2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar tatile gidecek olanlar bebeğinizi havuza sokmayı düşünüyor musunuz? Yoksa sadece deniz mi ? Uzun kollu uv korumalı mayo alan var mı ben bi turlu bulamıyorum.. güneş koruyucu ne aldınız
Havuza kendim de yıllardır girmiyorum hijyenik değil. Denize sokacağım. Mustela güneş kremini aldim mayo bi cok yerde bulunmuyo lcw alt üst şortlu mayo aldim yarim kol uzun kol bulamadim

Havuza kendim de yıllardır girmiyorum hijyenik değil. Denize sokacağım. Mustela güneş kremini aldim mayo bi cok yerde bulunmuyo lcw alt üst şortlu mayo aldim yarim kol uzun kol bulamadim
Yaa bende alayım zaten bembeyaz yavrum kızarmasın büyüklere de var mı yani büyük çocuklara ben kendim de uzun kollu giyiyorum ona rağmen yanıyorum kaşınıyorum

Herkese merhaba, kızım 7 buçuk aylık 6. Ayından itibaren ek gıda vermeye başladım ilk zamanlar verdiğim herşeyi yiyordu meraklı ve iştahlıydı ama şu son 1-2 haftadır ek gıdayı tamamen reddediyor daha önce severek yediği şeylere bile ağzını kitliyor. Bu aralar diş huzursuzluğu var ondan kaynaklı mıdır sizce, ne yapacağımı şaşırdım 1 kaşık bile yemek yediremiyorum sadece beni emmek istiyor sürekli. Zaten gün içinde de çok huzursuz bu sıralar, bir yandan zorlayıp tiksindirmek istemiyorum diğer yandan ek gıdayı unutur istemezse diye korkuyorum. Aynı durum başına gelen var mı aranızda neler yaptınız ?

bence en azından alıp ağzına götürme becerisini kazanana kadar blwyi çok düşünmeyin.ben 9.aydan sonra tam olarak blw düşünüyorum. şu an kendim yediriyorum ama önüne birşeyler koyuyorum onlarla da oyalanıyor ağzına götürmek için çabalıyor
Tam olarak bende aynısını yapıyorum blw yi amaçlayarak başlamıştım aslında yemiyor diyerek eline vermiştim sadece.

Eline verip minik minik agzına götürdüğü ile benim verdigim olunca biraz yemiş oluyor ☺️sadece ben verince agzını kapatıp kafasını çeviriyor 😄

yumurta beyazı ile ilgili araştırmalar güncellendi. 8.ay itibari ile denenebilir deniyor. biz 7.5aylığız beyazıyla yiyor omletlerini. hem 9.ayda kızamık koruyucı dozu var. yumurta alerjisi olanlara yapılmıyor. o sebeple beyazının o güne kadar denenmesi öneriliyor. domates ise pişince normal özelliğini kaybettiğinden kurallı verilebilir.d
Doktorumuz 7 aydan sonra yumurta akı ekleyebilirsin dedi kahvaltı ya katılıyorum.

Kızlar tatile gidecek olanlar bebeğinizi havuza sokmayı düşünüyor musunuz? Yoksa sadece deniz mi ? Uzun kollu uv korumalı mayo alan var mı ben bi turlu bulamıyorum.. güneş koruyucu ne aldınız
Decatlon ve hm gordum cnm uzun kollu mayo ...ben ilk sadece kilot mayo bez almistim.simdi alacagim uzun kollu...gidicegimiz yere bagli cnm ona gore havuza girip girmemeyi dusunuyoruz...gunes koruyucu biobayb aldim.cok uygun fiyata nisan ayinda almistim.simdi zam yapmislar...

