2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bu sene kızamık ek doz konulmuş. her yerde yapılmıyor. sanırım vakasal durumlara göre öneriyorlar.

Bize 9. Ayda kızamık aşısı olacak dedi hemşire. 3 4 yıldır yapıyoruz demisti

Süpersin tesekür ederim

Tesekurler❤

9. Aya ek doz konmuş aslında artık Türkiye de kızamık nerdeyse bitmişti ama çok fazla aşısız göçmen gelmiş olunca vakalar artmış bebeklerde de o yüzden isteğe bağlı olarak yapıyorlar içinde yumurta proteinleri olan bir aşı olduğu için yumurta yememiş yada alerjisi olan bebeklerde hastanede yapılıyor dedi ebemiz 1 yasa kadar yumurta aki yedirilmedigi için o yüzden ben beyazını da sarısını da verdim bebegime aşı stresi yaşamamak icin

Ben de geçen gün patates tostu yapacakken ,sarisini ayırmayı unutmusum, hepsini katmışım, yerken hatırladım ama dedim nolcak yesin, baktım bisi olmadı şükür..

Ay bugün benimkiler de girdiler balkonda pek yordu su hepsini de bu günlük büyükler de heves ettiler

Bu hafta çok huysuz oldugumuz için buralara bakamadım
blw artı kendim mi yedireyim onu mu tavsiye edersin biz daha yeni yemege başladık 3 gün sonra sekiz aylık olacak yemege geç başladı benim ki

Bu hafta çok huysuz oldugumuz için buralara bakamadım
blw artı kendim mi yedireyim onu mu tavsiye edersin biz daha yeni yemege başladık 3 gün sonra sekiz aylık olacak yemege geç başladı benim ki
bence en azından alıp ağzına götürme becerisini kazanana kadar blwyi çok düşünmeyin.ben 9.aydan sonra tam olarak blw düşünüyorum. şu an kendim yediriyorum ama önüne birşeyler koyuyorum onlarla da oyalanıyor ağzına götürmek için çabalıyor

Ben hamileykem kan sulandirici ve hap kullaiyordum biontek oldum ama kullanmadim valla haberimde yoktu zaten biseyde olmadi cok sukur cnm yarin 2.dozumu olcam.sorunsuz atlatirim ins

Herseyi kararinda yapmak gerek sanirim blw yaparken diger ogunde corbada yedirmeye alistirmak gerek sanirim benimki hic ugrasmak istemiyo cok nadir agzina goturuyor cogu yerde sivi seyleri daha cok seviyor cignemeye bile useniyo tembel kizim

Herseyi kararinda yapmak gerek sanirim blw yaparken diger ogunde corbada yedirmeye alistirmak gerek sanirim benimki hic ugrasmak istemiyo cok nadir agzina goturuyor cogu yerde sivi seyleri daha cok seviyor cignemeye bile useniyo tembel kizim
Bu böcüklerin hepsi bir başka

Kızlar tatile gidecek olanlar bebeğinizi havuza sokmayı düşünüyor musunuz? Yoksa sadece deniz mi ? Uzun kollu uv korumalı mayo alan var mı ben bi turlu bulamıyorum.. güneş koruyucu ne aldınız

Kızlar tatile gidecek olanlar bebeğinizi havuza sokmayı düşünüyor musunuz? Yoksa sadece deniz mi ? Uzun kollu uv korumalı mayo alan var mı ben bi turlu bulamıyorum.. güneş koruyucu ne aldınız
Bayramdan sonraya tatil düşüncemiz kısa süreli denize girer havuza sokmam çünkü evdeki şişme havuzda bile boyunluk olduğu halde ağzını acıyor suyu yalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…