2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doktorlar neden önermiyor
Hep kullananlar erkenden yürüdü diyor
ayakucuna basmaya alışan bebeklerde yürüme bozukluğu olabiliyor. ayrıca erkek çocuklarda yumurtalık üzerine baskı oluşturduğu söyleniyor uzun süreli kullanımlarda. burda fayda ve zararını tartıp anne kendisi karar vermeli kullanıma. ben şahsen kızımda kullandım ama oğlumda düşünmüyorum

ek gıdada baya ilerleyenleriniz var maşallah. bizde yok daha ek gıda tam olarak. bayram sonrası eve dönücem. ondan sonra bir düzen kurarım artık.

Anladım çünkü benim arkadaşlarım kullananlar memnun kaldı hatta bir arkadasjmin oğlu şuan 10 aylık yürüyor.
Benim ilk çocuk bende gaza geldim aldim bayagi sevdi çok durdurmuyorum ama bakalım artik

Yaa insallah ya tartılar bozuktur insan baya stres yapıyo
Cnm valla tarti dogru tartmis 200-300gr kilo vermis bebegim cok kilo aliyo diye az besledim sanirim ama idrar yolu eng cikti birde ilac baslandi o da engelmis kilo almaya

Gittiniz mi dr a nasıl gecti kontrol merak ettim
Gittik cnm 200 gr civari kilo kaybi var idrar bakildi enf cikti ilac basladik yediklerini de arttirip ilac kullanip 10gun sonra kontrol colyak faln olmasin kontrol edelim bi dedi dr menenjit asisini olduk geldik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…