2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya kızlar ben nasıl bekliycem şimdi 3 4 gün.
Çok aklım takıldı değerin düşük olmasına :KK43:

25 şubatta yumurtlama oldu.
Yani bugün 10. Gün
10.gün de ki değer mi bu gayet normal sen ne diye stres yapıyorsun. Herkesin değeri farklı olur... Benimle ayni gün batırıp benden daha yüksek değeri olanlar var burda.. Ama bu hcg değerleri çok ama çok kişisel genel değil.. Hatta bak kagıttaki sonuca her hafta içinde yer alır sana çıkan değer... Sebebi de herkes de farklı olması işte ondan sendeki değer 2 haftalık embriyo içindir bendeki senin aynı değerin 4 haftalık içindir.
Kişiye göre sat a göre hatta embriyo un rahme yerlesme sine göre değişir 😊
Boşuna stres yapma 😊💕

10.gün de ki değer mi bu gayet normal sen ne diye stres yapıyorsun. Herkesin değeri farklı olur... Benimle ayni gün batırıp benden daha yüksek değeri olanlar var burda.. Ama bu hcg değerleri çok ama çok kişisel genel değil.. Hatta bak kagıttaki sonuca her hafta içinde yer alır sana çıkan değer... Sebebi de herkes de farklı olması işte ondan sendeki değer 2 haftalık embriyo içindir bendeki senin aynı değerin 4 haftalık içindir.
Kişiye göre sat a göre hatta embriyo un rahme yerlesme sine göre değişir 😊
Boşuna stres yapma 😊💕

İnşallah sağlıklı gebeliktir. Ama stres yapmamak elde değil

Ediyorum kuzum başka çaresi yok çünkü.
Rabbim güzel haberler aldırsın inşallah
Gecikme olmadan yapılan test sonucuymus yeni gördüm canım merakı etme daha erken yükselir ikiye katlaya katlaya gidecek pazartesi bende kan vericem bakarız artık sonucumuz a

Kizlar selamm./bende bugun ogrendim ilk testten sonra kan verdim / beta hcg 118 cikti. pazartesi tekrar verecem/ 3 sene istiyoruz. 2 kere asilama yaptim 2019da. bu nasil oldu hala soktayim

Eklentiler

• HP82hgSdcjs.jpg
    HP82hgSdcjs.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 28
Kızlarımm öncelikle yeni hamişlerimize hayırlı olsun. Kimyasal olduğunu düşünen arkadaşım üzülme bende geçen ay yaşadım ama senin artacak bence. Bende şuan hamileyim ilk kan verdiğimde 14.85 çıktı. Edininde dediği gibi bu tamamen kişisel. Asla genelleme yada bir başkasının değeri ile kıyaslama yapılmamalı. İçinizi fetah tutun🌸 Benimde bi şikayetim var kızlar aşırı derece de şişiyorum çok acıkıyorum bş şey yiyince de çatlamaya geliyor karnım. Daha çok küçük şuan 4+6 ama ben baya baya yaşıyorum bazı şeyleri doktor zaten buda kişisel demişti. Yani kimisi çocuk rahme düştüğünde yaşar kimisi 2 aylıkken falan demişti. Benim karnımın şişkinliği beni öldürüyor ve bazen aşırı midem bulanıyor

Kizlar selamm./bende bugun ogrendim ilk testten sonra kan verdim / beta hcg 118 cikti. pazartesi tekrar verecem/ 3 sene istiyoruz. 2 kere asilama yaptim 2019da. bu nasil oldu hala soktayim
Hayırlı olsun canı. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bize inşallah 😊😊

X