2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu bahsettiğini şimdi kullanabilir miyiz nasıl bir şey fotoğraf atabilir misin
Kızlar benim bebiş çok terliyor
Gece emzirmeye kaltığımda sırılsıklam çocuk hemen değişiyorum hayır sadece uzun kolllu çıt badiyle yatıyor bide normalde kilolu ama kilo veriyordur şuan
Benimkide aşırı terliyor gece hep terli dediğin gibi tek uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorum yine aynı oluyor kısa kollu giysirsem gece üşür diye düşünüyorum.Üstünü arada değiştiriyorum ama her zaman değil çünkü uyanıyor öyle. bazen sırtına bez koyıyorum ama inşallah hasta olmaz ya .bide 3-4 gündür terlemeyle idrarında azalma oldu sizde öyle bir şey oldu mu
Kızlar bir defa kullandım altı böyle olmuş havuç haşlamıştım siz olsanız kullanır mısınız
Bence kesinlikle kullanma. Bende bunu yaşamamak için ikeadan aldım çünkü daha önce bu tarz aldığım patates ezici v.s hep paslandı. İkeadakini 1 haftadır kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok inşallah olmaz

Kızlar bebekler ayakta ne zaman dik durabilecek
Benim oğlum şu anda ayakta dik duruyor tam 6 ay oldu durdurmaya başladım koltuktan felan tutunduruyorum biraz düşecek gibi oluyor sonra hafif hafif tutuyorum cesaretlendiriyorum uzun süre değil akşamları oynatırken mesela bir süre de böyle oynatıyorum bastırarak ayaklarını koltuktan tutturarak ebe arkadaşıma sordum sıkıntı olmaz kasları gelişir yavaş yavaş böyle durdurabilirsin dedi

daha ayakta durmazlarki Dasmeer naptın sençok var o işe. önce önce dönecek sonra sürünecek sonra desteksiz oturacak sonra emekleyecek ondan sonra o aşama
Valla benim oğlum duruyor canım pek de güzel duruyor çok erken döndü sirt üstü koyuyorum saniyesinde yüz üstü dönüyor sonra bir bakıyorum dönerek gidiyorşimdi sürünüyor emekleyemiyor daha vücudunu sürünürken kaldıramıyor ama ilerliyor bu günlerde de koltuktan tutunup duruyor

Seninki maasallah

Benimde basima geldi cnm en son 8600gr di 1 ay sonra tarttim nerdeyse 8300 cikti tartida bakalim yarin dr kontroli var bakalim kac kg cikacak bende meraktayim.kilo almayi birak zayiflamis gorunuyor bir de benimde canim.sıkıldı cok
Gittiniz mi dr a nasıl gecti kontrol merak ettim

Kızlar benim kontrolüm 19mayisa denk geliyor 6 aylık olucaz
Ben pek ekgida denemedim bariz
Bir balkabagi denedim sevdi öyle kaldik
Napsam ki alerjik ya peynir vs vermedim

Seninki maasallah
Mahvediyor beni bu hareket i hep gezmek istiyor yuruyemedigi için beni ayak olarak kullanıyor resmen
Sürekli kendini gezdiriyor valla alıştırmadım da ya sırtım ağrıyor onu tutmaktan yurutece de az oturmuyor ki dinleneyim egitici şarki felan açıyorum televizyonun youtube 'ndan biraz bakıyor iki dakika dinleniyorum

Benimki yürüteci sevdi
Yandan yandan geliyor
Normalde kullanmicaktim baktım iyi oyalıyor devamm,

Kızlar benim kontrolüm 19mayisa denk geliyor 6 aylık olucaz
Ben pek ekgida denemedim bariz
Bir balkabagi denedim sevdi öyle kaldik
Napsam ki alerjik ya peynir vs vermedim
Bende 6 aya 10 gün kala her gün az az bir sebze denedim tatli kaşığı kadar en çok yediğimiz sebzeleri denedim sonra kaka katılaşıp form kazanınca korktum kabız ederim diye şimdiye kadar bisey vermedim böyle sofradaki minicik minicik verdiklerim dışında dün bir cesaret çay kaşığının ucu ile yoğurt verdim şimdiye kadar bekledim tepki yok 1 saat öncede 1 çay kaşığı verdim yine tepki yok çok mutluyum erkenden sevinmek.istemiyorum bu şekilde arttırıp vermek istiyorum gruptaki anneler labne vs veriyorlar heves ediyorum süt grubunu açabilirsem bebeğimde sonra da yumurta denemek istiyorum

He iste bende sbah azcik peynir verdim ama bugün huzursuz korktum
Peynir yumurta vermek istiyorum enazindan
Zaten kaka problemi var iyice kabız olur diye korkuyorum

He iste bende sbah azcik peynir verdim ama bugün huzursuz korktum
Peynir yumurta vermek istiyorum enazindan
Zaten kaka problemi var iyice kabız olur diye korkuyorum
Peynir de kazein oranı çok yüksek olduğu için süt grubunda ileri aşama oluyor peynir canım o da poğaça içinde fırınlanmış olacak ilk verdiğinde şimdilik yoğurt benim yaptığım gibi deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…