Bırde doktorunuz kılosuyla ılgılı bısey demıyorsa sız çevreye pek kulak asmayın çocuğunuz gun içinde huzurlu uykusu ıyımı bunlar onemli gerısı boşSelâm kızlar oğlum yarın 10 ayına girecek ve 9 kilo göre n herkes çok zayıf diyor ve boyuda uzun ama neden bu kadar zayıf kaldı bilmiyorum ayda 250 Gr tek alıyor çokta yediriyorum inaninki günde 5/6 öğün verdiğim oluyr
Evet canım ben miktar olarak bebk kavonuzu yada 4/5 kaşık kadar ara öğüne meyveli yoğurt ekliyor um corpalrina ilik suyu ekliyor umBu aylarda bızım doktorumuz 3 bebek kavanozu olacak şekılde gun içinde bölün demiştı sız mıktar olarak ne verıyorsunuz bırde emzırıyormusunuz emzırıyorsanız sütünüz yetıp yetmedıgınıde bakın mama verıyorsanız doktorunuza danışın gunde ne kadar vermeliyim dıye burda mama veren arkadaşlarda yardımcı olurlar beslenmesını gözden geçirin bırde verdıgınız öğünlerin kılo aldırıp aldırmadığını araştırmanız lazım ben mesela çorbalarını ilik suyuyla yaparım su kullanmam yada kıyma koyarım gunluk hem proteın hem kalsıyum hemde tahıl almasına dıkkat edıyorum meyve dışında ogunlerınızı yazın bi
Uykusu yerinde keyfi yerinde aç olsa şimdi ağlar veririm doyar öyle biseyde yok tok karni sürekli doktor umuzda kilosunun normal olduğunu söylediBırde doktorunuz kılosuyla ılgılı bısey demıyorsa sız çevreye pek kulak asmayın çocuğunuz gun içinde huzurlu uykusu ıyımı bunlar onemli gerısı boş
Bencede kilosu normal benceUykusu yerinde keyfi yerinde aç olsa şimdi ağlar veririm doyar öyle biseyde yok tok karni sürekli doktor umuzda kilosunun normal olduğunu söyledi
Bence gayet iyi kilosu yani çevre insanı deli ederSelâm kızlar oğlum yarın 10 ayına girecek ve 9 kilo göre n herkes çok zayıf diyor ve boyuda uzun ama neden bu kadar zayıf kaldı bilmiyorum ayda 250 Gr tek alıyor çokta yediriyorum inaninki günde 5/6 öğün verdiğim oluyr
Bence bu tarz şeylere takılmayın. Çevre herşey der... kiloya gelince bence doktorunuz her şey yolunda diyorsa sıkıntı etmeyin. Doğum kilosu nedir bu arada ?Selâm kızlar oğlum yarın 10 ayına girecek ve 9 kilo göre n herkes çok zayıf diyor ve boyuda uzun ama neden bu kadar zayıf kaldı bilmiyorum ayda 250 Gr tek alıyor çokta yediriyorum inaninki günde 5/6 öğün verdiğim oluyr
Doğum kilosu 3 bende öyle düşünüyorum artık ama çevre sinir bozucu sonuçta sağlıklı olmak obezite olmaktan iyiBence bu tarz şeylere takılmayın. Çevre herşey der... kiloya gelince bence doktorunuz her şey yolunda diyorsa sıkıntı etmeyin. Doğum kilosu nedir bu arada ?
