Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
kızlar bana hastane için terlik önerebilir misiniz eksiklerime bakarken olmadığını fark ettim 😅

Tamam kuzum o zaman e bebeğe gidince bir bakayım ben o mamaya. Görevliye sorarım en kötü.
Migros'ta var canım evet. Hipp Combiotic Organic düşünüyorum ben onun da var mesela. Süt şişesi gibi karton kutuda. Gözünde canlanması için foto ekleyeyim bak. Ama bu eklediğim 3 numara olan sen 1 numarasına bakarsın. Bu arada anlamadığım bir biçimde daha pahalılar oysa daha ucuz olmalı sanki toz formundan daha çok mama çıkarmış gibi.

Eklentiler

• IMG_4786.png
    IMG_4786.png
    376,2 KB · Görüntüleme: 22
Benimde bugün 37.hafta kontrolüm vardı arkadaşlar. 27 kasıma gün verdi 🥲🥲 içim bi acayip oldu. Korku mu desem, telaş mı desem resmen modum düştü😬
Benim doktorum da 39 haftayı öngörüyordu hep doğum için. Çok da sağlıklıymış güzel tarih seçmişsiniz canım. Erkenci davranmazsa minik kuş 😍 O aralar doğuran doğurana olur zaten 😍😍

Benim doktorum da 39 haftayı öngörüyordu hep doğum için. Çok da sağlıklıymış güzel tarih seçmişsiniz canım. Erkenci davranmazsa minik kuş 😍 O aralar doğuran doğurana olur zaten 😍😍
Evet canım. Zaten uygulamaya göre de 5 aralıktı sanırım muhtemel doğum tarihi. Çok erken olmayacak o yüzden☺️ tabi kanama, su gelmesi falan olmazsa bu arada. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏 hepsi sağlıkla gelsin yavruların 🙏

Hazırlık falan mı yapıyorsun ne o kadar seni yatırmayan acil durum?
Hiperaktif olmak aman çamaşır yıkıyım aman bulaşık yıkıyım. Bu arada çamaşır yok gidip dolaptan alıyorum deterjan koksun diye yıkıyorum falan tam bir ruh hastasına bağladım 😂😂 sosyalleşemiyorum enerjimi atamıyorum şuan evde oyüzden çok iş yapmaya başladım

Evet canım. Benim çatım uygun değil. Bunu daha önce ölü doğum yaptığım zamanki doktor da demişti. Ordan da biliyorum. Bu doktor da söyledi.
Anladım sağlıkla kavuş bebeğine. Bende daha 25 Kasım da çatı muayenesi olacağım bakalım zaman hepimiz için daraldı

Çok şükür kızlar kavuştum kızıma 🥰🥰 sabah 10 gibi doğdu biraz ağrım var oda normal tabiki ağrı kesici ile yatıştırıyorlar bebiş 2800 doğdu biraz ağlak tabi süt çok gelmiyor damla damla geliyor oda ona yetmedi hastane mama verdi şırıngayla şekeri düşmesin diye ama o sarı sütüde emdi aldı yani biraz önce yürüttüler zordu ama yürüdüm ara ara yine yürümemi söylediler çabuk iyileşmek adına şimdilik haberler böyle darısı sağlıkla doğum bekleyenlerin başına 🥰🥰
Hayırlı olsun maşallah 🧿 aminnn🙏🏻 kaç haftalık doğum yaptın ❤

Cildim artık tolere edemez hale geldi gebeliği yaaa bugüne kadar yine iyi ilerledik de kuruluk her yerimi esir almış durumda. Sırtım bile denizde yanmışım gibi kurumaya başlamış. Bir kremlemediğim sırtım vardı duş sonrası ona da başladık krem sürmeye. Abartısız saçlarımdan topuklarıma kadar her karışı kremliyorum yağlıyorum ona rağmen pul pul her yerim 😒

X