2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Havuç haşlayıp verdiniz mi
Ben bir denedim dün ama sevmedi hic
Birde çok yumusamadi
En güzel balkabağı oldu yumusacik
Ama huysuzlandi o gün.
Bu sebzeler de alerji yapar mı ki
Benimki havucu sevdi ben ezince biraz da formül sütle kıvamını acmistim

Bende bu ay asm ye gittim asilarini orda yaptirdik 3 gun once.bugün biryeri ağrıyormuş gibi sızlar bir sekilde ağladı verdigim hicbirseyi yemedi acmadı ağzini biyeri ağriyor gibi.diş cikarirken boylemi oluyor diş olabilirmi dişte gorunmuyor ama
Canım olabilir bnm bebeğim henüz çıkartmadı diş. büyük çocuklarımın diş dönemi huzursuzluklarıni hatırlamıyorum olmadı gibi geliyor geç çıkarttılar belirtisiz çıkarttılar ama huzursuzluk iştahsızlık olur diyorlar

Darısida bize olsun insallah yaa..bizde yarin baslicaz ek gıdaya kabakla☺ canım sen 3 gün kuralını uyguladın mi
Yok canım 2 saat içinde cilt tepkisi en geç 12 24 saat içinde bağırsak tepkisi verirmiş zaten alerji olsa bülent hoca 1 günde geçiriyor sonraki besine ben 6 günde 6 besin tadına baktırdım sonra devam etmedim şimdi yazdığım gibi yoğurt denedik ben tek tek bebeğime verip güvenilirliğini tespit edip normal yemeklerden vereceğim inşallah

Okunuyor mu bilmiyorum..kitap hediye geldi bana tam labne tarifini okuyordum...avokado aldim ben de elmanın içine koydum yumuşasin diye...a101 de 6 TL di ,
Canim ben de labne yapmayı düşünüyordum. Zahmet olmazsa daha yakından çekebilir misin tekrar

Çok saol canım iyi oldu bunu yapayım ben
Bebek biskuvisi yaptin mi biseyler kemirmek istiyor oğlum arasira eline vermek için yapsammi yoksa hipp in tam organik bebek biskuvisi var ondan mi alsam şekeri de çok az diyor anneler
Canim ben en son şunu yaptım güzel.kivami oldu.

Eklentiler

• Screenshot_20210511-002243_Gallery.jpg
    Screenshot_20210511-002243_Gallery.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 40
Yaa canım cook sevindim inanki kendime olmus gibi.. hep aynı yollardan geçtiğimiz için.. kuzu yoğurt yiyor artık demek maasallah subhanallah.. 🧿🧿🧿
Ben o zaman bir gün patatesin üzeri soğan bir gün de domatesi bi deneyeyim. Maksat ayrı ayrı bi kere denemek olsun. Sonra senin dediğin bu yemeği yapacagim. Bulgura geçtiğimizde bu yemeği bulgurlu da yapabiliriz..
Pure yapmak hiç istemiyorum hatta hep iki is yapıyorum önce bi mutlaka çatalla ezip veriyorum uzunca deniyorum artık travma olmasin diye tekrar püre yapiyorum ama son bir iki keredir çatalla ezmeyi de kabul etti sanki.. hayalim senin bıttırık gibi yemesi insaallah.. ben daha sut diyetimi açmadım. Önce bir kendim açayım bebegin bağırsakları alışsın bir ay sonra yoğurt falan deneyeyim değil mi.. sen ne düşünüyorsun..
Aynen süt grubunu önce sen aç bi proteinlerle tanışsın senin sütünden sonra kendine verirsin bebeğinin ona da süt merdiveni var basamaklara uyarak vermek gerekiyor diyeti de çok uzatma hayvansal proteinlere ihtiyacı var bebeğinin ve seninde
Bende aynı senin dediğini düşünüyorum ve yapıyorum her besini tek başına veriyorum tepki yok mu yaziyorum onu güvenli gıdalara karışımlarda yemeklerde kullanmak üzere güvenli gıdaları tesbit edip ilerde bunlarla yapılan yemekleri rahat vereyim diye
Püre hiç yapma canım baktın yutamıyor çatalla biraz daha ez öyle ver zamanla alisacak

