Cok tsk ederimÇünkü rabbim ol der ve olur canım hayırlı olsun gebeliğin
Cok tsk ederimHayırlı olsun canı. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bize inşallah
Salı kan verdim yoktu perşembe dün idrar yaptım silik çizgi vardı henüz emin değilim ama kaşık ağrılarım fena ve bugün karnımın üstünde oturduğumda seğirme başladıAmin inşaallah canımsen evde gebelik testinde mi gördün
Bende kasıkta seğirme olmustu evet... Ama çok değil ara sıra oldu bir daha olmadı
Rabbim yettim kulum demiş ne güzelKizlar selamm./bende bugun ogrendim ilk testten sonra kan verdim / beta hcg 118 cikti. pazartesi tekrar verecem/ 3 sene istiyoruz. 2 kere asilama yaptim 2019da. bu nasil oldu hala soktayim
Allah iyiliğinizi versin gözde değil karındaBenim de gözüm çok seğiriyo ya
İşte senin karnın benim gözüm seğiriyo mesela şu an sol kasığı sızlatıyor yavrum rabbime şükretmek sebebiAllah iyiliğinizi versin gözde değil karında
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKizlar selamm./bende bugun ogrendim ilk testten sonra kan verdim / beta hcg 118 cikti. pazartesi tekrar verecem/ 3 sene istiyoruz. 2 kere asilama yaptim 2019da. bu nasil oldu hala soktayim
Bende kanda görebilseydim varlığından bir emin olsaydım. Sol tarafım acayip ağrıyor özellikle geceleri. Bugünde bu seğirme buradayım der gibi iyice kurmaya başladım.İşte senin karnın benim gözüm seğiriyo mesela şu an sol kasığı sızlatıyor yavrum rabbime şükretmek sebebi ❤❤❤
Allahın izniyle kanda daha da yükseleceğini göreceksin inşallah bak iki gün ardından test yap en azından iki katına çıktığını görürsen bil ki hamilesin Pazartesi ye kadar gün geçemez sana yoksaBende kanda görebilseydim varlığından bir emin olsaydım. Sol tarafım acayip ağrıyor özellikle geceleri. Bugünde bu seğirme buradayım der gibi iyice kurmaya başladım.
Pazartesi de gidemem ki eşim göreve gidecek çarşamba gelecek en geç perşembe gidebileceğim. Oda adet olmazsamAllahın izniyle kanda daha da yükseleceğini göreceksin inşallah bak iki gün ardından test yap en azından iki katına çıktığını görürsen bil ki hamilesin Pazartesi ye kadar gün geçemez sana yoksa
Aminn inşallah duaRabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım darısı bize inşallah❤
Amin inşallahRabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım darısı bize inşallah❤
Ben o değerin düşeceğini sanmıyorum ya hayırlısı olsun hayır canım akşam özele gidersin bi yakınınla test yaparsın dönersinPazartesi de gidemem ki eşim göreve gidecek çarşamba gelecek en geç perşembe gidebileceğim. Oda adet olmazsam
Cok tesekkür EderimGözün aydınnn çok sevindim
sagol canımGözün aydınnkarından mı göründü vajinalmi? Kanda baktımı kaç çıktı beta
Bu gecikmeden sonra mı böyle çıktı canım
Gecikme olmadan yapılan test sonucuymus yeni gördüm canım merakı etme daha erken yükselir ikiye katlaya katlaya gidecek pazartesi bende kan vericem bakarız artık sonucumuz a
Bu değer bu tarihi için çok normal Canım döllenen yumurta rahme beş altı günde ulaşıyor yani dört beş gündür rahimde daha bebişin çok erken henüz muhtemelen kana karıştığı ilk ya da ikinci gün b hcg nin.şu an için çok normal kat kat artsın inşallah25 şubatta yumurtlama oldu.
Yani bugün 10. Gün
Canim bende 4 5 gun adet sancısı çektim bıçak saplaniyor gibi hemde genel bir adet sancısı da vardı dedim adet oluyorum zaten bir hafta önceden seninki gibi aşırı göğüs hassasiyeti oldu adet olacağım gün hassasiyet bitti adet olmadim şimdi kasik agrilarim azalıyor batmalar var yine testi 4 5 saat idrarını tutup yap canım ben sabah yapamadim akşam aksam bu sekilde yaptım belirsizlikten kurtulursun en azından yap rahatla varsa da yoksa da artık çıkar gibi inşallah rabbim gönlüne gore versinGunaydin kizlae bugun adet tarihim ve yaklasik 1 hafta 10 gun once baslayan gogus agrilarim ve hassasiyetim bugun bitti sadece bel bacak agrim var ogleden sonra test alcam.ama hevesimde kacmadi degil benim gibi olan anneler var mi ki acaba