu aldigi icin bi nebze icim rahat ama suyun yeri farkli nezaman az su icse idrari kokuyor

Hic istemiyor suyu anne sutu aldigi icin bi nebze icim rahat ama suyun yeri farkli nezaman az su icse idrari kokuyor
Ek gidaya gecince doktorumuz ek gidanin 2 kati su verilecek demisti , iki kati icmiyor tabii ama geceleri ozellikle vermeye calisiyorum.
Şu wee baby nin 30 ml cam şişesi varya klasik model hala onla içiyor bizimki alıştırma bardağı falan o da kabul etmedi.zor oluyor 30 , 30 vermek ama napiim☺️

Merhabalar herkese. İnek sütüne başlayan var mı? Biz bugün doktora gittik. İnek sütünü direk verebilirsin dedi. Ben bir haftadır su ile karıştırıp tadım yaptırıyordum. Gece emmeye kalktığında inek sütü ver artık dedi.
Bir de kızım suyu normal bardaktan içiyor. Biberonlara oyuncak muamelesi yaptı hep:) Doktora bunu da sordum. Kaldır normal bardakla sütünü içir, geri yatır dedi. Uykusu açılan bebeği geri yatırmak çok kolay çünkü :)))) Biz yapabilecek miyiz bilmiyorum:) Gündüz formül süt ile denemelerimiz başarısız 🤣 O meme buraya gelecek diyerek işlemi tamamlıyoruz 😅
Neyse, doktorun dediğine göre meme emen bebekler bardaktan daha kolay içiyormuş🤨
su içmede zorlanan bebişe direk bardak bir deneyin isterseniz 6erym 6erym

Merhaba, yürüme hazırlıkları tam gaz devam ediyor 11. Ayında bi kaç desteksiz adım attı ama cesareti pek yok birinin tutmadığını anlayınca 3-4 adımda oturuyor. Elinden tutan olursa ya da tutunabileceği bi şey varsa tüm evi dolanıp her yeri talan ediyor. İndirmedik çekmece dolap içi kalmadı evde 😅 6 diş ile hayatına devam ediyor 4 üstte iki altta, salya artışı var bu aralar bakalım 7. geliyor olabilir.
Beslenmesi pek değişmedi ek gıda anne sütü ve formül mama. Mama bitip yenisi hemen gelmeyince bi öğün inek sütünü su ile karıştırıp verdim sevmedi. Bi daha da denemedim.
Doğum gününe daha var fakat pek hayal ettiğimiz gibi olmayacak yasaklar vs derken sade aile içi bir etkinlik olur herhalde bakalım. Bütün bebeklerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum.

X