Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerin kaç çıktıYa kızlar ben nasıl bekliycem şimdi 3 4 gün.
Çok aklım takıldı değerin düşük olmasına
Değerin kaç çıktı
Kaçıncı gündü bu değer canım yumurtlamadan ya da adete kaç gün varken çıktı
Kaçıncı gündü bu değer canım yumurtlamadan ya da adete kaç gün varken çıktı
10.gün de ki değer mi bu gayet normal sen ne diye stres yapıyorsun. Herkesin değeri farklı olur... Benimle ayni gün batırıp benden daha yüksek değeri olanlar var burda.. Ama bu hcg değerleri çok ama çok kişisel genel değil.. Hatta bak kagıttaki sonuca her hafta içinde yer alır sana çıkan değer... Sebebi de herkes de farklı olması işte ondan sendeki değer 2 haftalık embriyo içindir bendeki senin aynı değerin 4 haftalık içindir.25 şubatta yumurtlama oldu.
Yani bugün 10. Gün
Benim iki haftadır gözüm seğiriyoBenim gözüm o kdr çok segirir ki normalde de bunun gebelikle alakası oldugunu sanmıyorum ahahaha
Ayrıca adet geçtikten sonra test yapıp 10lu değerler görüp hamileler var bu kk de evhamlanma kız25 şubatta yumurtlama oldu.
Yani bugün 10. Gün
Valla canım o değer yükseliyo eğer sağlıklı gebelikse o yüzden dert etme dua et sağlıklı gebelik olsunYa kızlar ben nasıl bekliycem şimdi 3 4 gün.
Çok aklım takıldı değerin düşük olmasına
10.gün de ki değer mi bu gayet normal sen ne diye stres yapıyorsun. Herkesin değeri farklı olur... Benimle ayni gün batırıp benden daha yüksek değeri olanlar var burda.. Ama bu hcg değerleri çok ama çok kişisel genel değil.. Hatta bak kagıttaki sonuca her hafta içinde yer alır sana çıkan değer... Sebebi de herkes de farklı olması işte ondan sendeki değer 2 haftalık embriyo içindir bendeki senin aynı değerin 4 haftalık içindir.
Kişiye göre sat a göre hatta embriyo un rahme yerlesme sine göre değişir
Boşuna stres yapma
Ayrıca adet geçtikten sonra test yapıp 10lu değerler görüp hamileler var bu kk de evhamlanma kız
Valla canım o değer yükseliyo eğer sağlıklı gebelikse o yüzden dert etme dua et sağlıklı gebelik olsun
Bu gecikmeden sonra mı böyle çıktı canım
Gecikme olmadan yapılan test sonucuymus yeni gördüm canım merakı etme daha erken yükselir ikiye katlaya katlaya gidecek pazartesi bende kan vericem bakarız artık sonucumuz aEdiyorum kuzum başka çaresi yok çünkü.
Rabbim güzel haberler aldırsın inşallah
Çünkü rabbim ol der ve olur canım hayırlı olsun gebeliğinKizlar selamm./bende bugun ogrendim ilk testten sonra kan verdim / beta hcg 118 cikti. pazartesi tekrar verecem/ 3 sene istiyoruz. 2 kere asilama yaptim 2019da. bu nasil oldu hala soktayim
Hayırlı olsun canı. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bize inşallahKizlar selamm./bende bugun ogrendim ilk testten sonra kan verdim / beta hcg 118 cikti. pazartesi tekrar verecem/ 3 sene istiyoruz. 2 kere asilama yaptim 2019da. bu nasil oldu hala soktayim