Mesela benim kız 10 aylıkken 8.5 bile olmadı daha. Doktorumuz her şey iyi dediği icin bence her şey yolunda
Ablamın oğlu çok çok zayıftı hastalıklı görünüyordu inan ki.. Şimdi yemek yetiştiremiyorum diyo çokta takılmayın.. Benim kızımda diş çıkarırken çok zayıfladı ama sağlıklı olsun önemli olan o şimdi toparlanıyor. Çevremdeki herkes zayıfladı diyordu ama benim içim rahattı çünkü çocuğuma elimden geldiğince ilgilenip yemek veriyordum cevizinden meyvesine çorbasına içiniz rahatsa herkesin ne dediğinin bir önemi yok sağlıklı olsun yavrularımızDoğum kilosu 3 bende öyle düşünüyorum artık ama çevre sinir bozucu sonuçta sağlıklı olmak obezite olmaktan iyi
Çok haklısınızAblamın oğlu çok çok zayıftı hastalıklı görünüyordu inan ki.. Şimdi yemek yetiştiremiyorum diyo çokta takılmayın.. Benim kızımda diş çıkarırken çok zayıfladı ama sağlıklı olsun önemli olan o şimdi toparlanıyor. Çevremdeki herkes zayıfladı diyordu ama benim içim rahattı çünkü çocuğuma elimden geldiğince ilgilenip yemek veriyordum cevizinden meyvesine çorbasına içiniz rahatsa herkesin ne dediğinin bir önemi yok sağlıklı olsun yavrularımız
Canim ben sallama özelliğini hic kullanmadım ama senin için yarın sallayıp dönüş yaparım. Gercekten bazen lazım olabiliyor. Benim kız maalesef kucakta uyuyup yatağa konanlardan..Cnm merhaba nasipse 2021 kasim annesi olacağım...yoyko park yatak almak istiyorum ama sallama fonksiyonu kötü diyorlar öyle mi gerçekten yardımcı olur musun
Canim bebegin zayıf değil. 12 aylık bebek ortalama 9.5 kilo olur daha iki ayınız var 9.5 kiloya geleceğine inaniyorm. Benim bebegim de 9 kilo ve bu haliyle persentil tablosunda ortalamanın üstünde cikiyor. Evet bazı bebekler daha kilolu maasallah ama bizim bebeklerimiz de ortalamanın üstünde. Rahat olSelâm kızlar oğlum yarın 10 ayına girecek ve 9 kilo göre n herkes çok zayıf diyor ve boyuda uzun ama neden bu kadar zayıf kaldı bilmiyorum ayda 250 Gr tek alıyor çokta yediriyorum inaninki günde 5/6 öğün verdiğim oluyr
Ben de disimi çektirdim geçen hafta, antibiyotik yazdi şişme olursa falan diye , kullanirsam bisey olur mu dedim, olmaz dedi. Ama yinede mecbur kalırsan kullan dedi.Arkadaslar disim icin antibiyotik kullancam 5 gün.Emzirirken nasıl kullanabilirim.emzirdikten sonra icsem pesine sutumu sagsam yani kac saat sonra tekrar emzirebilirim acaba.dr.emzirebilirsin birsey olmaz dedi ama sütüme gecmezmi
Gecmiş olsun.Bende ilaci icince hemenmi sagmam lazim yoksa 2-3saat sonrami kafam karisti biraz.Sağıp sonraki sütü vermek istiyorum.Ben de disimi çektirdim geçen hafta, antibiyotik yazdi şişme olursa falan diye , kullanirsam bisey olur mu dedim, olmaz dedi. Ama yinede mecbur kalırsan kullan dedi.
Teşekkür ederim, aynen biraz sagarsın öyle verirsin, bir sey olmaz zaten. Geçmiş olsunGecmiş olsun.Bende ilaci icince hemenmi sagmam lazim yoksa 2-3saat sonrami kafam karisti biraz.Sağıp sonraki sütü vermek istiyorum.
Kantaron yağı varsa o iyi gelir hemen etki ediyoYa kızlar merhabalar kızım göğsümü çok kötü ısırdı ne emdirebiliyorum ne de sağabiliyorum sağınca kanıyorne sürsem iyi olur lansinoh kullanıyorum ama yatıştırıyor sadece çok acıyor ağlıyorum emzirirken çok şişti mecbur emdiriyorum
Deneyecem çok teşekkür ederimmKantaron yağı varsa o iyi gelir hemen etki ediyo
Biiizz resmen gözleri kapanıyor uykudan ama uykuya direniyor resmen 3 mahalle öte duyuyodur öyle zamanlarda o kadar bi çığlık çığlığa ki susmuyo da kolay kolayKızlar 10 ay 5 günlüğü 3 gündür oğlum uykudan çnce çığlık çığla ağlıyo bildiğin çığlık atıyor 5 dakikada uyuyan çocuk gitti dün gece 2 saat uğraştm çığlık atıyo tiz bi şekilde varmı böyle olan