2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yapıyorum valla ama sanki daha uzun sürede pişecek böyle
Pisti mi merak ettim..benim bahsettigim yuvarlak büyukler var metal süzgec gibi ama tel degil fotoda yükleyemiyorum ki telefondan olmuyor anlatabilmisimdir umarim

Kızlar kabak verdim ilk defa yemiyor ögürdü agladı nasıl sevcek benimki ikizlerde yogurtla baslamistim hic seve seve ilerlemistik bunda alerji var diye veremiyorumda yarın mi denesem aksam mı denesem

Kızlar benim buharda pişirme aparatım paslandı ya trendyoşdan aldım ama gelmesine daha var ben azcık suda haşlasam olmaz mı bugün kabak vereyim diyorum başka nasıl halledebilirim o gelene kadar
Sıkın ti olmaz canim yapabilirsin

Kızlar kabak verdim ilk defa yemiyor ögürdü agladı nasıl sevcek benimki ikizlerde yogurtla baslamistim hic seve seve ilerlemistik bunda alerji var diye veremiyorumda yarın mi denesem aksam mı denesem
Cnm kızımda ilk gun ogurdu yarın da yedir..zaten 1 çay kaşığı tadmasi yeterli.benim kızım küçük kase yiyor artık.

Çatlak kanı mukusa bulaşır mukusu boyamış gibi görünür nokta şeklinde olmaz alerji kani daha kılcal yada nokta şeklinde kakanin içinde olur canım

Canım çay kaşığı ile başla zaten yarın iki çay kaşığı verirsin obur gün 1 tatlı kaşığı sende var mı bülent sekerel in listesi ona göre devam edebilirsin

Çatlak kanı mukusa bulaşır mukusu boyamış gibi görünür nokta şeklinde olmaz alerji kani daha kılcal yada nokta şeklinde kakanin içinde olur canım
2 gün önce öyleydi mukusun icindeydi boyamis gibiydi hatta facede resimnpaylastim orda da catlak kani dediler bugünkunude paylastim onada catlak kani dedi valla anladim

Canım çay kaşığı ile başla zaten yarın iki çay kaşığı verirsin obur gün 1 tatlı kaşığı sende var mı bülent sekerel in listesi ona göre devam edebilirsin
kittenlyy nin paylastıgı demi var o bende of ya canım sıkıldı bak sen hangi face grubundasin acaba ordan baksaydım kakamızın durumuna

Nerden aldin canım resim açılmadı içeriğine bi bakım tekrar deneyip içeriğini attın mı bende alsam kuşuma
Aşçı annenin sitesinden aldım hepsi bebekler icin bicok ürün var bebek irmigi falan aldım.Benim bebegim tarhanayı cok sevdi icine 1 küp kapya biber salcası 1 küp ilikli kemik suyu 1 diş sarimsaginda 1/3ini koyup pisirdim cok severek yedi.Icinde bugday unu.tam bugday unu.kirmizi tatli biber.keci yogurdu varmış.Tabi bebegimize verdigimiz herseyi dikkatli vermeliyiz alerjiye karsi ilikli kemik suyunu daha once vermistim skntı olmadı.Alerjik bebekler icin sitede ayri bir tarhana ve başka ürünlerde var.Bakmak isteyen olursa açşı annenin sitesinden aldım netten.

Eklentiler

• 20210511_135647.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 20210511_135631.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…