Son düzenleme:
Herkese merhaba, kızım 7 buçuk aylık 6. Ayından itibaren ek gıda vermeye başladım ilk zamanlar verdiğim herşeyi yiyordu meraklı ve iştahlıydı ama şu son 1-2 haftadır ek gıdayı tamamen reddediyor daha önce severek yediği şeylere bile ağzını kitliyor. Bu aralar diş huzursuzluğu var ondan kaynaklı mıdır sizce, ne yapacağımı şaşırdım 1 kaşık bile yemek yediremiyorum sadece beni emmek istiyor sürekli. Zaten gün içinde de çok huzursuz bu sıralar, bir yandan zorlayıp tiksindirmek istemiyorum diğer yandan ek gıdayı unutur istemezse diye korkuyorum. Aynı durum başına gelen var mı aranızda neler yaptınız ?
sütünüz yetiyorsa zorlamayın bence vitaminleri de tamsa

Kızlar dogum yapalı hiç adet olmadim
18 gün önce 1 gün süren lekelenmem oldu adetim başlıyor sandim ama adet olmadim
Cevremde üstüne görme olayından bahsedenler var yada 1 gün süren yerleşme kanamasından
Ben sütüm koruyor diyip ona güvenmedim ama çok sağlam yöntemlerle de korunmuyoruz korkmaya başladım şimdi de olabilir mi ki

Bayramdan sonraya tatil düşüncemiz kısa süreli denize girer havuza sokmam çünkü evdeki şişme havuzda bile boyunluk olduğu halde ağzını acıyor suyu yalıyor

Decatlon ve hm gordum cnm uzun kollu mayo ...ben ilk sadece kilot mayo bez almistim.simdi alacagim uzun kollu...gidicegimiz yere bagli cnm ona gore havuza girip girmemeyi dusunuyoruz...gunes koruyucu biobayb aldim.cok uygun fiyata nisan ayinda almistim.simdi zam yapmislar...
Sagolun kizlar, havuzdan vazgevtim ben de aslinda girebilseler iyi olurdu denizden daha iyi eglenirlerdi ama hijyen önemli napalim..
Ben de mustela bebek kremi aldim bir yıl olduğu için onların kullanım süreleri biz de onu kullanalım diyorum boşa gitmesin bu sene bitsin..
Decathlonda buldum ben de sadece üst aldim alta su bez mayolardan giyer . Alt zaten çoğunlukla denizin altında.. decathlon baya ucuz kizlar aklınızda olsun ayninurunler trendyolda 2 katı neredeyse..

Cevremde üstüne görme olayından bahsedenler var yada 1 gün süren yerleşme kanamasından
Ben sütüm koruyor diyip ona güvenmedim ama çok sağlam yöntemlerle de korunmuyoruz korkmaya başladım şimdi de olabilir mi ki
sen deneyimli annesin cnm süt korur işi tamamen hikaye. bence test yaptırıp en azından bundan sonrası içün önlemini al derim ben.

Süt koruması diye birşey yok canım ya . Hemen test yap . Adet gormedende hamile kalınıyor malesef .

sen deneyimli annesin cnm süt korur işi tamamen hikaye. bence test yaptırıp en azından bundan sonrası içün önlemini al derim ben.
7 8 senedir korundugum şekilde korunuyorum ama annem felan böyle diyince korktum imkan vermediğimden test de yaptırmadım ama içine de kurt düşüyor adet olmayınca artık olmam gerekmez mi diyorum kendi kendime

Süt koruması diye birşey yok canım ya . Hemen test yap . Adet gormedende hamile kalınıyor malesef .
Biliyorum tabi ona güvenir miyim diğer çocuklarımda da uzun süre adet olmamıştım hatırladığım 6 ay kadar olmamıştım bilmiyorum ki ilk oğlumda daha mi fazla olmamıştım sanki bunda da öyle düşünüyorum derken 1 gün süren lekelenme aklımı karıştırdı

Canim ben ikisinde hemen oldun 3.de 40dan sonra lekelenmem oldu bitti daha hic olmadim 4.ayimda korktum test falan yaptim cok sukur negatif cikti bence hamile degilsindir ama sut korumuyo canim Rabbim isteyene versin insallah

Benimde sadece meyveleri yiyor cicibebeyle sebzeleri reddediyor 7.ayın içindeyiz napıcam bilmiyorum 😟

Benim kız 1 aydır sürünerek ilerliyor ama henüz tam emeklemeye geçemedi 😀 pozisyonu alıyor ama ilerleyemeyince pat düşüyor 😄😄 bugün sürünürken bi anda kendi kendine oturur pozisyona geçti yapabildiğini anlayınca sabahtan beri yapıyor artık 😍😍😍
😍😍😍benim oğlum da bayadır emeklerken bir bakıyorum oturmaya geçiyor 5 aydan beri sürünüyordu şimdi emekliyor

X