Cok sağol canim senin gönderdiğin bulent beyin listeleri 3 haftalik var bende. Ben biraz yavaş gidiyorum bir hafta bitti tatlı patatesi pirinci yeni deniyorum .. insaallah çatalla ezmeyi de kabul eder.. brokolili sevdi mi onu da çökerek ediyorum cocuklar sevmiyor ya genelde.. kuzu eti kiyma da girince artık çok güzel tarifler uretebilirsin.
Insaallah iştahlı a yer topaç gibi olurlar bebikler😍
Canım senin bebsin kakasinda kan da var dı dimi..bende gördum catlak kanıydı galiba anestolla hamazic kullaniyorum iki gundür kan yoktu simdi tekrar kakasini ederken ikindi biraz nokta seklinde gelmis.ek gidayada baslicam simdi nasil ayirt edicem kan gelirse falan

Bunlari kullan canım insaallah gecer .. geçmezse kortizon krem veriyorlar bir iki.suruste geciyor.. benim bebegimin de boynu iki kere cok fazla pisti gibi oldu.. alerjiden de oluyordu galiba maalesef geçmedi. Ben coresatin ve bepantol sensiderm kullanmıştım.. en sonunda kortizonlu kremi kullanmak zorunda kaldım..
İnşallah o noktaya gelmez havalar ısındı ya heralde ondan

Kızlar benim buharda pişirme aparatım paslandı ya trendyoşdan aldım ama gelmesine daha var ben azcık suda haşlasam olmaz mı bugün kabak vereyim diyorum başka nasıl halledebilirim o gelene kadar

Kızlar benim buharda pişirme aparatım paslandı ya trendyoşdan aldım ama gelmesine daha var ben azcık suda haşlasam olmaz mı bugün kabak vereyim diyorum başka nasıl halledebilirim o gelene kadar
Ben direkt az suda hasladim aparat benim de yok gayet güzel oldu
Kabagimda yumuşaktı çok sevdi

Canım makarna süzgecin var mi metal kevgirde diyorlar onunlada olur

Günaydın , sizinle bi tarif görseli paylaşmak istedim , henüz denemedim ama ilk fırsatta yapacağım gayet basit görünüyor , lor , labne ve peynir altı suyunu aynı anda elde etmiş oluyorsunuz bu tarifler

Eklentiler

• A7F85565-5A96-4AD9-97DB-0C69EA4ACB49.jpeg
    A7F85565-5A96-4AD9-97DB-0C69EA4ACB49.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 33
  • D8DB6128-143C-4F37-9EBA-C6179C461BE3.jpeg
    D8DB6128-143C-4F37-9EBA-C6179C461BE3.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 22
  • A829DDFB-56C4-4EA4-84E6-6C71BB567DDF.jpeg
    A829DDFB-56C4-4EA4-84E6-6C71BB567DDF.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 121DE166-0439-4FC2-A2C1-6F4F3B3CEAC9.jpeg
    121DE166-0439-4FC2-A2C1-6F4F3B3CEAC9.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 829327CA-3342-4604-8748-202CBD39B91B.jpeg
    829327CA-3342-4604-8748-202CBD39B91B.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 17
  • E13FAEA5-C2D9-45BD-8C15-128AE72A64D5.jpeg
    E13FAEA5-C2D9-45BD-8C15-128AE72A64D5.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 27B56588-AFB5-4108-828C-F66B4E2A685F.jpeg
    27B56588-AFB5-4108-828C-F66B4E2A685F.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın , sizinle bi tarif görseli paylaşmak istedim , henüz denemedim ama ilk fırsatta yapacağım gayet basit görünüyor , lor , labne ve peynir altı suyunu aynı anda elde etmiş oluyorsunuz bu tarifler
Canım bu peynir altı suyunu koyduğun poşetin adı ne heryerden görüyorum da

X