- 16 Ekim 2019
- 69
- 110
- 32
cnm sen d vutamini hangisi ni kullaniyirsn.kendin mi kullaniyorsn
Kesen haftanla uyumluysa dert etme canım hayırlı olsunSABAh aile hekimine gittim rapor almak İçin.beta değerim 800 den 1200. Oldu yeterince yükselmedi diye endişelendim akşam apar topar doktor bulup ultrasonla baktırdım .takip edeceğiz dedi.aile hekimide beta değerinde sorun yok rahat ol dedi.hemşiremde aynı şekilde rahat ol deyip rahatlattılar kese göründü akşam haftanla uyumlu dedi.şimdi rahatlamalımıyım?
Hakkında hayırlısı olsun canım öncelikle sen sağlıklı olki yavrun olsun düşme varsa muhtemelen ya kimyasaldır dengesizlik varsa yada tutmadan senin canını yakmadan veda etmiştir lekelenmem varmı burada hiçÇok sağol kuzum Allah razı olsun. İnşallah amin..
Dün gittim doktora canım karından baktı ama göremedi işte sonra kan ver dedi.Kan verip işe geldim işte öğrendim ve doktorum ilaç verdi tutunsun diye ama sanmıyorum sonuçta değer düşüyor. Salı günü gidicem o zaman soracağım doktora nasıl bu kadar yüksek çıktı diye çünkü ben 3. hafta da 600 küsür değerle öğrendim.
Betahcg değerine göre ikiz olma ihtimali var mı acabaCok sagol kuzum❤ yarın tekrar kan vericem sağlık ocağında erkenmi olur yokda cumamı versem ki son kez sonra hastaneye gidicem inşallah ❤
Önceki gebeliğin üçüzdü kağıda baktığımda sayı hanesini okuyamadım okadar yüksekti ve 1 gün geçmişti çoğul gebelikte hcg çokk yüksek oluyoBetahcg değerine göre ikiz olma ihtimali var mı acaba
gözün aydın canm cok sevindim :)Günaydın kizlar❤
Sonuç cıkmış cumartesi 71.01
Salı 316.37❤ çok şükür ❤
tekrar yap canm negatif cıkması normal yada belirti varsa kan testi yaptır.. inşallah hamilesindirGünaydın arkadaşlar,
Bugün gecikmede 2. günüm test yaptım tek çizgi çıktı..Gece belden aşağım ve bacaklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyordu ama hala kanama yok...Normalde her ay düzenlidir hele son 3 ayda hep 27 gün aralıkla oldum..Çok enteresan geldi, cumaya kadar dayanayım eğer hala olmazsam cuma kan testi yaptırayım diyorum.. Ben daha öncekilerde hep adetime 4-5 gün kala idrar testi ile öğrenmiştim bu sefer ya değilim ya da durum değişti..
arkadaşlar antibiyotik için düşüncelrini yazmış canm dr daha iyi bilir ama bnm tek bildiğim idrar konusunda bol su.. bol bol su iç canmBetam gayet iyi, kesem büyümüş o da güzel. Ancak idrar tahlilimde enfeksiyon olma durumundan dolayı antibiyotik verdi doktor.
var mı bir önerisi olanantibiyotik hep korkutmuştur beni.
Zaten folik asit, d vitamini, tsh için ilaç kullanıyorum bir de üstüne antibiyotik çıktı.
Karından mıydı canımHm ama dr lar oyle diyorlar bhcg hormonu 1000 i geçmeden kese görünmez ondan sonrada cok daha hızlı büyüme olduğu için bir hafta sonra da 6. Yada 7. Haftada kalp atışı duyuluyor kalp atisina 8. Hafta geç degil mi benim 2. Çocuğum gec döllenme olduğu halde gec duydugumuz hali yani 7. Haftadaydı
Canim belki de yuvarlak hesap asagi yukarı soylenen birseydir benim dedim hani kişiden kişiye değişiklik gosteren birseydir
Bende 7 martta öğrendim kuzumbeklenen doğum tarihi 16.11.2020 ❤
Amin kuzum insallah Aminnn Rabbim bize bagislasin onları inşallahİnşallah kuzum inşallah ya tutunur inşallah.. güçlü olur bu hayatta Rabbim nasip eder inşallah.. Kanama yok henüz canım çok şükür. 14 mart beklenen adet tarihim daha 3 gün var onu bekliyorum yarında yine kan vericem belki yükselir. hadi ya çok zor bir durum ama inşallah düşecekse de müdaleye gerek kalmadan düşer.aminn inşallah kuzum yaşatmasın güzel kalplerini pıt pıt dyun inşallah
Doktor dedi yarında gel.yine bakalım sıkıntı yok için rahat etsin dedi sonuç gayet iyi dedi yarında vericem sonra doktora gidicem insallahBence vermene gerek yok direk hastaneye gidersin.
