- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
Canim sizin yatağınızda deneme yaptir.. ben de yere koymuyorum çünkü bizimle oyun oynarken kendini arkaya küt bırakıyor ve biz tutuyoruz bunu oyun zannetti. İki kişilik yatak tam onlara göre ben yanında oturuyorum o yatakta rahatça dönüp oyuncaklara uzanmaya calisiyor. Kafasini çarpsa da acımaz. Hem de bizim yatak sert emekleyebilse üstünde rahat emeklerYa bende ögrensin diye emeklemeyi karinustu birakiyorum.Kut diye kafasini vuruyor yere korkuyorum birakamiyorum artik.cok kötü vuruyor.yumusak birseyin ustune biraksam bu defada gidemicek.siz nasil yapiyorsunuz.Bildigin yere kafa atıyor.kafayi kaldiriyor etrafa bakiyor bakiyor küt sert bir sekilde vuruyor yere.Napsamki hep oturtsammi destekli
Yok canım artık ben yiyorum kakada mukus ve kan yok. Deneye deneye açtım diyeti ama öyle çok tuketmiyorum. Az az kızımada veriyorum haftada bir kez oda ekmeğini baniyorum çok az ucu değiyor deneye deneye vermeye başlıyorum . Kızımda hafif egzema var Dr dedi . Baya kuru karın göğüs kısmı diğer yerleri bu kadar kuru degilVücuduna alerjen madde girdiği için karnını kasıyor canım süt diyetine devam ediyorsun değil mi
Cnm bepantol sensiderm öneririm ...Bir de sampuan ne kullanıyorsunGünaydın kızlarbirşey sorcam kızımın karnini çok kasıyor. Özellikle goguslerini yoluyor ya . Kuru cildi . Dr bir krem verdi onu kullanınca kasimiyir bir müddet oda uzun sürmüyor. Egzama için önereceğiniz krem var mi
Önceden Sebamed kullanıyordum 4aydir mustella . Vücudunu da sabunla ovuyorum ondan mı böyle kurudu bilmiyorumCnm bepantol sensiderm öneririm ...Bir de sampuan ne kullanıyorsun
sabun sürme. la roche lipikar önermişti bize cildiyeci doktor. hem şampuan hem vücut jeli yerine geçiyor. bir de kremi var. ama sürekli kullanmıyorsun. ara ara. sabun, deterjan konusunda uyardı biziÖnceden Sebamed kullanıyordum 4aydir mustella . Vücudunu da sabunla ovuyorum ondan mı böyle kurudu bilmiyorum
Muayenede kulağına gözüne başına cildine baktı biraz da kullanmadığımı söyledim ona binaen de galiba başla artık dedi hafif kansızlık başlar artık dedi 8 aya yaklaşınca beyaz bebek bebeğim cildini çok beyaz bulmuş da olabilir ama başladım şükür bi olumsuz etkisi de olmadıMerhaba canim , nasil anladi kansızlık başladığını.. Kan testinden mi yok öyle muayenede mi..
Ay sabunla vücudu ovulur mu Bebeğin asla yapma bunuÖnceden Sebamed kullanıyordum 4aydir mustella . Vücudunu da sabunla ovuyorum ondan mı böyle kurudu bilmiyorum
Ay yanlış yazmışım canım sampuanla ovuyorumAy sabunla vücudu ovulur mu Bebeğin asla yapma bunu
Ben mustela şampuan la fındık kadar yada biraz daha fazla elime alıp kafasına ve vücuduna şöyle bir sürüp duruluyorum sende mustafanin stelatopia sını al şampuan olarak
Yine de sade süt ve doğrudan yumurtaya dikkat edin egzema ve kuruluğu yapan bunlardır muhtemelenYok canım artık ben yiyorum kakada mukus ve kan yok. Deneye deneye açtım diyeti ama öyle çok tuketmiyorum. Az az kızımada veriyorum haftada bir kez oda ekmeğini baniyorum çok az ucu değiyor deneye deneye vermeye başlıyorum . Kızımda hafif egzema var Dr dedi . Baya kuru karın göğüs kısmı diğer yerleri bu kadar kuru degil
Dr mustelayi onermedi bize içindeki etken madde varmış. Ecovell kullaniyorum ben set aldim.sampuan vücut losyonu ve pişik kremini ...mustelayla başlamıştım değiştirdim.iyi geldi bizeÖnceden Sebamed kullanıyordum 4aydir mustella . Vücudunu da sabunla ovuyorum ondan mı böyle kurudu bilmiyorum
Biz gittik canım 5 günlüğüne kızım 4 yaşında iki çocukla çok tatil gibi olmuyor yanıma reflü yatağını ve anakucağını aldım ben biberon eözik kaşık cam rende öğlen akşam çorba içiriyordum sabah yumurta bene bisküvisi halleşiyordum yoğurt sebze çorbası hazırlamıştım ama dolap tam soğutmamıştı bozulduKızlarya tatile gidecekmisiniz.10 yasinda oglum var sıkıldım sıkıldım haklı cocuk 4 duvarin arasinda ders ders.Hayir gitsek ayri gitmesek ayri.kücük bebekle otelde nasil olur bilemedim.giden varmi böyle kucuk bebekle zor oluyormu.ilk oglumda denize gittigimizde 2 yasindaydi oynamayi falan biliyordu.bu daha 8 aylik bana kalsa hic gitmek istemiyorum ama diger oglumda isyanlarda.
