2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kesen haftanla uyumluysa dert etme canım hayırlı olsun

Hakkında hayırlısı olsun canım öncelikle sen sağlıklı olki yavrun olsun düşme varsa muhtemelen ya kimyasaldır dengesizlik varsa yada tutmadan senin canını yakmadan veda etmiştir lekelenmem varmı burada hiç

slm kızlar nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...

Günaydın kizlar
Sonuç cıkmış cumartesi 71.01
Salı 316.37 ❤ çok şükür
gözün aydın canm cok sevindim :)

tekrar yap canm negatif cıkması normal yada belirti varsa kan testi yaptır.. inşallah hamilesindir

arkadaşlar antibiyotik için düşüncelrini yazmış canm dr daha iyi bilir ama bnm tek bildiğim idrar konusunda bol su.. bol bol su iç canm

Karından mıydı canım

Amin kuzum insallah Aminnn Rabbim bize bagislasin onları inşallah ❤ insallah busefer yükselmiş olur bebisin sana sim siki tutunur kuzum
Amin kuzum insallah
Hayırlısı kuzum Rabbimden

Betahcg değerine göre ikiz olma ihtimali var mı acaba
Ailede ikiz cok ama sanmiyorum kuzum 3 gunde 4 bucuk kat artmış 6 kat olsa belki derdim 1 kızım var zaten 1 tane daha yeter bana sağlıkla gelsinler inşallah yeter
Yarın tekrar vericem kan bakalım inşallah oda güzel çıkar

Cok sagol kuzum

Ayyy ne güzellldoktor kontrolüne gittiniz mi beta kaç çıkmıştı ben bu cumartesi gideceğim
Gitmedim canim henüz daha erken diye sağlık ocağında takip ediyorum kanda salı günü gidicem inşallah
Cumartesi 71.01 di salı günü 316.37 cıktı kuzum çok şükür ❤ yarın tekrar vericem son kez inşallah oda iyi cikar sağlıkla gelsin bebisler inşallah

Ben de reglden 1 gün önce gittim 26,70 idi doktoruma attım sonuçları idrar testi ile daha çok yeni pozitif cumartesi tekrar gel dedi çalıştığım için haftaiçi gitmedim tekrar cumartesi bakalım tekrar kan vereceğim senin değerlerin de çok güzel yükselmiş maşallah

kızlar nasılsınız... benm karnım şiş ve sanrım yavaş yavaş kabız oluyorum...
zaman geçmiyor 8gün geçti 2 gün geçmiyor bugun bitecek daha yarın var

Sağol canım,
Aynen öyle önce ben sağlıklı ve güçlü olmalıyım..Düşme var değer de sanırım bende öyle düşünüyorum. lekelenmem olmadı henüz canım anlamadım bende karnım belim arada ağrıyor sonra geçiyor. Hala çabalıyor sanırım.

Amin kuzum insallah Aminnn Rabbim bize bagislasin onları inşallah ❤ insallah busefer yükselmiş olur bebisin sana sim siki tutunur kuzum
Amin kuzum insallah
Hayırlısı kuzum Rabbimden
Aminnn aminnn inşallah kuzum inşallahh
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim. Yiyecek ekmeği varsa gelecek inşallah yoksa olmayacak. Her şey Allah'tan..

Ben sprail le kalınca dış gebelik büyük ihtimal dediler çok dua ettim canım yanmasın diye sonra normal olunca hep kanamam var hala diyorum rabbim büyük acı vermesin tutunamaycacaksa Allah acı çektirmeden kurtarsın.... Gaddar gibi durabilirim ama yaşadıklarım artık benim çok önemli olduğumu öğretti arkamda bana ihtiyacı olanlarvar

Ben bir kere dış gebelik geçirdim zaten, çok zor ya hem psikolojik hem bedenen mahvoluyorsun gerçekten. Bende hep o olmasın düşecekse böyle düşsün diyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın. yok canım gaddarlık değil bu hayatta en önemli şey önce kendin bende hep öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…