2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ailede ikiz cok ama sanmiyorum kuzum 3 gunde 4 bucuk kat artmış 6 kat olsa belki derdim 1 kızım var zaten 1 tane daha yeter bana 😍 sağlıkla gelsinler inşallah yeter 🤲🤲🤲😍
Yarın tekrar vericem kan bakalım inşallah oda güzel çıkar 🤲🤲🤲😍
Anladım canım yarın ki hcgnle daha iyi anlarız ❤️

Kızlarrrr bugün kese için randevu vermişti doktor. 5+4üm gittim kese oluşmuş gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı😊😊 beta tekrar bakmadı gerek yok dedi

Kızlarrrr bugün kese için randevu vermişti doktor. 5+4üm gittim kese oluşmuş gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı😊😊 beta tekrar bakmadı gerek yok dedi
gözün aydın canm kesede bebeği gördünüzmü acba

Eklentiler

• 58AA8540-995E-4AB0-96C2-0E47CA9481E6.jpeg
    58AA8540-995E-4AB0-96C2-0E47CA9481E6.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 42
maşallah :nazar:
içinde bişey var gibi ama gölgemi acba bebek olsaydı dr derdi dimi :) darısı başımıza
Evet var gibi ama belli etmiyor miniğim kendini😊😊 dpktor dedi boş gibi durmuyor ama bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim ilk. Geçen ayda kimyasal yaşadım.

Kizlar aranızda pıhtılaşma si olup gebelik öncesinde coraspin kullanan var mı gebeliginizi ne zaman öğrendiniz bı de iğneye ne zaman başladınız

Hayırlı olsun, maşallah diyelim inşallah sağlıkla büyür ... Darısı başımıza..

Hanımlar benimde az önce karnımdan ultrasonla bakıldı keseyi gördü. 4+3 dedi. 2 hafta sonra çağırdı tekrar. Bu haftada yolk sac görünmez mi?

Hanımlar benimde az önce karnımdan ultrasonla bakıldı keseyi gördü. 4+3 dedi. 2 hafta sonra çağırdı tekrar. Bu haftada yolk sac görünmez mi?
Sata göre neydi haftanız? Yolk sac kesen 16 20 mm ulaştığında görülür karından.

Kizlar aranızda pıhtılaşma si olup gebelik öncesinde coraspin kullanan var mı gebeliginizi ne zaman öğrendiniz bı de iğneye ne zaman başladınız
Canım bende var mı bilmiyorum ama doktorum beta değerim düştüğü için verdi bana dünden beri kullanıyorum.

Doktor dedi yarında gel.yine bakalım sıkıntı yok için rahat etsin dedi sonuç gayet iyi dedi yarında vericem sonra doktora gidicem insallah 🤲🤲😍

Ben yarın vericem. Dedim 1 gün daha sabret adetten 2 gün geçmiş olsun değer de yükselmiş olsun.
Bu durumda sağlık ocağına gidebilirim sadece. Oda cuma öğleden sonra çıkacak. Napalım bekliycez

X