- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Veriyorum canım suSusamış olabilirmi sıcakmı oldugunuz yer.biz tatildeyiz burası acayip sıcak.gece emdikten sonra yatagina koyunca mizikliyor azicik su icirip ozaman yatiriyorum uyuyor geri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veriyorum canım suSusamış olabilirmi sıcakmı oldugunuz yer.biz tatildeyiz burası acayip sıcak.gece emdikten sonra yatagina koyunca mizikliyor azicik su icirip ozaman yatiriyorum uyuyor geri
Yakında kızım diye sevmeye başlıcamBugün biriside baktı baktı kız çocukları daha uysal oluyor dedi.Dedim erkek nasıl şaşırdı.Kızım yokki 2 tane oğlum varNe guzel işte kiz guzelligi var demeleri bizde erkek oldugunu bilsek bile eger cok guzelse kiz guzelligi var masallah deriz benim arkadasim inda aybi sizin gibiydi oglu herkes kiz sanardi magaza calisani bile buyrun efendim kiz reyonu burda derdi arkadasim gulerdi simdi masallah cok yakisikli bir erkek oldu 6 yasinda
Alerjik gidalar haric ben herseyi veriyorum artık.Tatilde iyide oldu.bugün etli bamya pilav cacık kavun karpuz vardı ondan verdim yediDünde azıcık ciy domates verdim onuda yedi.Yedigimiz herseyden istiyor bende tadimlik azicik veriyorum.Çok sukur alerjik birsey olmadı.Kizlar dr geldik bugun kilosu 9.850 gr boyu 70.5 olmus ...yumurtayi ceyrekten yarim a cikardi ..balik tavuk et ispanak pazi enginar seftali kayisi karpuz kavun a izin verdi tarhana domatessiz olmak kosulu ile icebilir ddedi.ve sinekler icin hem issirmasin diye hemde issirinca surmek icin ayri ayri krem ve sprey verdi.el cirpiyor kapiyi tiklatiyor ve bu almis bu pisirmis vardi ya parmak oyunu onu yapmaya calisiyor..geri geri emekliyor...anne mama meme diyor...kuvette tutunarak poposunu kaldirmaya calisiyor..
Aman allah korumus bebisi bizde yasadik ilk düşmemizi besgin üst katindaydi ayaga kalkinca yerde buldu kendini yavrum allahtan bisey olmadi.simdide çekmeceleri açıp parmaklarini sıkıştırıyorGünaydın kızlar maşallah büyüyor bebeklerimiz konuşmaya başlamış çoğu. Biride biziz nennenne anneanne baba anne gel diyor gece uyanıyor bir on defa . Gaz sancısı bitmedi gitti . Diş hala cikarmadi normal mi. Bide biz ilk dusmemizi yaşadık yüksekten düştü kuzum .şükür birşey yok hareketlendi iyice kalkmaya çalışıyor surekli
Maşallah kuzuma hâlâ atamadım üstümden o görüntüyü rabbim kimseye yaşatmasınAman allah korumus bebisi bizde yasadik ilk düşmemizi besgin üst katindaydi ayaga kalkinca yerde buldu kendini yavrum allahtan bisey olmadi.simdide çekmeceleri açıp parmaklarini sıkıştırıyor
Masallah canim bizimkide bi kac gundur koltugu tutup kalkiyor bir iki adim atiyor pat düsuyor poposu aciyor agliyor ben yakalamaya calisiyorum bazen yetişemiyorum surekli bi kalkma cabasindaydi kalkincada guluyor ben basardim der gibibalik dondurulmusmu veriyorsun ben henuz vermedim bu hafta verecem bakalim somonalacam dondurulmus NorveçSlm.kızlar, biz de dün 8. Ay da kontrole götürdük, menenjit aşısı olacaktı 7. Ayda geç kaldık bu aya sarktı. Bu ay 450 gr almış, 2 cm de uzamış. Dr gayet yeterli dedi, normalde yaşında doğum kilosunun 3 katına ulaşmasını bekleriz ama bu ayda ulaşmış gayet yeterli dedi.
Şimdi kızım sürünerek ilerliyor, o sırada oturma.pozisyonuna geçiyor. Bi yerden tutunup kalkmaya yeni yeni başladı sayılır. Va va, annan, ab ba gibi sesler çıkarmaya başladı.
Kıyma ve tavuk yemeye başlamıştı ortalama 1 aydır . Bugün ilk defa balık da verdik, doktor balık yerse balık yağına ihtiyaç yok dedi. D vitamini ve demir damlasına devam dedi.
Bu arada 9. Aydaki aile hekimindeki kızamık aşıyı yaptırmasanız da olur dedi. O ek.koyulmuş bi asi imis, zaten aynısı 1 yaşında olacak ,şimdi.salgin vs yok dedi.
Şimdilik.bizden haberler bu.kadar
Maşallah maşallah yaşına gelmeden yürüyebilir.Slm.kızlar, biz de dün 8. Ay da kontrole götürdük, menenjit aşısı olacaktı 7. Ayda geç kaldık bu aya sarktı. Bu ay 450 gr almış, 2 cm de uzamış. Dr gayet yeterli dedi, normalde yaşında doğum kilosunun 3 katına ulaşmasını bekleriz ama bu ayda ulaşmış gayet yeterli dedi.
