- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
Yaptim kuzu biraz acemice oldu ama idare eder sanırım alışana kadar bi bakarmisin nasi olmuş ❤Sırayla yaz geç balım. Liste gibi alt alta olsun yeter. Ama illa tablo diyosan excel indir telefonuna. Bilgisayar şart değil.
Güzel güzel biraz kaymış ama digerlerinin bilgilerini girerken düzeltirsin.Yaptim kuzu biraz acemice oldu ama idare eder sanırım alışana kadar bi bakarmisin nasi olmuş ❤
Sağol canım şimdi birazdaha ugrasimkimse yokken düzeltmeyi |
Senin de mi sürpriz canım. Bende hiç beklemiyordum ve düşünmüyordum da şu anda. Hatta diyetteydim nisan sonu kuzenimin düğünü var. İlk zaman ki şokumu atlattım ama hazırlıksız gebelik olduğu için pek rahat değilim. Folik asit kan sulandırkcı falan kullanmadım. Bakalım herşeyin hayırlısı.Benim cuma randevum var inşallah güzel haberler alırım okadar badire atlattı kuzucuk inşallah güçlü bir şekilde tutunur.... Süpriz de olsa istenmeden de gelse bi anda hayatıma alıştırdı kendine
Tamam canım ekliyorumR Rainbow3461 mvmv,yaş 36 2. Çocuk tahmini doğum tarihi 7 Kasım ama sezeryan olacak muhtemelen daha erken olur
Tamam canim ekliyorumBen etiketlemek bilmiyorum canımbenim de yaş 36 2.cocuk tahmini doğum 18.11.2020
Senden de oranın bilgisini alalım o zamann canım benimBende randevu alabildim bugün sonunda banada 20 marta randevu verdi. Ama alttan muayene yapmıyolarmış ultrasınada 12. Hafta bakıyolarmış. Ne yapacaklar nasıl bakacaklar merak ediyorum doğrusu
Canom 30 yasındayım.. 08.11.20 doğum... Kilom 55.... 2.çocukHerkese merhabalar güzel anneler
Kasım ayına kadar hep birlikte gün sayacağız inşallah
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepimizin hamileliği güzel geçsin inşallah
Listeye ismini yazdırmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip bilgilerini yazarsa sevinirim ❤
Üye Adı Yaş Muhtemel doğum tarihi Başlangıç kilo Cinsiyet Kaçıncı çocuk
R Rainbow3461 22 11.16.2020 60 ? 2
kaydediyorum hemenCanom 30 yasındayım.. 08.11.20 doğum... Kilom 55.... 2.çocuk
Insalah oyledr canm .korkuyrm bsey olcak diye Allah korusunbenim de oyle cnm ama dinlenince geciyo. istirahat etmeye bsk bol bol.ben de cok yoruluyorum bazen ondan oluyo dinlenin ce geciyo
Saol canm icimi rahatlattinz braz . Gece boyuncada dewam edince korktm brazKuzum bendede ara ara ağrı var ama normalmiş rahim bebeğe alışıyor büyüyor geriliyor oyuzden ağrı oluyormuş bende çok korkuyordum ama korkma içini ferah tut ölüm düşünmemiz lazım ❤
Yok canim hiç korkma normal bu ağrılar RicaederimSaol canm icimi rahatlattinz braz . Gece boyuncada dewam edince korktm braz
Kuzum tahmini doğum tarihi ve kiloda yazarmisinhayirli sabahlar kizlar..beni de ekleyin yas 30 3.bebis insallah
cnm ben 59 kiloyum tahmini 15 kasim diyor ama sezeryan olacak olacak o yuzden 7 kasim diyelimKuzum tahmini doğum tarihi ve kiloda yazarmisin
Tamam kuzum kaydediyorum hemencnm ben 59 kiloyum tahmini 15 kasim diyor ama sezeryan olacak olacak o yuzden 7 kasim diyeliminsallah
Canım maalesef 3 ü benimle biri inşallah sağlıklı olur karnımda şuan bir bebeğimi kaybettim oyüzden sıkıntı gebeliğim Allah bidaha yaşatmasın zor günlerdi