ayakucuna basmaya alışan bebeklerde yürüme bozukluğu olabiliyor. ayrıca erkek çocuklarda yumurtalık üzerine baskı oluşturduğu söyleniyor uzun süreli kullanımlarda. burda fayda ve zararını tartıp anne kendisi karar vermeli kullanıma. ben şahsen kızımda kullandım ama oğlumda düşünmüyorumDoktorlar neden önermiyor
Hep kullananlar erkenden yürüdü diyor
biz oturuyoruz artık. 6.5aylığız.desteksiz duruyor.Aynen var daha sanki.
Oturmaya ne zaman başlar.
Anladım çünkü benim arkadaşlarım kullananlar memnun kaldı hatta bir arkadasjmin oğlu şuan 10 aylık yürüyor.ayakucuna basmaya alışan bebeklerde yürüme bozukluğu olabiliyor. ayrıca erkek çocuklarda yumurtalık üzerine baskı oluşturduğu söyleniyor uzun süreli kullanımlarda. burda fayda ve zararını tartıp anne kendisi karar vermeli kullanıma. ben şahsen kızımda kullandım ama oğlumda düşünmüyorum
Ay ne güzel benimki şuan hemen öne eğiliyor.bugun yine karın üstü koydum geri geri gidiyorbiz oturuyoruz artık. 6.5aylığız.desteksiz duruyor.
Canım hangisini aldın trendyoldan alayım ikea dan alabilmem işin başka şeylerde almam lazımCnm hemen at ..oradaki oluşan pas zehirdir.agir metal barındırır...Ben trendyoldan aldim memnunum.
Canim benimki 6.ayının dolmasına bi kaç gün kala oturmaya başladı. Ama max 30 sn filan. Şimdi 6 ay 6 günlük, 2 3 dk falan oturuyor.Aynen var daha sanki.
Oturmaya ne zaman başlar.
Anladım cnm hayırlısı olsunCanim benimki 6.ayının dolmasına bi kaç gün kala oturmaya başladı. Ama max 30 sn filan. Şimdi 6 ay 6 günlük, 2 3 dk falan oturuyor.
Acele etme canim ,her çocuğun gelişimi farklı kimisi önce kimisi sonra yapar...Hm
Anladım cnm hayırlısı olsun
Ay ne bilim böyle otursa az yuruse istiyorumAcele etme canim ,her çocuğun gelişimi farklı kimisi önce kimisi sonra yapar...
Aynen canim ben de istiyorum valla bi an önce yürüse diyeAy
Ay ne bilim böyle otursa az yuruse istiyorum
Seninde cnmBu arada hepinizin Anneler Günü Kutlu Olsun
Herkes daha yorucu diyor ama şuanda kucakta da çok zorBu arada hepinizin Anneler Günü Kutlu Olsun
Canım hangisini aldın trendyoldan alayım ikea dan alabilmem işin başka şeylerde almam lazım
skolyoz gibi omurga eğrilikleri yapar ,ayak deforme olur ,kalça yapısı bozukluğu ve kafa travması yapar dedi...Doktorlar neden önermiyor
Hep kullananlar erkenden yürüdü diyor
Okadar kullanan da var benim bir arkadaşım herşeyi erkenden yaptı çocuk on aylık yürüyor çok da güçlü çocukskolyoz gibi omurga eğrilikleri yapar ,ayak deforme olur ,kalça yapısı bozukluğu ve kafa travması yapar dedi...
Cnm valla tarti dogru tartmis 200-300gr kilo vermis bebegim cok kilo aliyo diye az besledim sanirim ama idrar yolu eng cikti birde ilac baslandi o da engelmis kilo almayaYaa insallah ya tartılar bozukturinsan baya stres yapıyo
Gittik cnm 200 gr civari kilo kaybi var idrar bakildi enf cikti ilac basladik yediklerini de arttirip ilac kullanip 10gun sonra kontrol colyak faln olmasin kontrol edelim bi dedi dr menenjit asisini olduk geldik cnmGittiniz mi dr a nasıl gecti kontrol merak ettim
Cnm ben 6 aylik olana kadar vermedim kontrol sonrasi basladim ek gidayaKızlar benim kontrolüm 19mayisa denk geliyor 6 aylık olucaz
Ben pek ekgida denemedim bariz
Bir balkabagi denedim sevdi öyle kaldik
Napsam ki alerjik ya peynir vs vermedim