2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben bunları versem doyar emmez bnm oğlan daha yetiyorken sütüm böyle cok vermek beni korkutuyor oyalanip duruyorum

Bakalim cnm ilac kullaniyoruz beslenmesinide arttirdim.ama sipa simdide naz yapiyo ek gida reddetmeye basladi az yerse sut veya mama takviyesi yapiyorum ins saglik problemi olmasin yeterki yoksa zaten toplu bir bebek cnm takilmam yani kilosuna

Ben bunları versem doyar emmez bnm oğlan daha yetiyorken sütüm böyle cok vermek beni korkutuyor oyalanip duruyorum
Bende öyle dusunuyordum ama yavastan dengeliyoruz sanirim.fazla gibi gorunuyor ama hepsini bitirmiyor keske bitirse.emiyor diye zorlamiyorum acikcasi bikere zorladim kustu daha önce midesi neki zaten.begendigi seyleri bikac kasik yiyor agzini acmiyor sonrasinda.begenmedigi birsey olursa hic acmiyor zaten.bu sabah ceyrek avakado.1/4 yumurta sarisi.1 tatli kaş labne.1 cay kaş labne.1 cay kaş haşlanmis yulaf.ihlamurla kivam verdim catalla ezdim iyice.yedi.2 mama kaş. Kaldı gerisini yedi.ölculer kücük kücuk dikkat ettiysen ama olsun tatmis oluyor.yarim saat sonrada iki fırt emdi uyudu.

Kızlar bu bebek suları da kaynatılır mı
Benin denum kaynat dedi ve bebek suyuna bosa para veeme icme suyunu kaynat dedi ben artik almiyorum cnm
kızlar lor yapacaksanız sütten değil yoğurttan yapmanız lazım. sütle yapınca başkalaşım olmadığı için direk süt vermiş gibi oluyorsunuz.
Hadi ya ben int baktim bebek lor falan hep sutle yapiyorlar ama peyniralti suyu da ben o sekilde sutle yaptim vermemeli miyim yani

Canım daha ne yesin emiyor da zaten yeter bence

Benin denum kaynat dedi ve bebek suyuna bosa para veeme icme suyunu kaynat dedi ben artik almiyorum cnm

Hadi ya ben int baktim bebek lor falan hep sutle yapiyorlar ama peyniralti suyu da ben o sekilde sutle yaptim vermemeli miyim yani
Bence musluk suyunu kaynatip verme evde su kalmayinca bazen öyle yapmak zorunda kaliyoruz su alana kadar.tadi berbatgerci nerdesin bilmiyorum ankaranin musluk suyu kaynatincada cok kötü.bebegime degil kendim bile icemiyorum.hazir kullaniyoruz surekli

Ben hiç hazır su almadim kızlar. Konyadayim ben. Musluk suyunu kaynatıp kullanıyorum hep.

Ay öyle mi sen nasıl yapıyorsun canım sahura kalkarsan yaz olur mu bende süt almıştım deneyim diye
canım yoğurdu suyuyla kaynatıyorsun.suyu azsa koyu ayran kıvamına getirebilirsin suyla. altını kısığa alıp suyunu çekmesini bekle. içine minicik tuz ve tereyağı koy sonra topaklanmaya başlıyor. topaklanma olunca süzüp tülbentte bekletiyorsun.
Canım bende öyle vermek istiyorum 1 ay sonra falan verebilir miyim bebek tarhanasının farkı ne tuzsuz renksiz olduğu için mi anlamadım
valla bebek tarhanası hiç kullanmadım. tahminim içinde tuz domates falan yoktur. bizim tarhanamızın da tuzu yok. domates zaten pişince alerjenliği azalıyor. ben verdim aıkıntı yaşamadım.

ben damacanadan veriyorum direk doktor kaynatmana gerek yok hazır suyu demişti. içindeki mineralleri yok oluyor kaynayınca

Kızlar çok moralim bozuk ek gıdaya geçişte 3 gün havuç denedim yemedi öğürdü falan sonra balkabağı 3 gün yine aynı patates yine aynı dedim yoğurdu sever belki yoğurda geçtim azıcık yer gibi oluyor sonra ağlıyor kafasını oradan oraya çeviriyor meyveleri yer artık heralde dedim ki elmaya geçtim yok yine aynı. Muz sadece meyve filesine koymuştum çok az onunda tadını alınca attı elinden. açken denedim yok yarı açken keyfi çok yerindeyken denedim yine yok ben anlamadım vala düzelir mi bu durum ya mamayı bile yemek istemiyordu benim bebeğim zaten

Yer yer canım merak etme bizde öyleyiz alışacaklar hazır satılan kaşık mamaları var bir onlardan mı denesen yada evde muhallebi falan mı versen

Kızlar dünkü bisküvi faciasından sonra bugünde yoğurt tutmadı sizlere sorun bu tutmayan yoğurdu peynire dönüştürebiliyor muyuz

Ben bugün sütten yaptım da çok güzel mayalanmış sonrada süzmek için yoğurt torbasına koydum sabaha hazır bakalım nasıl olacak yarın da senin tarifle yapayım birde internette hep sütten mayaliyorlar dönüşmesi lazım demissin zaten peynirle mayalayınca kalıp gibi olmuş mayalanmış torbaya dökünce de suyu güzel süzüldü merak ediyorum senin tarif lor tarifi değil di mi labne tarifi topaklanacak yazınca lor mu bu acaba dedim

Afiyet şifa olsun canim evet az az ama hepsi birlikte epey oluyor yinede sanki yada bana öyle geliyor daha yedirmedigim için ben bugün bisey vermedim sade emzirdim dün yoğurt sanki gaz yaptı gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…