bizde britax römer var ama dönmüyor. 9-36al tabikiKızlar izofixli oto koltuğu önerisi olan varmı ? 360 ° dönebilen . Besafe dönenler 5 bin civarı dönmeyen de çok farklı değil . Güvenirlik açısından ilk tercih buydu ama ilk listeden cikanda bu marka olduacil öneri bekliyorum bide 9-36 alsam sonuçta bir ay sonra 9 olacaklar bir ay için 0-18 almak mantıksız geliyor
Chicco akita fix Air aldım canım dönmüyor ama konforlu yeni tatile gidip geldik çok memnun kaldım tavsiye ederim. Dönen koltuklarını güvenlik açısından önermiyorlar koruyuculuğu gidiyormuş dönmüş pozisyondaKızlar izofixli oto koltuğu önerisi olan varmı ? 360 ° dönebilen . Besafe dönenler 5 bin civarı dönmeyen de çok farklı değil . Güvenirlik açısından ilk tercih buydu ama ilk listeden cikanda bu marka olduacil öneri bekliyorum bide 9-36 alsam sonuçta bir ay sonra 9 olacaklar bir ay için 0-18 almak mantıksız geliyor
Joie kullanıyoruz biz de 5 yıl kullandık hâlâ taş gibi, şimdi ufaklıkta.sıraKızlar izofixli oto koltuğu önerisi olan varmı ? 360 ° dönebilen . Besafe dönenler 5 bin civarı dönmeyen de çok farklı değil . Güvenirlik açısından ilk tercih buydu ama ilk listeden cikanda bu marka olduacil öneri bekliyorum bide 9-36 alsam sonuçta bir ay sonra 9 olacaklar bir ay için 0-18 almak mantıksız geliyor
bizde britax römer var ama dönmüyor. 9-36al tabiki
Chicco akita fix Air aldım canım dönmüyor ama konforlu yeni tatile gidip geldik çok memnun kaldım tavsiye ederim. Dönen koltuklarını güvenlik açısından önermiyorlar koruyuculuğu gidiyormuş dönmüş pozisyonda
Sağolun kızlar hâlâ aklım besafe de ya.indirim varken almadigima bin pişmanım .tavsiye ettiklerinizi inceliyorum şimdi 9-10 saatlik yola gideceğizJoie kullanıyoruz biz de 5 yıl kullandık hâlâ taş gibi, şimdi ufaklıkta.sıra
Oyy maşallah çok erken kalkmış kendi kendine ayağa ben tutundurunca duruyor benim oğlum da ama kendi asılıyor uzanıp tutunuyor ama kalkamıyorMasallah bebislere ne cabuk büyüyorlar yaa..benim kızda emeklerken oturuyor koltuktan tutunup ayaga kalkmaya basladı baya baya dengede duruyor masallah
Evet ya erken basladı valla..masallah senin oglana erken yürücekler bizimkilerOyy maşallah çok erken kalkmış kendi kendine ayağa ben tutundurunca duruyor benim oğlum da ama kendi asılıyor uzanıp tutunuyor ama kalkamıyor
1.5aydır bu durumdayız desemKızlar çok güzel oturmuş gece düzenimiz var ama bir süredir çok bozuldu gece ağlamaları arttı bi huzursuzluğu var
Akşam uyku saati 9 du emzirir koyardım uyurdu 3 4 saate bir emmek için mizirdanirdi şimdi uykuya dalamıyor kucağıma alıyorum susuyor uyuyor derin derin bırakınca ağlıyor burda okurdum da şaşırırdım acaba atak döneminde miyiz
Gece de sık uyanıyor bi kaç gündür yoruluyorum moralim bozuluyor bi de artık kocaman oldular kolum yoruluyor
Zor oluyor ya bende tamamen örtüsüz bırakıyorum aynı şekilde odayı serinletiyorum bir nebze faydası oluyor baktim atak dönemi de değilmiş gündüz de mutsuz olsa bir sıkıntı var diycem ama gündüz iyi uykuya geçerken zorlanıyor gece de uyandığında yeniden zor dalıyor1.5aydır bu durumdayız desemakşamdan sabaha uyuyan bebe gitti. gece huzursuz uyuyan bir bebe geldi. dişimiz yok dişten olsa şimdiye çıkardı. hem uykuya zor dalıyor dalınca da derin uyumuyor. bir kaç gündür biraz daha iyiyiz. odayı serinletiyorum ve sadece kolsuz zıbınla yatırıyorum. üstüne müslin örtü. onu da açıyor zaten.
