2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gunaydın herkese bende ne zamandır yazmıyorum buraya..kızım 9 aylık 8.600 kilo 70 cm üstten 3 alttan iki disimiz cıktı bir taneside yolda cikmak üzere..ek gidayi zor yiyor istahli degil hic cok zorlanıyorum bu yüzden, oturdugu zaman ayaga tutunmadan ayaga kalkip 5 6 adim atip pat yere düsüyor erken yürücek galiba benim kız..gece uykumuz bozuldu iyice saat bası kalkıyor eskiden böylr degildi..sizin bebisler geceleri kalkıyormu ya kalkmıyirsa nasıl basardiniz kızlar?
Defalarca kez kalkıyor canım ilk günden beri benim için çok normal bu durum yormuyor beni ama uykusu açılırsa zor oluyor meme emip uyursa iyi
Maşallah yürümüş bile senin kız bnm oğlum da ayakta duruyor adım atınca düşüyor tam yürüyemedi 10 buçuk ay olduk

Selâm kızlar oğlum yarın 10 ayına girecek ve 9 kilo göre n herkes çok zayıf diyor ve boyuda uzun ama neden bu kadar zayıf kaldı bilmiyorum ayda 250 Gr tek alıyor çokta yediriyorum inaninki günde 5/6 öğün verdiğim oluyr
10 Ayda 9 kilo ideal. Fazla kilo sağlık demek değildir boyu da uzunmuş neden yağlanmasını istiyorsun ki bebeğinin
10 aylık bebeğim 9.5 kilo gayet iyi görünüyor boyu da 74 75 cm o da ideal

Son düzenleme:
Bence bu tarz şeylere takılmayın. Çevre herşey der... kiloya gelince bence doktorunuz her şey yolunda diyorsa sıkıntı etmeyin. Doğum kilosu nedir bu arada ?
Mesela benim kız 10 aylıkken 8.5 bile olmadı daha. Doktorumuz her şey iyi dediği icin bence her şey yolunda
Aynen öyle kilolu bebeğe de dikkat et böyle gider sonra obez olur demişlerdi parkta teyzeler annesi açıklama yapıyordu cani sıkılmıştı
Dışardan herkese çok kolay yorum yapmak

Gecmiş olsun.Bende ilaci icince hemenmi sagmam lazim yoksa 2-3saat sonrami kafam karisti biraz.Sağıp sonraki sütü vermek istiyorum.
Penisilin grubu antibiyotikler gebelik ve emzirme döneminde güvenilirdir kullanılır
Boğaz enf geçirdim 1000 lik 1 kutu klamoks kullandım penisilin yani
Sonra mastit oldum onda da aynını kullandım yani 2 kez kullandım ve sezaryen sonrası da 1 kutu veriyorlar bak onu da hatırladım güvenilir yani sütünü atma emzir

Son düzenleme:
Ya kızlar merhabalar kızım göğsümü çok kötü ısırdı ne emdirebiliyorum ne de sağabiliyorum sağınca kanıyor 🥺 ne sürsem iyi olur lansinoh kullanıyorum ama yatıştırıyor sadece çok acıyor ağlıyorum emzirirken çok şişti mecbur emdiriyorum 🥺
Bnmde oldu öle öle emzirdim ağrıdan. çok zor yaa oyun gibi ısırıyor bazen biraktiramiyorum

Kizlar nasil korunuyorsunz sorması ayıp ama dogum kontrol hapı icebilormiyim ki ?spiral taktırcaktim dogumdan sonra ilk adet diye takmadilar

Kizlar nasil korunuyorsunz sorması ayıp ama dogum kontrol hapı icebilormiyim ki ?spiral taktırcaktim dogumdan sonra ilk adet diye takmadilar
Prezervatif
Hep öyle oldu bizim
Ben kendime bisey yapamıyorum yaptıramıyorum ne spiral ne hap bunun da sorumluluğu bende olmasın ya hap falan içemem yan etkileri var.
Bu korunma yöntemlerinin hep kadin üzerinden olması bana yanlış geliyor

Geçmiş olsun canım aşısı var mıydı nasıl geçiyor ağır mı hafif mi
Saol canım teşekkür ederim
Alerjik bebek olduğu için aşısı yok
Hafif atlatıyor şükür diğer çocuklar hast yatmışlardı çok ağırdı bunun şükür bitmek üzere biraz kilo verdi 10 kilo geliyordu 9.5 kiloya doğru düştü kilosu ama su kaybı olduğu için 2 hafta içinde toparlar diyor dr

Saol canım teşekkür ederim
Alerjik bebek olduğu için aşısı yok
Hafif atlatıyor şükür diğer çocuklar hast yatmışlardı çok ağırdı bunun şükür bitmek üzere biraz kilo verdi 10 kilo geliyordu 9.5 kiloya doğru düştü kilosu ama su kaybı olduğu için 2 hafta içinde toparlar diyor dr
geçmiş olsun çok.

benim çocuklarda hasta. uyku düzeni gitti

X