Tam tarif verebilir misin canım ben bi türlü kıvam tutturamıyorum.birde kızarttık mı önce haşladın mıkızlar ben dün et verdim ilk defa iki kere çekilmiş yağsız sinirsiz kuzu kıyma.. sogan kıyma kimyon sarımsak ve yumurta sarısı ve galete unu kattım yogurdum.minik köfteler yaptim.4 tane yedi bugünde 6 tane sukur çok sevdi gibi ...
Yarim kilo kıyma 1 Orta boy soğan 1 diş sarımsak ve yumurta sarısı , kimyon çok az ve 1 çay bardağı galeta ununu azar azar kattım.bu arada elimi islatarak 5 dakika yogurdum.top top yaptim..tereyağı erittim.havuc patates önden koydum kavurdum sicak su ekledim.sonra köfteleri koydum.kizartmadim cnm.Tam tarif verebilir misin canım ben bi türlü kıvam tutturamıyorum.birde kızarttık mı önce haşladın mı
Senin bebeğinde alerjiydi bağırsak tepkili alerji için bi ilaç önermiştin neydi geceleri uyumuyor artık çok fenayımKan ilacı biz şimdiye kadar kullanmadık
Bebeklerde 8. Aya kadar kansızlık gorulmesi çok nadir olurmuş bizimde 2 gün önce doktor çok hafif kansızlık başlamış damlaya başla dedi 2 gündür veriyorum 7 buçuk ayı geçtik bu arada kakada bebegimin huzurunu etkileyecek bir değişiklik olmadı bazen kaka rengini siyahlastiriyor diyorlar bizde o da olmadı
Ay canim bnm yaa hala devam ediyor mu bizim alerjimiz gece huzursuzluğu ve ağlamalar 4 ayda bitti kaka sayısı ve sulu kaka da klaire labs infant probiyotik le geçti bizim sulu kakamiz vardı günde 6 kez falan önceleri daha çoktu mukusluydu bu bir ilaç değil hipoalerjenik probiyotik cok zengin içerikli bebeklerde 2 yaşına kadar kazandırılan probiyotikler ömür boyu bağırsak florasını güçlendiriyor koruyorSenin bebeğinde alerjiydi bağırsak tepkili alerji için bi ilaç önermiştin neydi geceleri uyumuyor artık çok fenayım
Çok sağol canım afiyet olsun bebişe en kısa zamanda bende yapıcamYarim kilo kıyma 1 Orta boy soğan 1 diş sarımsak ve yumurta sarısı , kimyon çok az ve 1 çay bardağı galeta ununu azar azar kattım.bu arada elimi islatarak 5 dakika yogurdum.top top yaptim..tereyağı erittim.havuc patates önden koydum kavurdum sicak su ekledim.sonra köfteleri koydum.kizartmadim cnm.
Canım en son deniyorum demiştin ondan sonra konuşamadık iyi mi probiyotik . Bide nerden aldin dış ambalaji yada şişenin resmini atar mısın .Ay canim bnm yaa hala devam ediyor mu bizim alerjimiz gece huzursuzluğu ve ağlamalar 4 ayda bitti kaka sayısı ve sulu kaka da klaire labs infant probiyotik le geçti bizim sulu kakamiz vardı günde 6 kez falan önceleri daha çoktu mukusluydu bu bir ilaç değil hipoalerjenik probiyotik cok zengin içerikli bebeklerde 2 yaşına kadar kazandırılan probiyotikler ömür boyu bağırsak florasını güçlendiriyor koruyor
Klaire labs infant 4 5 ay çok rahat gidiyor parası 300 tl aylık 60 70 tl ye gelmiş oluyor biogaia 80 90 tl bir ay bile gitmiyor bu şekilde düşünürsen uygun bile gelmiş oluyor
Valla artık ona yoruyorum 3 aydır geceleri uyku nedir bilmiyorum bağırarak uyanmalar zor uyumalar hemen etki ediyormu gidiyim aliyimAy canim bnm yaa hala devam ediyor mu bizim alerjimiz gece huzursuzluğu ve ağlamalar 4 ayda bitti kaka sayısı ve sulu kaka da klaire labs infant probiyotik le geçti bizim sulu kakamiz vardı günde 6 kez falan önceleri daha çoktu mukusluydu bu bir ilaç değil hipoalerjenik probiyotik cok zengin içerikli bebeklerde 2 yaşına kadar kazandırılan probiyotikler ömür boyu bağırsak florasını güçlendiriyor koruyor
Klaire labs infant 4 5 ay çok rahat gidiyor parası 300 tl aylık 60 70 tl ye gelmiş oluyor biogaia 80 90 tl bir ay bile gitmiyor bu şekilde düşünürsen uygun bile gelmiş oluyor
Biz de 6 aylığiz ek gıda taşımlarına yeni basladik ama malesef umduğum gibi gitmiyor.. ne verirsem vereyim reddediyor. Kasığa ağzını açmıyor tadına bile bakmıyor.. bu şekilde nasıl ilerlerim bilmiyorum zorla ağzına sokuyorum ağlıyor..yemezsede ben agliyorum çok çaresisin lütfen yardimmmbenimki reddediyor bütün sebzeleri anca alıp dişlerini kaşıyor