- 6 Haziran 2010
- 630
- 836
Ben epey uyguna aldım yaElim sıfır alakamı dedi zaten aynı paray geliyor arada az bir fark var bende alıcam ama mutlaka güzel günlerde kullansın senin benim inşallah en kısa zamanda yürürde ortalığı dağıtır
Ay evet durmuyorlar benimkini dün yakaladım mutfakta böyleBen epey uyguna aldım yaşuan daha yürümeden ortalığı dağıtmaya başladı oyuncak kutusu bezleri koydugum kutu hep yerde ben topluyorum o dağıtıyo
Oyy sana maşallah yüzbinlerce kez maşallahAy evet durmuyorlar benimkini dün yakaladım mutfakta böyle
Ayyy maşallah maşallah Rabbim nazardan saklasınAy evet durmuyorlar benimkini dün yakaladım mutfakta böyle
Cnm ben bebek arabasjnin arkasini tutturarark yurutuyorum hergun 20 dakika birde koltukta tutunarak yuruyor ..yurume arkdsi ebebekte indrimdeydi takip et ordan al derim..ben gerek duymadim amaSelam kızlar bizim 2 alt 3 üst diş var çok hareketli emekleme yok ama yapmaya çalışıyor ben yürüme arkadaşı bulmaya çalışıyorum dolap uygulamasına baktım 2. El buldum ama kargo parasıyla sıfır ürüne denk geliyor karar veremedim sizler de yürüme arkadaşı kullanan var mı
Bende bugün ititbatiyle almaktan vazgeçtim alması sıkıntı değil sonra nereye konulacak oyun halısı aldım içinde durmadı bir kaç haftaya yürür bence benimki almak işin geç kaldımCnm ben bebek arabasjnin arkasini tutturarark yurutuyorum hergun 20 dakika birde koltukta tutunarak yuruyor ..yurume arkdsi ebebekte indrimdeydi takip et ordan al derim..ben gerek duymadim ama
Bende bugün sipariş verdim cnm dolabtanSelam kızlar bizim 2 alt 3 üst diş var çok hareketli emekleme yok ama yapmaya çalışıyor ben yürüme arkadaşı bulmaya çalışıyorum dolap uygulamasına baktım 2. El buldum ama kargo parasıyla sıfır ürüne denk geliyor karar veremedim sizler de yürüme arkadaşı kullanan var mı
Sıfırı 140 TL idi hepsiburada daBende bugün sipariş verdim cnm dolabtan
Sıfırı ne kadar bilemedim benimki 100 liraya denk geldi
Bizde öyleydik kovit testi negatif çıktı çok geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor işte bebeklerle iyileşmekte zor ballı zencefilli karabiberli süt ve sarımsak iyi geliyorBen bu arada aşırı hasta oldum
Bir haftadır raporluyum grip üşütme baş agrisi
Kovid testi yaptırdim Allah'tan negatif çıktı.
İlaçlarla duruyorum
Sesim hiç yok nerdeyse.
Benim bebekde çok hızlı emekliyor aşırı hareketli bir kaç saniye ayakta duruyor.
Heryeri karıştırıyor o varken bulaşık makinesi vs bosaltamiyorum.
Doğum gununu aile arasinda balonlarla süsleyip yapacağım resim çekmeyi de telefondan yaparım kardesimin teli iPhone güzel çekiyor .
Bende indirim vardı sonra baktım 100den 70e indi.Sıfırı 140 TL idi hepsiburada da
Öyle bebeğe geçmesi kotu gerisi hallonuyor.Bizde öyleydik kovit testi negatif çıktı çok geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor işte bebeklerle iyileşmekte zor ballı zencefilli karabiberli süt ve sarımsak iyi geliyor
Güle güle kullansın bebişBende indirim vardı sonra baktım 100den 70e indi.
Yani yarıya aldım yine zaten iki ay kullanir
Birde beğendiğim modeldi.
Benim oğlanın hala burnu akıyor serum fizyolojik sıkıyorum ama durmadı halaÖyle bebeğe geçmesi kotu gerisi hallonuyor.
Geçmiş olsun çok zor vallaBenim oğlanın hala burnu akıyor serum fizyolojik sıkıyorum ama durmadı hala