Maşallah canim enerjin var demek kiVala 4 yil ugrastim her ani cok keyifli bir daha nasip olursa cok sevinecegim ciddiyimAllah isteyene versin insallahh
Saol canim seninkilerin nesi vargeçmiş olsun çok.
benim çocuklarda hasta. uyku düzeni gitti
Alerjik ya Canım yapılmamıştı ama maşallah çok güçlü çıktı bebeğim hiç kusmadı iştahı da tam kapalı degil bir kaç gün ishal ve ateş oldu ama doğduğundan beri probiyotik kullanıyoruz çok faydasını şimdi gördükÇok geçmiş olsun.canim, asi yaptırmış miydiniz
Haklısın canım hep kadınlara oluyor ama mecbur kalıyorum artikPrezervatif
Hep öyle oldu bizim
Ben kendime bisey yapamıyorum yaptıramıyorum ne spiral ne hap bunun da sorumluluğu bende olmasın ya hap falan içemem yan etkileri var.
Bu korunma yöntemlerinin hep kadin üzerinden olması bana yanlış geliyor
Yaa rabbim nasip etsin ozaman bana 3 tne yeterBen yeniden anne olmak istiyorum korunmuyorum
Gecmis olsun canım yaa iyi olur bebis insallah..alerjik diye aşı da olmamislardi bizimkilerBebeğim rota oldu kızlar
Kizlar merhaba.
Bebeğiniz ne durumdA
Ayakta tek başına duran var mı?
Ay çok sevindim çok guzel.biz duruyoruz öğretmenim
Ama yürüyemiyoruz
Ay s
Ay çok sevindim çok guzel.
Benimki emeklemeye hala.
Hali yok pek halsiz.
Kan damlası ve dvitamini veriyorum.
Annem de sürekli emmedi ondan gucsuz deyip duruyor
Bizimki tam gaz emekliyor.Yok ya bazı bebekler emeklemiyor bile yaşına gelince kalkıp yürüyor
D vitaminini ve kan damlasını ihmal.ediyorum bende başlasam iyi olur yeniden
Evet cnm ilkMaşallah canim enerjin var demek kiilk çocuk muydu senin ? Valla benim.buyuk kız bu yıl 1
.sınıf ve ben kendimi aşırı yorgun hissediyorum
küçüğümde 3gün ateş oldu. 6.hastalık gibi sonra döküntü. şu an öksürüyor antibiyotik başladık.Saol canim seninkilerin nesi var
Çok duyuyorum okullar açıldı okula gittikleri için diye düşünüyordum bnmkilerde de bi karin ağrısı ateş dr covid semptomları değil dedi 2 gün içinde de normale döndüler küçük de rota oldu çok korktum ama diğerlerine bakarak çok çok iyi geçirdi
Allah iyilik versin üst üste zor olmuş serum iyi olmuş kaybettiği suları elektrolitleri yerine koymuş olurküçüğümde 3gün ateş oldu. 6.hastalık gibi sonra döküntü. şu an öksürüyor antibiyotik başladık.
kızımda kusma, öksürük, halsizlik vardı. tüm tahlilleri yapıldı crp yüksek.ciğerlerimizi üşütmüşüz biraz. ilaç rahatsız etti kusması bitmedi. acilde şu an babasıyla serum takmışlar
10 adım atiyoruz baya baya yürüyor benim fıstık ama disten huysuzligu cok osanit dis toplarini kullaniyorum faydasi olcak mi bilmiyorum sadece salyasıni kestiKizlar merhaba.
Bebeğiniz ne durumdA
Ayakta tek başına duran var mı?
Dis benimkide aynı durumda10 adım atiyoruz baya baya yürüyor benim fıstık ama disten huysuzligu cok osanit dis toplarini kullaniyorum faydasi olcak mi bilmiyorum sadece salyasıni kesti
5 gün sonra 10 aylik olcaz insDis benimkide aynı durumda
Şuan kaç aylik
Merhaba Arkadaşlar,Miniklerimizin en hareketli dönemleri... Şu aralar bizimki her şeyi ağzına götürüyor. Hikaye kitabı verdim. Hemen sayfadaki kağıdı yutmuş. Ne yapacağımı bilemedim. Sizde böyle bir şey oldu mu ne yapmamız gerekir ? Tavsiyenizi bekliyorum
Ben daha ilk çocuktan pes ettimBen yeniden anne olmak istiyorum korunmuyorum
Kız benimki memeyi sömürdü yine güçsüz diyolar bakma sen analara benim annemde öyle diyo ne olursa olsun bi bahane bulacaklarAy s
Ay çok sevindim çok guzel.
Benimki emeklemeye hala.
Hali yok pek halsiz.
Kan damlası ve dvitamini veriyorum.
Annem de sürekli emmedi ondan gucsuz deyip duruyor