2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gunaydin kizlae bugun adet tarihim ve yaklasik 1 hafta 10 gun once baslayan gogus agrilarim ve hassasiyetim bugun bitti sadece bel bacak agrim var ogleden sonra test alcam.ama hevesimde kacmadi degil benim gibi olan anneler var mi ki acaba😒
Canm umudunu kaybetme . Bnm hc belirtim yoktu sadece arada bir kasiklarimda igne batmasi gbi his olurdu okdr . Hatta adetime 2 gun kala hafif lekelenmem oldu .adetim geldi diye oturup aglamistim . 2 gun snrada kan testi yaptrdim hamile oldgmu ogrendim.yani dun cok skur🙏🙏 insalah seninde guzel haberini aliriz 🙏💕

Canim bende 4 5 gun adet sancısı çektim bıçak saplaniyor gibi hemde genel bir adet sancısı da vardı dedim adet oluyorum zaten bir hafta önceden seninki gibi aşırı göğüs hassasiyeti oldu adet olacağım gün hassasiyet bitti adet olmadim şimdi kasik agrilarim azalıyor batmalar var yine testi 4 5 saat idrarını tutup yap canım ben sabah yapamadim akşam aksam bu sekilde yaptım belirsizlikten kurtulursun en azından yap rahatla varsa da yoksa da artık çıkar gibi inşallah rabbim gönlüne gore versin
Senin ciktimi canim

Üstteki dün alttaki az önce. 3 dk içinde belirgin oldu. Yükselmiş demek olabilir mi acaba değer. Çok merak içindeyim

Eklentiler

• IMG-20200307-WA0005.jpeg
    IMG-20200307-WA0005.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 43
Üstteki dün alttaki az önce. 3 dk içinde belirgin oldu. Yükselmiş demek olabilir mi acaba değer. Çok merak içindeyim
Artik test yapmana gerek yok pazartesi sağlık ocağına kan ver dr una soyle testte çıktı diye bir gün bekleyerek 3 kez falan kandan bakıyorlar benim diğer gebeligimde oyle oldu ikiye katlayarak yükseldi

Artik test yapmana gerek yok pazartesi sağlık ocağına kan ver dr una soyle testte çıktı diye bir gün bekleyerek 3 kez falan kandan bakıyorlar benim diğer gebeligimde oyle oldu ikiye katlayarak yükseldi

Yarın hastanede baktırıcam zaten

Kızlar karnı belirginleşen var mi? Ben pantolonun düğmesini kapatınca rahat edemiyorum pek.Bulantısı başlayan var mı? Genelde 6.haftada başlıyor sanırım🙄

Kızlar karnı belirginleşen var mi? Ben pantolonun düğmesini kapatınca rahat edemiyorum pek.Bulantısı başlayan var mı? Genelde 6.haftada başlıyor sanırım🙄
Cok şükür bulantı başlamadı. İştahım kesildi ama. Göbekli olduğum için karnım baya bi süre belli olmaz benim. Düz karın tipiniz varsa hemen belli oluyor😁

Kızlar tekrar merhaba Allahın izni ile.insallah nasip olursa kasım annesi oluyorum ❤😍🤲🤲🤲 bugün çift cizgiyi gordum sonrasinda kandada pozitifi gordum deger 71.01 adetime 2 3 gün vardı 🥰 Darisi tum isteyenlerin başına inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar tekrar merhaba Allahın izni ile.insallah nasip olursa kasım annesi oluyorum ❤😍🤲🤲🤲 bugün çift cizgiyi gordum sonrasinda kandada pozitifi gordum deger 71.01 adetime 2 3 gün vardı 🥰 Darisi tum isteyenlerin başına inşallah 🤲🤲🤲

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım❤

Bende 1.5 yıl uğraş sonrası çift çizgiyi gördüm Allahıma bin şükür. İnsan bu kadar uğraşla hamile kalınca evhamlı oluyor. Benim arada bi kasıklarıma kramp giriyor baş ağrısı ve halsizlik oluyor. Bazen sağlıklı mı diye çok endişeleniyorum hastaneye gidemiyorum. Ve bulunduğum ülkede beta hcg bakmıyorlar. İdrar testini bile regli gecikmesinin 6. Günü yapabildim. O kadar zamn bekle mücizene kavuş ama şansa bak 😏

X