2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Vala 4 yil ugrastim her ani cok keyifli bir daha nasip olursa cok sevinecegim ciddiyim Allah isteyene versin insallahh
Maşallah canim enerjin var demek ki ilk çocuk muydu senin ? Valla benim.buyuk kız bu yıl 1
.sınıf ve ben kendimi aşırı yorgun hissediyorum

geçmiş olsun çok.

benim çocuklarda hasta. uyku düzeni gitti
Saol canim seninkilerin nesi var
Çok duyuyorum okullar açıldı okula gittikleri için diye düşünüyordum bnmkilerde de bi karin ağrısı ateş dr covid semptomları değil dedi 2 gün içinde de normale döndüler küçük de rota oldu çok korktum ama diğerlerine bakarak çok çok iyi geçirdi

Çok geçmiş olsun.canim, asi yaptırmış miydiniz
Alerjik ya Canım yapılmamıştı ama maşallah çok güçlü çıktı bebeğim hiç kusmadı iştahı da tam kapalı degil bir kaç gün ishal ve ateş oldu ama doğduğundan beri probiyotik kullanıyoruz çok faydasını şimdi gördük
Diğer bebeklerim per perişan olmuşlardı çok ağır atlatmışlardı bu bebeğime 1 serum takıldı acilde tedbiren yeterli geldi

Haklısın canım hep kadınlara oluyor ama mecbur kalıyorum artik
Ben yeniden anne olmak istiyorum korunmuyorum
Yaa rabbim nasip etsin ozaman bana 3 tne yeter
Bebeğim rota oldu kızlar
Gecmis olsun canım yaa iyi olur bebis insallah..alerjik diye aşı da olmamislardi bizimkiler

Yok ya bazı bebekler emeklemiyor bile yaşına gelince kalkıp yürüyor
D vitaminini ve kan damlasını ihmal.ediyorum bende başlasam iyi olur yeniden
Ay s
Ay çok sevindim çok guzel.
Benimki emeklemeye hala.
Hali yok pek halsiz.
Kan damlası ve dvitamini veriyorum.
Annem de sürekli emmedi ondan gucsuz deyip duruyor

Yok ya bazı bebekler emeklemiyor bile yaşına gelince kalkıp yürüyor
D vitaminini ve kan damlasını ihmal.ediyorum bende başlasam iyi olur yeniden
Bizimki tam gaz emekliyor.
Ben hiç emeklemeden 9 aylık yurumusum
Benimle kiyasliyor.
Ben 4 yaşına kadar emmisim
Sürekli buna bağlıyor.

küçüğümde 3gün ateş oldu. 6.hastalık gibi sonra döküntü. şu an öksürüyor antibiyotik başladık.
kızımda kusma, öksürük, halsizlik vardı. tüm tahlilleri yapıldı crp yüksek.ciğerlerimizi üşütmüşüz biraz. ilaç rahatsız etti kusması bitmedi. acilde şu an babasıyla serum takmışlar

Allah iyilik versin üst üste zor olmuş serum iyi olmuş kaybettiği suları elektrolitleri yerine koymuş olur
Bugün bende hastalandım korkuyorum covid değildir inşallah diyorum

Merhaba Arkadaşlar, Miniklerimizin en hareketli dönemleri... Şu aralar bizimki her şeyi ağzına götürüyor. Hikaye kitabı verdim. Hemen sayfadaki kağıdı yutmuş. Ne yapacağımı bilemedim. Sizde böyle bir şey oldu mu ne yapmamız gerekir ? Tavsiyenizi bekliyorum

Eklentiler

• E0CA68C4-1A42-4BB0-AE09-F73E95704A3C.jpeg
    107 KB · Görüntüleme: 36
Oldu canım benzer bir durum arabada giderken ben de vermiştim sonra bir parça renkli kısmından hem de yemiş ilk önce korktum o gün kontrol ettim sürekli bir sıkıntı olmadı kakasını da kontrol ettim bisey göremedim galiba ağzında eritip dağıtmış yutmuş

Ay s
Ay çok sevindim çok guzel.
Benimki emeklemeye hala.
Hali yok pek halsiz.
Kan damlası ve dvitamini veriyorum.
Annem de sürekli emmedi ondan gucsuz deyip duruyor
Kız benimki memeyi sömürdü yine güçsüz diyolar bakma sen analara benim annemde öyle diyo ne olursa olsun bi bahane bulacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…