2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydınlar iyi haftalar
Bebeler dişler yenmeyen yemekler sıcaklar evde olmaktan bunalanlar bitmeyen ev işleri dışarda corona korkusu bublarla geçiyor işte günler
Her günün aynı sabah oğlanla kalk kahvaltı yaptır o uyumadan yatak topla yemeklikleri ayarla kız evdeyse ona kahvaltı yaptır oğlan uyusun mutfağa git arada makineye kirlileri at oğlan uyansın öğlen yemeği banyo ev toplama tekrar uyutma vs vs gidiyor

Kızlar bebegim kahvalti yemek istemiyor artik.kahvaltida neler veriyorsunuz.özellikle yumurta vermediginiz zamanlarda ne verebilirim.bulamac seklindede sevmiyor .kahvaltiya biranonce care bulmam lazim.hurmadir yulafdir karistirip yediriyordum onceden onuda istemiyor.eline alip yemek istiyor ama ne verebilirim hicbirsey gelmiyor aklima

Ben de öğretmenim ve yarın uzuuuun (1.5 yil) bir aradan sonra ilk defa.okula gideceğim. Bakalim.kuzucugu 3 gündür bakıcıya götürüyorum alışması icin. Inş bugün daha iyiydi elhamdülillah hem huzunluyum, hem tedirgin, hem de mutluyum m cidden 1.5 yıldır evde çok bunalmışım.artik son günlerde iyice fark etmiştim. Inş hepimizi icin hayırlısı olur

Bu ara meyve dışında asla bişi yediremiyorum ya hele kahvaltı o hiç yok bi yumurta sarısı bisküvi pekmezli karışım yiyo ama işte başka hiçbişi yemiyo ıstiyorum ki omletti peynirdi yesin çorba fln yok kaşık görünce püüf yapıo ağzıyla dişten diyorum ama ne yedirceğimi şaşırdım sadece mama meme akşam öğlen ne vericem bilmiyorum nasıl yemeğe alıştırıcam iştah 0 resmen

Dönemseldir geçer
Ben hiç sıkmıyorum kendimi de çocuğumu da
Bazı öğün güzel yiyor bazı öğün az bazen nerdeyse hiç yemiyor ama havalar yine sıcak gidiyor ona bağlıyorum
Bugün öğlen yemedi yemek 2 dilim karpuz ve epeyce çekirdeksiz uzum yedi salata yedi öyle tercih etti

Maşallah kuzuya bende ısrar etmek istemiyorum ama işte sanki içimden hep aç kalıyo gibi geliyo o yemedikçe bakalim bekliycez artık

pankek, krep, patates kavurma, kuymak, menemen gibi dönüşümlü veriyorum ben.

Pankek muzlu elmalı yapabilirsin. Patates tostunu cok seviyor .yumurtayı da sade değilde lor peynirli labneli veya kapya biberli avakadolu falan yapıyorum

Bizimde iki gündür istahimiz azaldı yine yedigi miktarı bi şekilde yedirdim ama sinirim bozuldu resmen alışkın değilim bu haline .Disten olabikir bizim azı dislerimiz çıkıyor o kadar kötü gözüküyor ki .Karışımı yiyorsa doldur içine yesin dun bende bi düşündüm açana yapsam mı diye alışır diye vazgectim bu sabah lor peynirli yumurta peynir labne muz salatalık bide ıhlamur yedi zorlamadim kalaninj biraktim ceviz pekmez avakado iki gündür yemiyo.
Sevdigj bi oyuncağı falan göster yediriken bizim kapıda bi süs var sagolsun ise yaradi

Ramazan bayramında arefe gecesi üstten bir disimiz çıkmış sabah bi baktim 4 diş çıkarmış hic anlamadık bile ama azı disler zorluyor ihhh ihhh geçiyor bi daha basliyo şu arka disler bi tamamlansaydi çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…