2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aşçı annenin sitesinden aldım hepsi bebekler icin bicok ürün var bebek irmigi falan aldım.Benim bebegim tarhanayı cok sevdi icine 1 küp kapya biber salcası 1 küp ilikli kemik suyu 1 diş sarimsaginda 1/3ini koyup pisirdim cok severek yedi.Icinde bugday unu.tam bugday unu.kirmizi tatli biber.keci yogurdu varmış.Tabi bebegimize verdigimiz herseyi dikkatli vermeliyiz alerjiye karsi ilikli kemik suyunu daha once vermistim skntı olmadı.Alerjik bebekler icin sitede ayri bir tarhana ve başka ürünlerde var.Bakmak isteyen olursa açşı annenin sitesinden aldım netten.
Aşçı anne den bende ek gıda alışverişimi yaptım , tavsiye ederim

Kızlar bu bebek suları da kaynatılır mı

Eklentiler

• 571C6054-F089-41AF-A55D-D6FC5F679F10.jpeg
    571C6054-F089-41AF-A55D-D6FC5F679F10.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu akşamki çorbasında patates, kabak, kapya biber, soğan, pirinç var kuzumun . Yarım kaseye yakın içti. Ben kahvaltı kısmında cesitlendirmede zorlaniyorum. 1 Ay oldu ek gıdaya geçeli. Bizim gibi olan varsa neler yapıyor paylaşırsanız sevinirim.
20210511_162928.jpg

Bu arada ben şu tarhanadan aldım ama benim kız pek sevmedi bunu nedense. Tadı baya tatsız geldi bana da. Sizlerin tarhanasinin tadı nasıl acaba ?
20210511_173412.jpg

Bu akşamki çorbasında patates, kabak, kapya biber, soğan, pirinç var kuzumun . Yarım kaseye yakın içti. Ben kahvaltı kısmında cesitlendirmede zorlaniyorum. 1 Ay oldu ek gıdaya geçeli. Bizim gibi olan varsa neler yapıyor paylaşırsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2847154
Ilk basladiginda püturtlu mü verdin canım ben bugun basladim kabagi haslayip catalla ezdim versim yemedi ögürdü sürekli

kızlar lor yapacaksanız sütten değil yoğurttan yapmanız lazım. sütle yapınca başkalaşım olmadığı için direk süt vermiş gibi oluyorsunuz.

Eki Görüntüle 2847154
Yaw maşallah iyi veriyorsunuz ben bugün labne yapicam sonra netten bakıp bebek biskuvisi kendi rendelediğim meyveler patates felan veririm yumurta deneyince de yumurta sarısı veririm inşallah zaten emiyor biraz takviyelesin yeter

Ilk basladiginda püturtlu mü verdin canım ben bugun basladim kabagi haslayip catalla ezdim versim yemedi ögürdü sürekli
Ilk hafta nerdeyse pütürsüz kıvamda ezdim canim, sonra pütürlü kıvamda vermeye başladım. Çorbayı da şimdi öyle yapıyorum. Çatalla eziyorum pişince.

Yaw maşallah iyi veriyorsunuz ben bugün labne yapicam sonra netten bakıp bebek biskuvisi kendi rendelediğim meyveler patates felan veririm yumurta deneyince de yumurta sarısı veririm inşallah zaten emiyor biraz takviyelesin yeter
1 Ay i geçti artık canim bizim. Epey tadım da yaptık. Çorba tarzı benim de kolayıma gidiyor, o da sanki böyle daha çok sevdi gibi.

Eki Görüntüle 2847154
Sabah kahvalti aksam corba oglen ne veriyorsun biz bugün sabah 8de labne 1 tatli kaş. yarima yakin yumurta sarisi yarim avakado anne sutuyle kivam verdim yedi.10.30da elma armut 1er dilim cok az muz cam rendede yapip verdim bikackasik bundan yedi. 14de tarhana corbasi yedi.saat 17de 2 yemek kaş yogurt yedi.cok zorlamiyorum artik.yediği kardir diyip birakiyorum.bazen hic acmiyor agzini.hepsini toplasam 1 cay bardagini doldururmu bilmiyorum.gunde 2 cay bardagi kadar yiyebilir ek gida diyorlarya.benimki okadar yemiyor.hepsini bitiremiyor.kahvaltisina yulaf haslayip koyuyorum bazen 1 cay kas kadar iyice eziyorum yumurta labne 1 tane suda beklemis kayisi kurusu.bizde boyle durumlar.gunduzde 4 kere falan emiyor sanirim bu ara geceleride kalkiyor 2 bazen 3 kerw emiyor uyuyor.doymuyormu aksamda muhallebimi versem diyorum ama emsin istiyorumda

Sabah kahvalti aksam corba oglen ne veriyorsun biz bugün sabah 8de labne 1 tatli kaş. yarima yakin yumurta sarisi yarim avakado anne sutuyle kivam verdim yedi.10.30da elma armut 1er dilim cok az muz cam rendede yapip verdim bikackasik bundan yedi. 14de tarhana corbasi yedi.saat 17de 2 yemek kaş yogurt yedi.cok zorlamiyorum artik.yediği kardir diyip birakiyorum.bazen hic acmiyor agzini.hepsini toplasam 1 cay bardagini doldururmu bilmiyorum.gunde 2 cay bardagi kadar yiyebilir ek gida diyorlarya.benimki okadar yemiyor.hepsini bitiremiyor.kahvaltisina yulaf haslayip koyuyorum bazen 1 cay kas kadar iyice eziyorum yumurta labne 1 tane suda beklemis kayisi kurusu.bizde boyle durumlar.gunduzde 4 kere falan emiyor sanirim bu ara geceleride kalkiyor 2 bazen 3 kerw emiyor uyuyor.doymuyormu aksamda muhallebimi versem diyorum ama emsin istiyorumda
Masalalh size canim, bizim 3 öğün gibi veriyorum toplasan. Sabah 10.30 civarı kahvaltı tarzı, öğlen ya da akşam yoğurt öğünü, akşam üstü de çorba. Meyvesini bazen tek veriyorum bazen de yoğurtla beraber.

X