- 25 Ocak 2023
- 2.472
- 2.411
- 30
Bencede bak kuzum bilseydim bende alırdım benim ne olacağı belli değil şuan çünkü sen temkinli olTamam kuzum o zaman e bebeğe gidince bir bakayım ben o mamaya. Görevliye sorarım en kötü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede bak kuzum bilseydim bende alırdım benim ne olacağı belli değil şuan çünkü sen temkinli olTamam kuzum o zaman e bebeğe gidince bir bakayım ben o mamaya. Görevliye sorarım en kötü.
Biz aynı haftada mıyız seninle 37+1 im ben de . Kızımın da dogum günü 27 kasım bakalım oglusunki ne zaman olcakBenimde bugün 37.hafta kontrolüm vardı arkadaşlar. 27 kasıma gün verdi içim bi acayip oldu. Korku mu desem, telaş mı desem resmen modum düştü
Migros'ta var canım evet. Hipp Combiotic Organic düşünüyorum ben onun da var mesela. Süt şişesi gibi karton kutuda. Gözünde canlanması için foto ekleyeyim bak. Ama bu eklediğim 3 numara olan sen 1 numarasına bakarsın. Bu arada anlamadığım bir biçimde daha pahalılar oysa daha ucuz olmalı sanki toz formundan daha çok mama çıkarmış gibi.Tamam kuzum o zaman e bebeğe gidince bir bakayım ben o mamaya. Görevliye sorarım en kötü.
bir kaç kişi crocs aldık canımkızlar bana hastane için terlik önerebilir misiniz eksiklerime bakarken olmadığını fark ettim
Benim doktorum da 39 haftayı öngörüyordu hep doğum için. Çok da sağlıklıymış güzel tarih seçmişsiniz canım. Erkenci davranmazsa minik kuş O aralar doğuran doğurana olur zatenBenimde bugün 37.hafta kontrolüm vardı arkadaşlar. 27 kasıma gün verdi içim bi acayip oldu. Korku mu desem, telaş mı desem resmen modum düştü
Evet canım ben de 37+0'm bugün. Doktor gün falan bişey söylemedi o zaman sana. Bana direk 25inden itibaren seç bi gün dediBiz aynı haftada mıyız seninle 37+1 im ben de . Kızımın da dogum günü 27 kasım bakalım oglusunki ne zaman olcak
Evet canım. Zaten uygulamaya göre de 5 aralıktı sanırım muhtemel doğum tarihi. Çok erken olmayacak o yüzden tabi kanama, su gelmesi falan olmazsa bu arada. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepsi sağlıkla gelsin yavrularınBenim doktorum da 39 haftayı öngörüyordu hep doğum için. Çok da sağlıklıymış güzel tarih seçmişsiniz canım. Erkenci davranmazsa minik kuş O aralar doğuran doğurana olur zaten
Sezeryan mı olacaksınEvet canım ben de 37+0'm bugün. Doktor gün falan bişey söylemedi o zaman sana. Bana direk 25inden itibaren seç bi gün dedi
Evet canım. Benim çatım uygun değil. Bunu daha önce ölü doğum yaptığım zamanki doktor da demişti. Ordan da biliyorum. Bu doktor da söyledi.Sezeryan mı olacaksın
Hiperaktif olmak aman çamaşır yıkıyım aman bulaşık yıkıyım. Bu arada çamaşır yok gidip dolaptan alıyorum deterjan koksun diye yıkıyorum falan tam bir ruh hastasına bağladım sosyalleşemiyorum enerjimi atamıyorum şuan evde oyüzden çok iş yapmaya başladımHazırlık falan mı yapıyorsun ne o kadar seni yatırmayan acil durum?
Anladım sağlıkla kavuş bebeğine. Bende daha 25 Kasım da çatı muayenesi olacağım bakalım zaman hepimiz için daraldıEvet canım. Benim çatım uygun değil. Bunu daha önce ölü doğum yaptığım zamanki doktor da demişti. Ordan da biliyorum. Bu doktor da söyledi.
Aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evet ya kasımın ortasındayız elbet gelecek artık bu bebişlerAnladım sağlıkla kavuş bebeğine. Bende daha 25 Kasım da çatı muayenesi olacağım bakalım zaman hepimiz için daraldı
Hayırlı olsun maşallah aminnn kaç haftalık doğum yaptın ❤Çok şükür kızlar kavuştum kızıma sabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına
Trendyol link atayım mıııLohusa tacı ve terliği alanlar nereden aldınız
Üreme mi olmuş?İdrar kültürü hakkında bilgisi olan var mı yaptıran?
Evet ya yeni doktor kan idrar hepsini yaptı yeni çıktı test sonucu akşam üstü yazdım geri dönmedi başına gelen var Mı diye sorayım dedim galiba normal doğumda bebeğe zararlı bir bakteri tam bilgim yok tabi doktor yorumunu bekliyorumÜreme mi olmuş?