2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben 6 seneyi geçti doğum yapalı normal ozaman unutmam 🤭
Maşallah sen eltim gibisin oda 4.yu yapti 5 aylik kucugu 🤲🤭
Evet her biri başka farklı bir heyecan 😍
Bu sürpriz spraili kaldım canım aslında aklımın ucundan geçmezdi ama olunca kıyamadım aslında aldırma hakkım vardı ama Rabbım hediye vermiş asla geri çevirmem

Bu sürpriz spraili kaldım canım aslında aklımın ucundan geçmezdi ama olunca kıyamadım aslında aldırma hakkım vardı ama Rabbım hediye vermiş asla geri çevirmem
Yok kuzum kesinlikle aldirmaya karisiyim kacinci olursa olsun ben dunyaya getirmek isterim Rabbim vermişse geri cevrilirmi hiç böyle bir mucize 😍❤ rabbim bebeklerimizi bize bagislasin sağ salim kucagimiza gelsinler inşallah 🤲🤲🤲

Ben daha doktor karar veremedim.
Kime gidicem napıcam bilmiyorum hiç.
Oğlumun doktorunu istiyorum ama o bide hastanenin tüp bebek başkanı oldu. Çok aşırı yoğun.
O yüzden istemiyorum.
Ssvd uzman bi tane bayan var.
Bi ona gidicem bakalım.
İnşallah hayırlı bir dr bulursun canım.. Bende kızımda o kadar çok araströıstım ki bunda rahatm direk kızımın Dr sine gidecem...

Yok kuzum kesinlikle aldirmaya karisiyim kacinci olursa olsun ben dunyaya getirmek isterim Rabbim vermişse geri cevrilirmi hiç böyle bir mucize 😍❤ rabbim bebeklerimizi bize bagislasin sağ salim kucagimiza gelsinler inşallah 🤲🤲🤲
Aminnn Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

Tamam canım benim 💕 haberdar ederim seni 😊
20sini bekleyelim birlikte 😁
Bende randevu alabildim bugün sonunda banada 20 marta randevu verdi. Ama alttan muayene yapmıyolarmış ultrasınada 12. Hafta bakıyolarmış. Ne yapacaklar nasıl bakacaklar merak ediyorum doğrusu 😄

Bende randevu alabildim bugün sonunda banada 20 marta randevu verdi. Ama alttan muayene yapmıyolarmış ultrasınada 12. Hafta bakıyolarmış. Ne yapacaklar nasıl bakacaklar merak ediyorum doğrusu 😄
Karından bakacak demekki aslında daha iyi sonra ufacık keke görse insan kötü oluyo ben mesela 😢😢😢

Karından bakacak demekki aslında daha iyi sonra ufacık keke görse insan kötü oluyo ben mesela 😢😢😢

Karından ultrasonla mı bakıyorlar canım ilk gebeliğim hiç bilgim yok. Yurtdışındayım 12. Haftaya kadar ultrason da bakmıyorlar. Acaba randevu verdikleri gün ne gibi işlem yapacaklar merak ediyorum o yüzden sordum😄

Benim sol yumurtalığımda döllendi sol tarafım ağrıyo hep ve ben en başından beri erkekk hissediyorum ilk gebeliğim nasıl heyecaanlı nasıl evhamlıyım 🙈

Kizlar dun aksamdan beri sag kasigimdan bacagima vuran bi agri war 😔 korkuyrm bisey olcak diye. Normal mi acaba

Kizlar dun aksamdan beri sag kasigimdan bacagima vuran bi agri war 😔 korkuyrm bisey olcak diye. Normal mi acaba
benim de oyle cnm ama dinlenince geciyo. istirahat etmeye bsk bol bol.ben de cok yoruluyorum bazen ondan oluyo dinlenin ce geciyo

Kuzum bendede ara ara ağrı var ama normalmiş rahim bebeğe alışıyor büyüyor geriliyor oyuzden ağrı oluyormuş bende çok korkuyordum ama korkma içini ferah tut ölüm düşünmemiz lazım ❤🌹🤗

Sağol canım benim 🥰🤗🌹😘
Iyi yapıyorsun kuzum ❤ Ben grubu aldım ama tablo nasıl yapılır.bilmiyorum bilgisayarımda yok :KK70: telefondan oluyormuki🤔
Sırayla yaz geç balım. Liste gibi alt alta olsun yeter. Ama illa tablo diyosan excel indir telefonuna. Bilgisayar şart değil.

X