Şimdi kızım sürünerek ilerliyor, o sırada oturma.pozisyonuna geçiyor. Bi yerden tutunup kalkmaya yeni yeni başladı sayılır. Va va, annan, ab ba gibi sesler çıkarmaya başladı.
Kıyma ve tavuk yemeye başlamıştı ortalama 1 aydır . Bugün ilk defa balık da verdik, doktor balık yerse balık yağına ihtiyaç yok dedi. D vitamini ve demir damlasına devam dedi.
Bu arada 9. Aydaki aile hekimindeki kızamık aşıyı yaptırmasanız da olur dedi. O ek.koyulmuş bi asi imis, zaten aynısı 1 yaşında olacak ,şimdi.salgin vs yok dedi.
Maşallah valla senin bebise benimki daha donemiyor bile 18 gün sonra 8 aylik olucak ama belki ondan sonra döner ek gıda da yemiyor hemen kusuyör geri napsam bilemedim siz zorlandiniz mi peki ek gıda daSlm.kızlar, biz de dün 8. Ay da kontrole götürdük, menenjit aşısı olacaktı 7. Ayda geç kaldık bu aya sarktı. Bu ay 450 gr almış, 2 cm de uzamış. Dr gayet yeterli dedi, normalde yaşında doğum kilosunun 3 katına ulaşmasını bekleriz ama bu ayda ulaşmış gayet yeterli dedi.
Yok canim dondurulmuş balık vermedim ben hiç büyük kızıma. Levrek aldik direk mangalda yaptık ve o şekilde ilk gün 1 tatlı kaşığı kadar verdim.Masallah canim bizimkide bi kac gundur koltugu tutup kalkiyor bir iki adim atiyor pat düsuyor poposu aciyor agliyor ben yakalamaya calisiyorum bazen yetişemiyorum surekli bi kalkma cabasindaydi kalkincada guluyor ben basardim der gibibalik dondurulmusmu veriyorsun ben henuz vermedim bu hafta verecem bakalim somonalacam dondurulmus Norveç
Canim hiç telas etme,ilk kızım da 7.5 aylıkken ilk kez dönmüştü ama öyle fildir fildir dönmeyi becermesi 9. ayı bulmuştu. Her çocuk farklı, gelişimi farklı.Maşallah valla senin bebise benimki daha donemiyor bile 18 gün sonra 8 aylik olucak ama belki ondan sonra döner ek gıda da yemiyor hemen kusuyör geri napsam bilemedim siz zorlandiniz mi peki ek gıda da
Cnm hangi taraf basiksa diger tarafa yatir...Merhaba kizlar 3 aylik bebegim var, siz daha tecrubelisiniz size bir konu hakkinda danismak istiyorum. Bebegimin kafasina doktor basik dedi, hatta direkt arkasi degil de bir tarafa dogru basik, oteki taraf duzgun, yani baktigimizda capraz duruyor yamuk duruyor arkasi. Bebeginde basiklik veya yamukluk tespit edildikten sonra duzelen oldu mu aranizda?
Evet 1 aydir oyle yapiyorum ama bir degisiklik yok hic duzelmeyecekmis gibi geliyorCnm hangi taraf basiksa diger tarafa yatir...
Benim oğlumun oyle sağ tarafı basik. Yogun bakimda hep o tarafa yatirmislar cevirmemisler ne kdr ugrastiysm düzelmiyor çünkü o taraf basik olduğu için otomatik o tarafa donuyo hep. 2 3 aylk zamanı kdr basik deil ama gene gözle bakınca belli. Oturmaya başladıkça duzelir diyolar bende onu bekliyorm açıkçası çünkü ne yaparsam yapayım kendi istediği tarafa donuyo. Dr da diğer tarafa yatir dedi başka da bi öneride bulunmadı acikcasi. Ztn artık yuzustu de yatiyo büyük ihtimal duzelir kendiligindenMerhaba kizlar 3 aylik bebegim var, siz daha tecrubelisiniz size bir konu hakkinda danismak istiyorum. Bebegimin kafasina doktor basik dedi, hatta direkt arkasi degil de bir tarafa dogru basik, oteki taraf duzgun, yani baktigimizda capraz duruyor yamuk duruyor arkasi. Bebeginde basiklik veya yamukluk tespit edildikten sonra duzelen oldu mu aranizda?
Ben minik tencere aldim.2 gunluk yapiyorum.Merhaba kızlar nasılsınız tatildi hastalıktı temizlikti derken yazamadım
Nasıl bebişler
Birsey soracaktım ben hergün taze hazırlıyorum oğlanın yemeklerini ama zor oluyor mesajla yapınca sıcakken kavanoza koysam onu iki gün yese olur mu
Bunu deneyen var mı
Bu arada geçen cuma menenjit aşısı olduk ve ilk defa ateşlendi bebeğim