Hâlâ hala benimki 1 aydır sürünüyor hiç bir yerid bırakmiyor 7 aylıkBenim kız 1 aydır sürünerek ilerliyor ama henüz tam emeklemeye geçemedipozisyonu alıyor ama ilerleyemeyince pat düşüyor bugün sürünürken bi anda kendi kendine oturur pozisyona geçti yapabildiğini anlayınca sabahtan beri yapıyor artık
Susamış olabilirmi sıcakmı oldugunuz yer.biz tatildeyiz burası acayip sıcak.gece emdikten sonra yatagina koyunca mizikliyor azicik su icirip ozaman yatiriyorum uyuyor geriZor oluyor ya bende tamamen örtüsüz bırakıyorum aynı şekilde odayı serinletiyorum bir nebze faydası oluyor baktim atak dönemi de değilmiş gündüz de mutsuz olsa bir sıkıntı var diycem ama gündüz iyi uykuya geçerken zorlanıyor gece de uyandığında yeniden zor dalıyor
Ben nisandan beri uyku nedir bilmiyorum 4. Ay atağı kalıcı kaldı dün gecede uyandı 2 de 3.30 a kadar uyumadı gündüzde direnerek uyuyor uykusu var ama uyumak istemiyor değişik birşey :?Zor oluyor ya bende tamamen örtüsüz bırakıyorum aynı şekilde odayı serinletiyorum bir nebze faydası oluyor baktim atak dönemi de değilmiş gündüz de mutsuz olsa bir sıkıntı var diycem ama gündüz iyi uykuya geçerken zorlanıyor gece de uyandığında yeniden zor dalıyor
Bizimde ayniydi hersey duzenliydi 1 haftayi gecti bizde ayni durumayiz ilk disler cikarken oyleydi yine basladik bakiyorum dişten mi gelen biseyde yok komsum havlardan olabilir dedi ama klima aciyorum ortak sicakligini ayarliyorum zaten o kadar yoruldumki yanimda yatirmaya basladim dun yaninda yattigi halde bi o yana bi bu yana dönup durdu memede susuyor eee hu sefer de oyle alisacak napacam bilmiyorum hic derin uykuya gecemiyor bu aralarKızlar çok güzel oturmuş gece düzenimiz var ama bir süredir çok bozuldu gece ağlamaları arttı bi huzursuzluğu var
Akşam uyku saati 9 du emzirir koyardım uyurdu 3 4 saate bir emmek için mizirdanirdi şimdi uykuya dalamıyor kucağıma alıyorum susuyor uyuyor derin derin bırakınca ağlıyor burda okurdum da şaşırırdım acaba atak döneminde miyiz
Gece de sık uyanıyor bi kaç gündür yoruluyorum moralim bozuluyor bi de artık kocaman oldular kolum yoruluyor
Ne guzel işte kiz guzelligi var demeleri bizde erkek oldugunu bilsek bile eger cok guzelse kiz guzelligi var masallah deriz benim arkadasim inda aybi sizin gibiydi oglu herkes kiz sanardi magaza calisani bile buyrun efendim kiz reyonu burda derdi arkadasim gulerdi simdi masallah cok yakisikli bir erkek oldu 6 yasindaBurda (tatilde) oglumu hep kız sandilar.saclar bukle bukle olunca.fistik diyorlar garsonda kucuk hanimefendininyemeginide boyle birakıyım falan diyor.biriside kız guzelligi var dedi ☹ Babamizin hic hosuna gitmiyor.gidecek o saclar hemen keselim falan demeye başladı.Surat benzemiyor aslinda herkesler kiz saniyor hayir kiz olsa boylemi giydiririm pembis pembis cicili bicili giydiririm.hic tulumlarimixada bakmiyolar ya