2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gunaydin arkadaşlar kizimin ustten 8 disi geliyor gunlerdir gostermiyordu agzini alt 2 tane ust 2 tane geliyordu..kizim herhalde diyor bir anda ciksin kurtulayim
Canım ya ben de alttaki 2 dişten başka diş yok diyordum meğer üstten dişler hep çıkmış tesadüf farkettim bakmıyordum çok sıkıntılıydı son zamanlar

Anneler bebeklerinize balık yediriyor musunuz hangi balıkları yediriyorsunuz
Ben uskumru ve çupra yedirdim az az ayri günlerde yani yaptığımda ona da verdim çekinerek verdim sevdi yiyor dokunur mu bilemedim emziriyoruz ya süt ürünleri ve balık birlikte yenmemeli inanışı olduğu için

Ya ben balikciya gittigimizde balik corbasi yediriyorum cok guzel yiyor.tuz var icinde birsey olurmu olmazmi diyordum ama zaten 1 ay sonra 1 yaş olacak.zarari olmaz insallah.Evde balikla ugrasmak istemiyoruz disarda yiyip geliyoruz

Ailem annem ve babam yani kızlar kovid pozitif
Gecmiş olsun canim .. biliyorlardır gerci ama cok iyi beslenme bol bol sıvı mutlaka c vitamini çinko takviye ve temiz hava., bir de kekik yağını Kaynar suya damlatiyorduk ve buharını kokluyorduk biz ciğerleri inmesin diye.. ben de annemlerle kalırken bebegim iki aylıkken hepimiz geçirdik.. şifa olsun insaallah..

Canim benim kızım da yeme konusunda çok nazlı ama bi kere somon denedim neredeyse benim bütün balığı yiyecekti. Norveç somon cok faydalı digerlerini denemedim ama eti yumuşak diye sanırım kolay yenebilir o yüzden sevdi baya.. sutle sıkıntı olacağını sanmıyorum, oyle olsa bal, inek sütü nasil tüm doktorlar üzerine anlaşmış gibi yasaklamislar balığa da temkinli yaklasirlardi heralde..

Kizlar ben tekrar hamileyim. Sağlıkla kucağıma alırım inşallah. 2022 Haziran anası da olacaağuuum
Tebrık edıyorum canım şimdiden rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin

Ugurböcuğu geçmiş olsun kolay atlatırlar inşallah bıtmedı gıttı şu virus

Kizlar ben geçen yıl Kasım'da doguracakken Ekim'de doğurdum ,haliyle doğum günü geldi çattı ,Kayseri'de bı oyun parti alanı var orayla anlastim sus vs goturcegim hazirlayacaklar. Biz kalabalık aileyiz hadi diyince 40 kişi oluyoruz. Pasta işine karar veremedim bı turlu. Maket pasta kesip rulo pasta servis etmek mantıklı mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…