Ailede ikiz cok ama sanmiyorum kuzum 3 gunde 4 bucuk kat artmış 6 kat olsa belki derdim 1 kızım var zaten 1 tane daha yeter banaBetahcg değerine göre ikiz olma ihtimali var mı acaba
Cok sagol kuzumslm kızlar nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...
gözün aydın canm cok sevindim :)
tekrar yap canm negatif cıkması normal yada belirti varsa kan testi yaptır.. inşallah hamilesindir
arkadaşlar antibiyotik için düşüncelrini yazmış canm dr daha iyi bilir ama bnm tek bildiğim idrar konusunda bol su.. bol bol su iç canm
Gitmedim canim henüz daha erken diye sağlık ocağında takip ediyorum kanda salı günü gidicem inşallahAyyy ne güzellldoktor kontrolüne gittiniz mi beta kaç çıkmıştı ben bu cumartesi gideceğim
Ben de reglden 1 gün önce gittim 26,70 idi doktoruma attım sonuçları idrar testi ile daha çok yeni pozitif cumartesi tekrar gel dediGitmedim canim henüz daha erken diye sağlık ocağında takip ediyorum kanda salı günü gidicem inşallah❤
Cumartesi 71.01 di salı günü 316.37 cıktı kuzum çok şükür❤ yarın tekrar vericem son kez inşallah oda iyi cikar sağlıkla gelsin bebisler inşallah ❤
Sağol canım,Hakkında hayırlısı olsun canım öncelikle sen sağlıklı olki yavrun olsun düşme varsa muhtemelen ya kimyasaldır dengesizlik varsa yada tutmadan senin canını yakmadan veda etmiştir lekelenmem varmı burada hiç
Aminnn aminnn inşallah kuzum inşallahhAmin kuzum insallah Aminnn Rabbim bize bagislasin onları inşallah❤ insallah busefer yükselmiş olur bebisin sana sim siki tutunur kuzum
Amin kuzum insallah❤
Hayırlısı kuzum Rabbimden❤
Ben sprail le kalınca dış gebelik büyük ihtimal dediler çok dua ettim canım yanmasın diye sonra normal olunca hep kanamam var hala diyorum rabbim büyük acı vermesin tutunamaycacaksa Allah acı çektirmeden kurtarsın.... Gaddar gibi durabilirim ama yaşadıklarım artık benim çok önemli olduğumu öğretti arkamda bana ihtiyacı olanlarvarSağol canım,
Aynen öyle önce ben sağlıklı ve güçlü olmalıyım..Düşme var değer de sanırım bende öyle düşünüyorum. lekelenmem olmadı henüz canım anlamadım bende karnım belim arada ağrıyor sonra geçiyor. Hala çabalıyor sanırım.
Ben bir kere dış gebelik geçirdim zaten, çok zor ya hem psikolojik hem bedenen mahvoluyorsun gerçekten. Bende hep o olmasın düşecekse böyle düşsün diyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın. yok canım gaddarlık değil bu hayatta en önemli şey önce kendin bende hep öyle düşünüyorum.Ben sprail le kalınca dış gebelik büyük ihtimal dediler çok dua ettim canım yanmasın diye sonra normal olunca hep kanamam var hala diyorum rabbim büyük acı vermesin tutunamaycacaksa Allah acı çektirmeden kurtarsın.... Gaddar gibi durabilirim ama yaşadıklarım artık benim çok önemli olduğumu öğretti arkamda bana ihtiyacı olanlarvar
Evet arkadaşın hcg si de bana çok yüksek geldiÖnceki gebeliğin üçüzdü kağıda baktığımda sayı hanesini okuyamadım okadar yüksekti ve 1 gün geçmişti çoğul gebelikte hcg çokk yüksek oluyo