Anneler ve bebeleri napıyorlar acabahiç sesimiz çıkmamış 2 gündür??
Allah kolaylık versin sorması ayıp ne kadara anlaştınız bakıcıyla birde hangi şehirdesinBen oğlumu yarın ilk defa bakıcıya bırakıp ise gideceğim
Daha önce alışması icin gördü mu bakıcıya canim ?Ben oğlumu yarın ilk defa bakıcıya bırakıp ise gideceğim
Dönemseldir geçerBu ara meyve dışında asla bişi yediremiyorum ya hele kahvaltı o hiç yok bi yumurta sarısı bisküvi pekmezli karışım yiyo ama işte başka hiçbişi yemiyo ıstiyorum ki omletti peynirdi yesin çorba fln yok kaşık görünce püüf yapıo ağzıyla dişten diyorum ama ne yedirceğimi şaşırdım sadece mama meme akşam öğlen ne vericem bilmiyorum nasıl yemeğe alıştırıcam iştah 0 resmen
Maşallah kuzuya bende ısrar etmek istemiyorum ama işte sanki içimden hep aç kalıyo gibi geliyo o yemedikçe bakalim bekliycez artıkDönemseldir geçer
Ben hiç sıkmıyorum kendimi de çocuğumu da
Bazı öğün güzel yiyor bazı öğün az bazen nerdeyse hiç yemiyor ama havalar yine sıcak gidiyor ona bağlıyorum
Bugün öğlen yemedi yemek 2 dilim karpuz ve epeyce çekirdeksiz uzum yedi salata yedi öyle tercih etti
Canım kan değerlerine baktırdın mı hiçMaşallah kuzuya bende ısrar etmek istemiyorum ama işte sanki içimden hep aç kalıyo gibi geliyo o yemedikçe bakalim bekliycez artık
Evet iyiydi şükür üstten 3.diş çıkıyo ona yoruyorum ben önceden bu kadar değildi yiyiodu çünkü dişi tırtığı elime geliyoCanım kan değerlerine baktırdın mı hiç
Gördü cnmDaha önce alışması icin gördü mu bakıcıya canim ?
Amin sağolasın.Allah kolaylık versin sorması ayıp ne kadara anlaştınız bakıcıyla birde hangi şehirdesin
pankek, krep, patates kavurma, kuymak, menemen gibi dönüşümlü veriyorum ben.Kızlar bebegim kahvalti yemek istemiyor artik.kahvaltida neler veriyorsunuz.özellikle yumurta vermediginiz zamanlarda ne verebilirim.bulamac seklindede sevmiyor .kahvaltiya biranonce care bulmam lazim.hurmadir yulafdir karistirip yediriyordum onceden onuda istemiyor.eline alip yemek istiyor ama ne verebilirim hicbirsey gelmiyor aklima
Pankek muzlu elmalı yapabilirsin. Patates tostunu cok seviyor .yumurtayı da sade değilde lor peynirli labneli veya kapya biberli avakadolu falan yapıyorumKızlar bebegim kahvalti yemek istemiyor artik.kahvaltida neler veriyorsunuz.özellikle yumurta vermediginiz zamanlarda ne verebilirim.bulamac seklindede sevmiyor .kahvaltiya biranonce care bulmam lazim.hurmadir yulafdir karistirip yediriyordum onceden onuda istemiyor.eline alip yemek istiyor ama ne verebilirim hicbirsey gelmiyor aklima
Bizimde iki gündür istahimiz azaldı yine yedigi miktarı bi şekilde yedirdim ama sinirim bozuldu resmen alışkın değilim bu haline .Disten olabikir bizim azı dislerimiz çıkıyor o kadar kötü gözüküyor ki .Karışımı yiyorsa doldur içine yesin dun bende bi düşündüm açana yapsam mı diye alışır diye vazgectim bu sabah lor peynirli yumurta peynir labne muz salatalık bide ıhlamur yedi zorlamadim kalaninj biraktim ceviz pekmez avakado iki gündür yemiyo.Bu ara meyve dışında asla bişi yediremiyorum ya hele kahvaltı o hiç yok bi yumurta sarısı bisküvi pekmezli karışım yiyo ama işte başka hiçbişi yemiyo ıstiyorum ki omletti peynirdi yesin çorba fln yok kaşık görünce püüf yapıo ağzıyla dişten diyorum ama ne yedirceğimi şaşırdım sadece mama meme akşam öğlen ne vericem bilmiyorum nasıl yemeğe alıştırıcam iştah 0 resmen