2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimki pipetle iciyor 40 gun oldu ..kucuk kahve yani bqrdaklarla da iciriyorum alip iciyor koyamiyor tutuyorum

ben bizim yemeklerden veriyorum artık çoğunlukla. ayrı yapamıyorum çalışıyorum çünkü.1 öğünü bizimle oluyor. 10.5aylığız biz. şimdilik sorunsuz gidiyor herşey
Nasılsın canım
Yürüme belirtileri başladı mi ayakta kendi kendine durabiliyor mu
Benim oğlan jet hızı ile emekliyor ve tutunarak her yeri geziyor arada unutup elini bırakıyor ama daha yürümedi

Kizlar dr geldim boy 74 kilo 10 olmus.1 yas goruntusu gelmis dedi.ayaga kalkiyor .2 dis usten geliyor.anne baba dede anane mav (kedi) ver kopege (vav vav ) diyor.sen kac yasindasin dedigimde 1 i gosteriyor..istemedigi olunca kafasini saga sola oynatiyor.daha konumqya calisiyor anlamayinca snirleniyor biktim isareti yapmis annem birine kizm da gormus bik bik diyor kazagini tutup ..balik henuz vermedim balik mevsimi geldi verecegim.kirmizi meyveler yasak karpuz haric.emziriyorum zaten dedim .dr devam dedi bu sekilde.kitap okuyorum 3 ayliktan beri.hergun kqrtlari goster adini soyle dedi.yqpiyorum dedim.100 kelime soyleyebiliyor dedi.bultak en az 2 parca yapmasi gerek ve buyukten kucuge kareleri dizmesi lazim ust uste dedi.sarki calinca oynuyor dedim oyle

Maşallah size büyükten küçüğe kareleri dizmesini ne zaman yapmalı dedi doktorunuz ?

Benimki pipetle iciyor 40 gun oldu ..kucuk kahve yani bqrdaklarla da iciriyorum alip iciyor koyamiyor tutuyorum
Pipetle içiyor normal şekilde içmeye yeni başladı gibi küçük renkli bardaklardan da aldım ilgisini baya çektı hanımefendının

Nasılsın canım
Yürüme belirtileri başladı mi ayakta kendi kendine durabiliyor mu
Benim oğlan jet hızı ile emekliyor ve tutunarak her yeri geziyor arada unutup elini bırakıyor ama daha yürümedi
sağol cnm çalışıyorum tam gaz. takılamıyorum artık.
yürüme yok hızlı hızlı sıralıyor. ayakta ellerini bırakıp kısa süreli duruyor. yürüme yok henüz

maşallahh. ben çok takip etmiyorum bu tarz gelişimini. harala gürele büyüyor

Genelde öyle oyunla yapıyoruz bu ara üst dişin biri çıktı şükür ki biraz rahatladık çorba konusunda pek çeşit yok ya ne yapsam diye düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz neler seviyo
Aslında corba çeşidi cok var canim tarhana yayla klasik zaten irmikli yoğurt çorbası semizotlu corba brokolili taze fasulye çorbası,bulgur balkabagi bunun gibi bir sürü var .Benimki tam tarhanaci ve semitotcu versem gunde 5 öğün yer yerken mama sandalyesi zıplamasi biraz zorluyo biraz

Gunaydın herkese bende ne zamandır yazmıyorum buraya..kızım 9 aylık 8.600 kilo 70 cm üstten 3 alttan iki disimiz cıktı bir taneside yolda cikmak üzere..ek gidayi zor yiyor istahli degil hic cok zorlanıyorum bu yüzden, oturdugu zaman ayaga tutunmadan ayaga kalkip 5 6 adim atip pat yere düsüyor erken yürücek galiba benim kız..gece uykumuz bozuldu iyice saat bası kalkıyor eskiden böylr degildi..sizin bebisler geceleri kalkıyormu ya kalkmıyirsa nasıl basardiniz kızlar?

Cnm merhaba nasipse 2021 kasim annesi olacağım...yoyko park yatak almak istiyorum ama sallama fonksiyonu kötü diyorlar öyle mi gerçekten yardımcı olur musun
Cnm merhaba nasipse 2021 kasim annesi olacağım...yoyko park yatak almak istiyorum ama sallama fonksiyonu kötü diyorlar öyle mi gerçekten yardımcı olur musun
Cnm ben cok memnunum sallamadim hic 11 aylik olduk...ihtiyac duymadim sallamaya ..kraft donenceli yqtagini aldik

Bemim kızda öyle yenidoğanken bu kadar uyanmıyordu 4te bir uyanırdı emerdi geri yatardı şimdi saat başı emiyor ve huysuz huzursuz görünürde dişte yok ama 4 tane çıktı ama gece uykusu diye bişey kalmadı bende cidden

Aynen yaa atak haftasindamiyız acaba onuda bilemiyorum

Selâm kızlar oğlum yarın 10 ayına girecek ve 9 kilo göre n herkes çok zayıf diyor ve boyuda uzun ama neden bu kadar zayıf kaldı bilmiyorum ayda 250 Gr tek alıyor çokta yediriyorum inaninki günde 5/6 öğün verdiğim oluyr

Bu aylarda bızım doktorumuz 3 bebek kavanozu olacak şekılde gun içinde bölün demiştı sız mıktar olarak ne verıyorsunuz bırde emzırıyormusunuz emzırıyorsanız sütünüz yetıp yetmedıgınıde bakın mama verıyorsanız doktorunuza danışın gunde ne kadar vermeliyim dıye burda mama veren arkadaşlarda yardımcı olurlar beslenmesını gözden geçirin bırde verdıgınız öğünlerin kılo aldırıp aldırmadığını araştırmanız lazım ben mesela çorbalarını ilik suyuyla yaparım su kullanmam yada kıyma koyarım gunluk hem proteın hem kalsıyum hemde tahıl almasına dıkkat edıyorum meyve dışında ogunlerınızı yazın bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…